(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Rubi László Dátum: 2012-06-17 22:21:09
Vandi írta ekkor: 2012-06-16 22:07:29
Szia Hajnal! Június 25.-én indulunk hozzátok, már pakolászgatok és lenne egy pár kérdésem. A Papa John-ba megyünk, és szeretném megkérdezni hogy van-e sorolom: hajszárító, milyen edények vannak (nagyságra kérdezem), evőeszköz annyi van ahány személyes a szoba, csészék és poharak vannak-e vagy vigyek kávés csészét, tejes csészét? Gondolom ágynemű az lesz. Előre is köszönöm a választ és a türelmet ehhez a sok sok kérdéshez, amit kapsz tőlünk!!!!! Szia Vandi smile
Nem nekem címezted a kérdést, de válaszolok neked én is. Bevallom kicsit mosolyogtam amikor olvastam a soraidat. Nos, néhány tudnivaló az apartmanokról általánosságban. A görög apartmanok egyszerűen, de célszerűen vannak berendezve, felszerelve. A létszámnak megfelelő alap evőeszközök, kés, villa, kanál, néhány egyéb eszköz, a létszámnak megfelelő tányérok, 1-2 lábos (lábos szerű) jó esetben mikró, vízforraló. Hűtő fagyasztóval, többnyire szokott lenni. Néhány pohár és kb ennyi. Ágyneműt és törölközőt természetesen adnak. Hajszárító és teljes konyhai felszerelés nincs. Amit célszerű vinni: saját evőeszközök, néhány eldobható műanyag pohár, szintén eldobható műanyag evőeszközök és tányérok. Mi legalábbis nem szeretünk máséból enni. Mosogatószer valamennyi, és konyharuha, szalvéta, egy kombinált bicska, és hajszárító. Szappan, vs. tusfürdő, desodor, arcszesz , borotva. Persze ott is lehet venni de minek....Én nem javaslom hogy a teljes konyhai cuccot bepakold, mert egyrészt eltörhet az úton, másrészt felesleges cipelni. Azt az egy hetet ki lehet bírni a minimális dolgokkal is. A kávét is meg lehet inni műa. pohárból. Tök felesleges egy fél lakást összepakolni, aztán egy napig csak a kipakolással foglalkozni. Nyaralni mész nem? Akkor nyaralj és ne háziasszony légy. A páromnak nem is engedem hogy főzőcskézzen egész nap. A gyerekek is tudják, most nyaralunk, majd otthon esznek hazai főztet. Itt pedig gyros, souvlaki, meg mindenféle helyi finomságok. Forró kávé helyett, igazi görög jeges frappé...Az nem nyaralás ha ugyanazt csinálod a görögöknél is mint otthon. Kalkuláljátok úgy az anyagiakat, hogy legyen keret ezekre is. Nem kell a fél lakást elcipelni.
Vandi Dátum: 2012-06-16 22:07:29
Szia Hajnal! Június 25.-én indulunk hozzátok, már pakolászgatok és lenne egy pár kérdésem. A Papa John-ba megyünk, és szeretném megkérdezni hogy van-e sorolom: hajszárító, milyen edények vannak (nagyságra kérdezem), evőeszköz annyi van ahány személyes a szoba, csészék és poharak vannak-e vagy vigyek kávés csészét, tejes csészét? Gondolom ágynemű az lesz. Előre is köszönöm a választ és a türelmet ehhez a sok sok kérdéshez, amit kapsz tőlünk!!!!! Szia Vandi smile
tőkés mónika Dátum: 2012-06-16 09:21:34
Kedves Hajnal! Szeretném megkérni,ha esetleg lesz egy kis ideje,nézze meg nekem,hogy a szupermarketbe lehet e kapni babakaját meg pelenkát(meg nagyjából az árakat),mert akkor nem cipelnék feleslegesen egy hétre valót az egyéves kisfiamnak.Augusztus 14-21-ig megyünk,úgyhogy még ráér:) köszönöm előre is :tőkés mónika
Dátum: 2012-06-11 19:22:42
Bacskóczky Béla írta ekkor: 2012-06-11 11:42:43
Kedves Grandhajnal! Érdeklődni szeretnék, hogy a Marianna apartmanban továbbra is van e mikrohullámú sütő a szobákban úgy mint tavaly? Előre is köszi!
Kedves Bela! Igen,a Marianna apartmanban van mikorhullamu suto :)
Bacskóczky Béla Dátum: 2012-06-11 11:42:43
Kedves Grandhajnal! Érdeklődni szeretnék, hogy a Marianna apartmanban továbbra is van e mikrohullámú sütő a szobákban úgy mint tavaly? Előre is köszi!