(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Tokaji Adrienn Dátum: 2012-06-20 15:44:27
Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket, hogy ha autót bérelnénk/használnánk a kint tartózkodás alatt, ahhoz kell-e valamilyen nemzetközi jogosítvány? És van autó bérlési lehetőség Nei Poriban? Interneten egyelőre semmit sem találtam... smile Előre is köszönöm a választ! Adri
Vandi Dátum: 2012-06-20 06:28:33
Sziasztok első hazatérők!!!!! Légyszi írjatok, hogy milyen a Papa John apartman, az első turnus már biztosan hazaérkezett. Nagyon várom az infókat, hogy milyen és mennyire felszerelt. Köszi előre is!!!!! smile
Major Judit Dátum: 2012-06-18 12:47:33
Kedves Hajnal, nyaralni készülők és már hazaérkezettek! Nei Poriba készülünk a párommal. A Marianna Apartmanba foglaltunk szállást szeptemberre. Érdeklődni szeretnék, hogy aki járt már Sartin és Paralián, ezekhez hasonlítva milyen hely Nei Pori (város, éttermek, part, boltok, éjjel-nappali). Találkozhatunk-e pl. medúzával. Parálián sok kellemetlenséget okoztak, Sartin viszont nem találkoztam velük. Illetve a Marianna Apartmanban van-e wifi, törölközőt biztosítanak-e? Előre is köszi! Judit
tőkés mónika Dátum: 2012-06-18 08:25:37
Rubi László írta ekkor: 2012-06-17 22:23:57
A görögöknél minden kis bolt szupermarket...... pelust a legtöbb helyen láttam, de a babakaját nem figyeltem. Mi juli 07-től megyünk Nei Poriba, ha addig nem kapsz választ megnézem neked és rögtön meg is írom onnan. ( meg az árakat is)
kedves László! nagyon szépen köszönöm:)
Rubi László Dátum: 2012-06-17 22:23:57
tőkés mónika írta ekkor: 2012-06-16 09:21:34
Kedves Hajnal! Szeretném megkérni,ha esetleg lesz egy kis ideje,nézze meg nekem,hogy a szupermarketbe lehet e kapni babakaját meg pelenkát(meg nagyjából az árakat),mert akkor nem cipelnék feleslegesen egy hétre valót az egyéves kisfiamnak.Augusztus 14-21-ig megyünk,úgyhogy még ráér:) köszönöm előre is :tőkés mónika
A görögöknél minden kis bolt szupermarket...... pelust a legtöbb helyen láttam, de a babakaját nem figyeltem. Mi juli 07-től megyünk Nei Poriba, ha addig nem kapsz választ megnézem neked és rögtön meg is írom onnan. ( meg az árakat is)