(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Veresné Ancsa Dátum: 2012-01-26 11:09:30
Sziasztok! Kicsi fiam útlevele lejárt,viszont van uj tipusu személyi igazolványa.Ez jo ill elfogadják mindenhol?,mert több fórumon is azt olvasom. Viszont itt a helyi utazási iroda mikor befizettem az utat azt mondták kell neki is az utlavél.Csináltassunk vagy sem?? Köszönöm válaszotokat!
Zsidai József Dátum: 2012-01-24 15:15:52
Tisztelt Grand Tours! Szeptember végén tervezzük üdülésünket Neo Pori-ban. 4 felnőtt részére szeretnénk szállást foglalni, lehetőleg egy apaprtmanban. Az lenne a kérdésem, hogy a Coralban van egy 2 légterű 4 ágyas apartman, ha jól olvastam külőn konyhával mindkét szobához. Az lenne a kérdésem, hogy van-e mindkét szobához fürdőszoba is? Ez fontos lenne. Köszönettel: Zsidai József
Veresné Ancsa Dátum: 2012-01-21 21:34:19
Vandi írta ekkor: 2012-01-20 16:01:06
Szia Ancsa!Valószínű, hogy mi is abban az időpontban megyünk, mint ti, ugyhogy, ha minden jól megy találkozni fogunk.Arról lehet tudni valamit, hogy 4 ágyas szobát le lehet-e foglalni 3 főnek, ha még van szabad 3 ágyas is. A kilátás miatt fogalmazódott meg bennem ez a kérdés. sziasztok!
Vandi!! Ti is a "Papa" mellett döntöttetek akkor??Igen jo lenne ha esetleg taliznánk,pláne ha a fiuk is megismerkednének.Csak jobb lenne egy hasonló korosztály neki. Üdv:Ancsa
Kristóf Csaba Dátum: 2012-01-21 09:50:11
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy megoldható e egylégterű (4szem) apartmanban két felnőtt és három gyerek(5,5éves; 4éves; 10hónapos) elhelyezése. Köszi: Csaba
Vandi Dátum: 2012-01-20 16:01:06
Veresné Ancsa írta ekkor: 2012-01-19 13:35:19
Sziasztok! Vandi!Mi június 25-én indulunk Nei Poriba és mi a Papa John-t választottuk a II/23 tengerre néző szobát.Ha Ti esetleg később mentek , tudok majd véleményt.Remélem nem fogunk csalódni.Kicsit izgatott vagyok én is már az ut miatt.2 gyerkőccel megyünk az egyik 14 éves a másik épp indulás előtt tölti a 6 évet. Árakról majd én szivesesen olvasnék infókat. Mennyira nyugodt ill mozgalmas maga a falu??Vannak tavernák,boltok stb.Vagy mindenből csak 1-1? Toroniban voltunk 2005-ben igaz nem a Grand Tourssal,A szállás szupi volt csak erre a "nyugodtságra"nem voltam felkészülve.A közelben 1 étterem és 1 bolt + pár üzlet. Remélem itt azért lesz egy kis nyüzsi. Üdv mindenkinek:Ancsa
Szia Ancsa!Valószínű, hogy mi is abban az időpontban megyünk, mint ti, ugyhogy, ha minden jól megy találkozni fogunk.Arról lehet tudni valamit, hogy 4 ágyas szobát le lehet-e foglalni 3 főnek, ha még van szabad 3 ágyas is. A kilátás miatt fogalmazódott meg bennem ez a kérdés. sziasztok!