(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Vandi Dátum: 2012-01-15 11:27:41
Sziasztok!Párommal és 12 éves fiammal mennénk Nei Porira.Nem tudom,hogy melyik apartmant válasszuk a Marianna és a Papa John között vacilálok. Tudna valaki segíteni a tapasztalatai alapján? A Papa John-ról semmit nem írt még senki. Előre is köszi.
Szűcs Károly Dátum: 2012-01-06 17:16:29
Sziasztok! A döntésünk Nei Porira esett. Szeretnék az iránt érdeklődni, hogy az első vagy a második emeletről szebb a kilátás? Üdv: Károly
Szűcs Károly Dátum: 2012-01-05 21:04:48
Szia Judit! Nehéz a döntés, melyet megkönnyít a fórumozók hozzászólása. Köszönjük a választ! Megnyugtat bennünket, hogy Nei Pori ugyanolyan jó választás lesz, mint tavaly Sarti. Görögországot még nem ismerjük annyira, így kétszer egymás után ugyanarra a helyre nem kívánunk menni, mégha annyira jó is. Hasonló helyet próbálunk keresni. Reméljük hamarosan sikerül kiválasztanunk az idei uticélt. Üdvözlettel: Szűcs Károly
Joda Dátum: 2012-01-05 19:52:47
Szia, voltam már Sartin (2010) és Nei Porin (2007;2011) is. Mindkét helyen szeptember végén október elején. Szezonvégi árak hasonlóak. Gyros 1,7-től volt Sartin, Nei Porin 2 volt idén. Kenyér 80 cent. Sarti nekem kicsit kedvesebb a Kalóztanya miatt (is) oda jártunk koktélozni és hajóztunk is Attiláékkal. Mindegyik helyre most azonnal elmennék, akár egy sátorral is. smile Nei Poriról szerintem több és főleg közelebb vannak a fakultatívok.(Meteorák, Athén) Nei Pori partja lassan mélyül. Platamonba kisvonattal át lehet menni, gyalog is akár. Nei Pori vasútállomásáról át lehet menni a környező településekre vagy akár messzebb is, mi Leptokárián voltunk csak. Sartinak a beach részén sokáig csak térdig ér a víz, a falu részen jobban mélyül. Mindkettőt szeretem...
Szűcs Károly Dátum: 2012-01-05 14:08:18
Sziasztok! Tavaly Sartin nyaraltunk a gyerekekkel, most nézegetjük Nei Porit. Ha valakinek van összehasonlítási alapja, szívesen várom a véleményét (árak, part, tenger, programok terén).