Sziasztok!
Vandi!Mi június 25-én indulunk Nei Poriba és mi a Papa John-t választottuk a II/23 tengerre néző szobát.Ha Ti esetleg később mentek , tudok majd véleményt.Remélem nem fogunk csalódni.Kicsit izgatott vagyok én is már az ut miatt.2 gyerkőccel megyünk az egyik 14 éves a másik épp indulás előtt tölti a 6 évet.
Árakról majd én szivesesen olvasnék infókat.
Mennyira nyugodt ill mozgalmas maga a falu??Vannak tavernák,boltok stb.Vagy mindenből csak 1-1?
Toroniban voltunk 2005-ben igaz nem a Grand Tourssal,A szállás szupi volt csak erre a "nyugodtságra"nem voltam felkészülve.A közelben 1 étterem és 1 bolt + pár üzlet.
Remélem itt azért lesz egy kis nyüzsi.
Üdv mindenkinek:Ancsa
Tavaly június 11-22-ig voltunk Platamonon - Nei Poritól kb. 3 km - onnan néhányszor átmentünk Nei Poriba. Hatalmas több km hosszú homokos partja van. Tavaly rengetegen voltak igaz Pünkösd idején voltunk. Sok-sok bolt taverna cukrászda van. Toronihoz képest ez kánaán. Bár szépségben vetekednek...Kisvonat 3-4 euró a két település között. Vonatállomásról el lehet menni Thesszalonikibe, Leptokáriára és még sok más helyre.Csütörtökön - ha jól emlékszem - nagy piac van.Mi busszal járunk görögbe és többnyire gyalog és tömegközlekedéssel járjuk Hellaszt. Tavaly 2 eurótól volt gyros, kenyér 90 cent, tej 1,2-től, cyporo a piacon 5eu/fél liter, dobozos kóla 80 cent, ásványvíz 2-3eu/6üveg, vaj 1 eu, sertéshús 6-8-10 eu, paprika 1-1,5 eu/kg, dinnye 0,9eu,eper 2,9/doboz,alma 2,2 eu kb. ennyi jutott most eszembe. Nagyon jó választás.