(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Tóth Anna Mária Dátum: 2011-06-01 10:47:57
Kedves Anett! Reméljük sikeresen odaérkezett és elhelyezkedett a szezonra. Mi a jövő héten érkezünk oda, izgatottan várjuk. A mi szállásunk a Coralban lesz. Milyen az idő? A tengervízben lehet imár fürödni?
Dátum: 2011-05-30 20:21:20
Sándorné írta ekkor: 2011-05-30 11:13:01
Kedves Anett!Ha jól tudom ma indul az első turnus,ha lehet majd valami információt várunk.Biztos mást is érdekel hogy mi van oda kint.Engem még mindig érdekel az a kenyér amit tejérzékenyek is fogyaszthatnak,bár olvastam hogy Zakynthoson se talált az idegenvezető.Én a pékre gondoltam hogy az csak tudja tán hogy tesz e bele tej adalékot vagy csak vízzel kovászol?Na mindegy augusztusig még van idő,de azért a bejelentkezést nagyon várjuk!Mindenkinek nagyon jó nyaralást és az Anettnek jó munkát,azért hagyjon energiát augusztusra is mert akkor mi megyünk! smile
Kedves Sándorné! Sajnos itt Nei Porin sem találtam olyan pékséget, ami megfelelő lenne. Természetesen energiától feltöltve fogom várni augusztusba is itt Nei Porin, hiszen itt már most is nagyon szép az idő az Olymposzi istenekhez közel! smile
Sándorné Dátum: 2011-05-30 11:21:19
Tisztelt Utazási Iroda!2011.05.25-én küldtem Önöknek egy levelet amelyre nem kaptam még választ,ezért írok ide.Válaszukat mielőbb várnám!
Sándorné Dátum: 2011-05-30 11:13:01
Kedves Anett!Ha jól tudom ma indul az első turnus,ha lehet majd valami információt várunk.Biztos mást is érdekel hogy mi van oda kint.Engem még mindig érdekel az a kenyér amit tejérzékenyek is fogyaszthatnak,bár olvastam hogy Zakynthoson se talált az idegenvezető.Én a pékre gondoltam hogy az csak tudja tán hogy tesz e bele tej adalékot vagy csak vízzel kovászol?Na mindegy augusztusig még van idő,de azért a bejelentkezést nagyon várjuk!Mindenkinek nagyon jó nyaralást és az Anettnek jó munkát,azért hagyjon energiát augusztusra is mert akkor mi megyünk! smile
Grand Éva Dátum: 2011-05-24 10:51:21
Kápolnási Tamás írta ekkor: 2011-05-23 06:43:15
Kedves Éva! Nemsokára indulunk Görögbe Tolóra és ahogyan írtam szeretnénk először egy ,majd hazafelé három éjszakára Neo Poriban megaludni,kérném ha lehet még a mai nap írja meg hogy lenne é szállás és hogy milyen áron, kettő db két ágyas studió kellene.
Kedves Tamás!Nei Porin május 31-én indul a szezonunk, akkor nyitnak a házaink.Tehát,ha 27-én szállást szeretne, akkor azt csak Paralián lehet megoldani. Visszafelé,ha jól tudom jun.11-től kellene szállás, de akkor Nei Porin telt házunk van.Megnéztem a paraliás foglalásunkat is, de ebben az időpontban a saját apartmanjaink közül ott sem tudok felajánlani semmit. Ha visszafelé mindenképpen szeretne megállni Nei Poriban, akkor az idegenvezetőnk megpróbálhat szállás keresni Önöknek, de árat még ehez nem tudok mondani, mert még nincs lent az idegenvezetőnk. Üdv:Éva