(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Kápolnási Tamás Dátum: 2011-05-23 06:43:15
Kedves Éva! Nemsokára indulunk Görögbe Tolóra és ahogyan írtam szeretnénk először egy ,majd hazafelé három éjszakára Neo Poriban megaludni,kérném ha lehet még a mai nap írja meg hogy lenne é szállás és hogy milyen áron, kettő db két ágyas studió kellene.
Tóth Anna Mária Dátum: 2011-05-21 22:15:03
Kedves GrandÉva! Köszi az infókat. További jó munkát. Anikó
Grand Éva Dátum: 2011-05-20 22:16:06
Kedves Anikó! A görögök egyáltalán nem az erkölcsök miatt nem engedik a 3 főt a 2 ágyas szobába, hanem kizárólag anyagi okok miatt. Ők 2 ágyas áron adják el nekünk, ezért elvárják,hogy ne is legyenek többen benne.Ha belegondol, ez jogos is, hiszen nagyon kevés helyen engedik az ágyak számánál több vendéget a szálláshelyeken. A "kis vonat" menetrend szerint jár minden szezonban Platamonas és Nei Pori között, megálló helyek vannak több helyen is, de ez ki van táblázva.A pontos árra nem emlékszem sajnos, de pár Euro fejenként. Tavaly pont egy magyarul beszélő hölgy volt rajta az egyik kalauz.Üdvözlettel:Éva
Tóth Anna Mária Dátum: 2011-05-19 14:55:43
Kedves GrandÉva! Köszi az infókat. Most hallottam egy kedves ismerősömtől, hogy a városnéző kisvonattal lehet a közelbe valahová kirándulni. Szeretnénk tudni, hogy az idén is van-e tervezve, hová és kb. mennyibe kerül? A családi 2 fős szoba nagymama, lánya és unoka felállásban van tervezve, amit nem hiszem, hogy a görögök is nehezményeznének. Tudom, hogy ők nagyon erkölcsösek. De ha nagyon kicsik az ágyak, akkor nyilván 3 fő nem fér el. Lehet, hogy még sok minden eszembejut az indulásig előre is elnézést. Üdv Anikó
Grand Éva Dátum: 2011-05-19 13:50:45
Tóth Anna Mária írta ekkor: 2011-05-18 12:02:11
Kedves Éva! Nem tudom, hogy Anett kiutazott-e már Nei Porira? Ha igen akkor ide írhatunk Neki? Nyilván, ha ott lesz fog tudni többet írni a helyi körülményekről. Azt szeretném megkérdni még, hogy a tájékozódásom szerint van ott motorbérlés. Itt autót is lehet-e bérelni és van-e a közelben olyan megtekintésre méltó hely egyáltalán, amiért érdemes autót bérelni, ha egyáltalán van autóbérlés? Vagy inkább busszal érdemes valahová utazni? Medúzák gyakoriak-e arrafelé? A Vidámpark működik-e? Előre is köszönjük az infókat. Üdv Anikó
Kedves Mária! Van lehetőség motor és autó bérlésére is. Látnivalók a környéken az Olympos-hegy, Meteorák és hasonló helyek, melyeket csoportosan,fakultatív programként is hirdetünk. Lehet, hopgy ezeket érdemesebb a busszal és csoporttal megnézni, hiszen akkor az idegenvezető sok információt, érdekességet is elmond róluk. Medúzákkal nem találkoztam, a vidámpark működött tavaly nyáron, bár azért én idézőjelbe tenném a vidámpark szót, hiszen csak néhány szórakoztató eszközről volt szó. Gyerekkkedvezmény nálunk nincs, de ha busszal utaznak, akkor a 3 fős ár eleve olcsóbb egy főre lebontva, mint a két fős ár.Úgy kalkuláltunk, hogy ha 2-en kifizetik a 2 fős árat, akkor a 3. fő tulajdonképpen csak buszjegyárat fizet. Egy 9 éves gyerek már nem lehet a 2 fős szobában a szülőkkel együtt ( 2 éves korig lehetséges), mert ezt a görög tulajdonosok nagyon rossz szemmel nézik. Azon kívül nem is férne el a gyerek egy ágyban Önökkel, mert a 2 fős szobák kicsik, a franciaágyak pedig keskenyek. Ha bármilyen kérdése van még,szívesen válaszolok.Üdvözlettel:Éva