(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Tóth Anna Mária Dátum: 2011-05-19 11:15:57
Kedves Éva! Érdeklődnék, hogy 9 éves gyereknek is teljes árat kell-e fizetni, vagy van valamilyen kedvezmény, esetleg ingyene lehet, ha két felnőttel utazik például és nem kér külön ágyat. Teszem azt, ha egy két ágyas szobát kérne a család? Köszönöm
Tóth Anna Mária Dátum: 2011-05-18 12:02:11
Kedves Éva! Nem tudom, hogy Anett kiutazott-e már Nei Porira? Ha igen akkor ide írhatunk Neki? Nyilván, ha ott lesz fog tudni többet írni a helyi körülményekről. Azt szeretném megkérdni még, hogy a tájékozódásom szerint van ott motorbérlés. Itt autót is lehet-e bérelni és van-e a közelben olyan megtekintésre méltó hely egyáltalán, amiért érdemes autót bérelni, ha egyáltalán van autóbérlés? Vagy inkább busszal érdemes valahová utazni? Medúzák gyakoriak-e arrafelé? A Vidámpark működik-e? Előre is köszönjük az infókat. Üdv Anikó
Sándorné Dátum: 2011-05-18 08:32:15
Kedves Éva!Köszönöm a válaszát,és azt is megköszönöm hogy az Anett utána jár.A családommal aug 22 megyünk,így aztán bőven van idő utána járni.
Grand Éva Dátum: 2011-05-17 20:50:20
Sándorné írta ekkor: 2011-05-15 14:27:02
Kedves Éva!Olyan kérdésem lenne hozzád, hogy a lányom tejérzékeny és hogy odakint van e olyan kenyér ami nem tejjel hanem vízzel van kovászolva.Itthon is van ilyen,meg zsemlébe a vizes zsemle.Az a baj hogy én nem fogom ezt odakinn megtudni,de te biztos utána tudnál járni hogy a pékségnél melyik lenne nekünk megfelelő.Biztos segít a pék,hisz csak ő tudja hogy mibe nem tesz tej,tejpor,tejsav szóval tejjel kezdődőt.Hátha mást is érint ez a dolog,igazából nehéz lenne egy hétre való kenyeret kivinni.Előre is köszönöm a segítséget!!!
Kedves Sándorné!Egyenlőre még nem tudok utánanézni ennek a problémának, mert én nem vagyok ennyire tájékozott Nei Porin. Május vége felé utazik oda az idegenvezető ( Anett), ő majd utánanéz, hogy lehet ilyen termékeket kapni.Remélem, akkor még nem lesz késő az infó. Valószínűnek tartom, hogy lesz rá megoldás, de felelőtlenül nem szeretnék állítani erről biztos infót.Üdvözlettel:Éva
Tóth Anna Mária Dátum: 2011-05-15 16:56:25
Kedves Éva! Köszönöm a válaszokat. Már nagyon várjuk az időt, hogy nyaralhassunk. További jó munkát. Üdv Anna