(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Nagyné Szabó Beáta Dátum: 2013-11-07 22:22:43
Grand Marcsi írta ekkor: 2013-11-05 19:39:23
Köszönöm minden régi és új vendégemnek hogy az idén is megtiszteltek minket Kefalonián. Jövőre is szeretettel várok mindenkit smile Kitartás tavaszig és minden jót kívánok addig is mindenkinek smile Marcsi smile id.vez
Jó estét! Gondolkodunk hogy 2014-ben Kefalóniát választjuk uti célnak szeptemberben.Hermes app. néztük ki,lenne róla valami bővebb tájékoztató? Köszönöm: Nagyné Bea Szombathely
Grand Marcsi Dátum: 2013-11-05 19:39:23
Köszönöm minden régi és új vendégemnek hogy az idén is megtiszteltek minket Kefalonián. Jövőre is szeretettel várok mindenkit smile Kitartás tavaszig és minden jót kívánok addig is mindenkinek smile Marcsi smile id.vez
Grand Marcsi Dátum: 2013-11-05 19:35:42
Galgóczy Árpád írta ekkor: 2013-10-16 14:26:03
Szia Marcsikám! Te melyik apartmant választanád ártól függetlenül? Apartmant is írhatsz. ha csak hivatalos válasz van, megértem, akkor válaszolhatnál e-mailben :) És egy kérdés bárkihez, aki tudja: a Renieriben mi a különbség a 27-es és a 28-as szoba közt (mondjuk balkon mérete, szúnyogháló van-e, stb.)? A 27-esben az ágy franciaágy-e, ha igen, akkor rendes dupla, vagy a görögöknél szokásos másfeles méret? Vagy 2 ágy összetolva? Puszi: Árpi
Szia Árpi! Privátban válaszoltam neked.. smile Kitartás májusig smile puszi nektek Marcsi
Galgóczy Árpád Dátum: 2013-10-16 14:26:03
Szia Marcsikám! Te melyik apartmant választanád ártól függetlenül? Apartmant is írhatsz. ha csak hivatalos válasz van, megértem, akkor válaszolhatnál e-mailben :) És egy kérdés bárkihez, aki tudja: a Renieriben mi a különbség a 27-es és a 28-as szoba közt (mondjuk balkon mérete, szúnyogháló van-e, stb.)? A 27-esben az ágy franciaágy-e, ha igen, akkor rendes dupla, vagy a görögöknél szokásos másfeles méret? Vagy 2 ágy összetolva? Puszi: Árpi
Grand Marcsi Dátum: 2013-10-12 19:58:25
Lakatos Irén írta ekkor: 2013-10-12 17:11:48
Szia Marcsi! Csak visszajeleznék, mi lett az úszásom eredménye. smile Részleges izomszakadás a combban és a külső oldalszalag sérülése a térdnél. Nem hiába sántikáltam annyira. smile Most kezelésekre járok, aztán gyógytorna...remélem nem kell műteni. A kedvem semmi nem szegte, nagyon jól éreztem magam. Visszatérő vagyok/ leszek. smile Köszönöm a segítségedet, most és mindig! (Doktor úrnak is.) De ilyen fajta segítségre ne legyen többször szükség. smile Köszönettel és üdvözlettel: Inci
Kedves Irénke! Jobbulást kívánok neked...és légyszives időben orvoshoz menni és nem 5 nappal később smile nagyon vigyázz magadra üdv Marcsi smile