(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2013-10-12 19:47:55
Szotter Viorica (Ibolya) írta ekkor: 2013-10-09 07:07:40
Marcsi nagyon szepen koszonunk mindent neked, tenyleg nagyon kedves, aranyos es segitokesz idegenvezeto vagy, boseges informaciokat osztottal meg velunk es mindenben siettel a segitsegunkre lenni. szeretnem megkoszonni a Grand 2 odafele vezeto soforoknek is es a Grand 4 hazafele vezeto soforoknek a bisztonsagos utat es persze a Grand 5 Szegedtol - Berettyoujfaluig vezeto autobuszvezetonek Szep Karolynak, hogy nem hagyott bennunket Szegeden, mivel az irodaban kitoltott listara elfelejtettek feltuntetnni 2 szemelyt (engem es a baratnom), a 4 tagu csoportbol csak 2 szemelyt akartak hazaszallitani, persze ez a kis incidens nem veszi el kedvunk a tovabbi Grandos utazasainktol. Sokszoros koszonet Grand tours !!!!
Kedves Viorica! smile Nagyon örültem és kívánok nektek minden jót és remélem még találkozunk itt Kefalonián.. puszi Marcsi smile
Lakatos Irén Dátum: 2013-10-12 17:11:48
Szia Marcsi! Csak visszajeleznék, mi lett az úszásom eredménye. smile Részleges izomszakadás a combban és a külső oldalszalag sérülése a térdnél. Nem hiába sántikáltam annyira. smile Most kezelésekre járok, aztán gyógytorna...remélem nem kell műteni. A kedvem semmi nem szegte, nagyon jól éreztem magam. Visszatérő vagyok/ leszek. smile Köszönöm a segítségedet, most és mindig! (Doktor úrnak is.) De ilyen fajta segítségre ne legyen többször szükség. smile Köszönettel és üdvözlettel: Inci
Szotter Viorica (Ibolya) Dátum: 2013-10-09 07:07:40
Marcsi nagyon szepen koszonunk mindent neked, tenyleg nagyon kedves, aranyos es segitokesz idegenvezeto vagy, boseges informaciokat osztottal meg velunk es mindenben siettel a segitsegunkre lenni. szeretnem megkoszonni a Grand 2 odafele vezeto soforoknek is es a Grand 4 hazafele vezeto soforoknek a bisztonsagos utat es persze a Grand 5 Szegedtol - Berettyoujfaluig vezeto autobuszvezetonek Szep Karolynak, hogy nem hagyott bennunket Szegeden, mivel az irodaban kitoltott listara elfelejtettek feltuntetnni 2 szemelyt (engem es a baratnom), a 4 tagu csoportbol csak 2 szemelyt akartak hazaszallitani, persze ez a kis incidens nem veszi el kedvunk a tovabbi Grandos utazasainktol. Sokszoros koszonet Grand tours !!!!
Grand Marcsi Dátum: 2013-10-02 21:01:21
mihály zsanett írta ekkor: 2013-10-02 00:37:35
Marcsi, Istennő vagy! Ennél jobb híreket nem is mondhattál volna!! smile És a jövő hétre is ilyen idő várható,tudunk fürdeni, kirándulni (hány fokot mondanak kb)? Hidd el nem vagyok én házsártos, sőt egész jól elviselnek:) de mikor az ember egész évben ezt az egy hetet várja és ilyen rémisztő dolgokat lát.... Most már alig várom, hogy elinduljunk! üdv, Zsanett
Szia Zsani! A hét elejére mond esőt de bízom benne hogy el fogja fújni a szél....Bizom az égiekben hogy ez nem fogja senkinek a nyaralását elrontani!!! Pozitív hozzáállás!!! smile smile smile Jó utat nektek! Marcsi smile
Kiss-Molnár Edina Dátum: 2013-10-02 04:14:25
Azért hozzatok esőkabátot és esernyőt, a többit meg bízzuk a szerencsére, Jóistenre .... :D Mi már egy csomó helyen jártunk, de ez az 1. sziget, ahova visszatérünk. Kefalónia olyan mint egy mese....