(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

mihály zsanett Dátum: 2013-10-02 00:40:49
Grand Marcsi írta ekkor: 2013-10-01 19:31:42
Edina itt nem árad semmi,tegnap este volt csak eső! Az interneti előrejelzésnek is csak a felét szabad elhinni! Jó utat nektek! üdv Marcsi
Edina, ezek szerint tényleg találkozunk! Ennél jobbat nem is írhatott volna Marcsi :)) Remélem ez így is marad, ahogy írtad, ezt a két hetet még kibírhatná...
mihály zsanett Dátum: 2013-10-02 00:37:35
Marcsi, Istennő vagy! Ennél jobb híreket nem is mondhattál volna!! smile És a jövő hétre is ilyen idő várható,tudunk fürdeni, kirándulni (hány fokot mondanak kb)? Hidd el nem vagyok én házsártos, sőt egész jól elviselnek:) de mikor az ember egész évben ezt az egy hetet várja és ilyen rémisztő dolgokat lát.... Most már alig várom, hogy elinduljunk! üdv, Zsanett
Grand Marcsi Dátum: 2013-10-01 19:31:42
Kiss-Molnár Edina írta ekkor: 2013-10-01 12:27:35
Szia Marcsi! Péteken indulunk Kefalóniára, nyugtass meg, hogy nem esőre és "áradásra" számíthatunk... :D (ezt írják az időjárás-előrejelzés pff ) Milyen infóid vannak? Üdv, Edina
Edina itt nem árad semmi,tegnap este volt csak eső! Az interneti előrejelzésnek is csak a felét szabad elhinni! Jó utat nektek! üdv Marcsi
mihály zsanett Dátum: 2013-10-01 18:47:22
Kiss-Molnár Edina írta ekkor: 2013-10-01 16:21:04
Zsanett, akkor találkozunk ;) Mi tavaly is voltunk Kefalónián. Volt egy olyan nap, amikor mi kirándultunk a sziget egyik felén, és kicsit borongós időt tapasztaltunk, amíg a sziget másik felén áztak... haha Elég lutri , dehát ilyen ez... Marcsi hátha görög oldalakat néz, és ott okosabbak az időjósok. ;) :) (az a várva várt eső igazán ráérne 2 hét múlva is... ha május óta nem esett, kibírják már ezt a kis időt :) ) Edina
Edina, ha úgy lenne, ahogy írtad akkor nagyon boldog lennék, sőt :) Egész évben nem voltam szabadságon (na jó, 4 napot), erre vártam, de az időjárás előrejelzés miatt azon gondolkoztam, hogy végül el sem indulok pénteken, még nem sikerült eldöntenem. Sejtettem, hogy lutri de remélem Marcsitól hamarosan kapunk valami biztató választ és akkor találkozunk :)) Csodás helynek tűnik ez a Kefalónia...
Kiss-Molnár Edina Dátum: 2013-10-01 16:21:04
Zsanett, akkor találkozunk ;) Mi tavaly is voltunk Kefalónián. Volt egy olyan nap, amikor mi kirándultunk a sziget egyik felén, és kicsit borongós időt tapasztaltunk, amíg a sziget másik felén áztak... haha Elég lutri , dehát ilyen ez... Marcsi hátha görög oldalakat néz, és ott okosabbak az időjósok. ;) :) (az a várva várt eső igazán ráérne 2 hét múlva is... ha május óta nem esett, kibírják már ezt a kis időt :) ) Edina