(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Szandra Dátum: 2012-08-31 16:53:51
Szia Marcsi! Szeptember 21-én megyünk hozzád a Hermesbe! Lenne pár kérdésem hozzád. Olvastam lejjebb a hozzászólások között,hogy az apartmanokban adnak törölközőt. Igaz ez? Mert akkor még egy kis helyet tudnék szorítani a ruháimnak! :) A másik kérdésem az lenne, hogy utána tudnál nézni mennyi az utószezonban a 2 személyes robogó vagy az autó bérlés 3-4 napra? Melyikkel járnánk jobban? Természetesen a többi napon megyünk veled a fakultatív programokra! :) Azonkívül jó lenne tudni, hogy lehet e ott a közelben jetskyzni vagy egyéb "extrém" sportot kipróbálni. (para seeling vagy ilyesmikre gondolok.) Köszönöm a válaszodat előre is. Már alig várjuk,hogy indulhassunk,bár őszintén szólva a hosszú buszutat kihagynám! :( Üdv:Szandra
Felföldi Attila Dátum: 2012-08-30 20:19:38
Szia Marcsi! Holnap hajnalban indulunk Kefaloniára! smile smile Kérd meg az égieket, hogy legyen még jó idő! Azt a vasalót én is kölcsönkérhetem? Lesz vagy két ingem, ami bizonyára meggyűrődik, mire odaérünk. No addig is Kaliszpéra, ke efharisztó ja ola! (na megyek magolni tovább szavakat smile )
Orbán Gyula Dátum: 2012-08-30 20:15:32
Szeretném megkérdezni hogy szeptember közepén milyen az átlagos időjárás,nincs sok eső és lehet fürdeni a tengerben? Válaszod előre is köszönöm.
Bartus Judit Dátum: 2012-08-26 16:12:31
Grand Marcsi írta ekkor: 2012-08-26 15:43:09
Szia Judit! Adok kölcsönbe vasalót ne aggódj smile ,törölközőt természetesen minden szálláson adnak de a partra törölközni csak jó lenne ha hoznátok törölközőt. A 11:30-as komppal jöttök valószínű amivel 13:00-ra értek Porosba Kefaloniára hozzám. Jó utat kívánok majd! Üdv:Marcsi smile
Szia Marcsi! Előre is köszi a vasalót! :D Persze, viszünk törölközőt, csak feleslegesen nem akarunk pakolni semmit, ha kapunk :D Már nagyon várjuk, hogy ott legyünk! Üdv: Judit
Grand Marcsi Dátum: 2012-08-26 16:01:01
Tóth Zoltánné írta ekkor: 2012-08-25 12:00:58
Kedves Marcsi. Köszönöm válaszadását. Sikerült lefoglalni az apartmant. Az utazási időpont esedékessége: szeptember 15-22-ig. Bízunk benne a robogók mellet sport motorok is vannak, amik alklamasabbak a kanyargós hegyi utak befürkészésére. Már izgatottak vagyunk. Olvasgattam a fakultatív lehetőségeket is. Utószezonban változik a kompon való átjutás , kevesebb a közlekedési időpont. Szeretném megkérdezni azt is, hogy várhatóan elérjük a busszal, a reggeli-délelőtti áthajózást, vagy csak a délutánira lesz esély....persze ez függ a gondmentes oda úttól, de hozzávetőlegesen talán tudnál erről is írni. Görögország varázslatos, és rendkívül jó érzés tölt el bennünket és biztos vagyok benne sokunkat....., hogy megajándékoz alkalmanként a szépségeivel! Szép napot kívánunk. Renáta és Zoltán
Kedves Renáta ! Szeptemberben is délelőtt jöttök a szigetre smile jó utat nektek ..itt találkozunk smile üdv:Marcsi smile