(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2012-08-26 15:43:09
Bartus Judit írta ekkor: 2012-08-25 20:52:02
Kedves Marcsi! Egy hét múlva már ilyenkor ott leszünk Nálad, már alig várjuk! Az lenne a kérdésem, hogy mivel 2 hétre megyünk, vasalót valahonnan tudunk szerezni (mert nem szívesen vinnék itthonról!)? Illetve, hogy törölközőt kapunk-e a Hermes apartmanban? És csak kíváncsiságból még, ha megírnád nagyon örülnénk neki, hogy kb mikor léphetünk Kefaloniára? Már számoljuk vissza a napokat, hogy felszállhassunk a buszra aug. 31-én. Addig is üdv itthonról: Judit smile smile
Szia Judit! Adok kölcsönbe vasalót ne aggódj smile ,törölközőt természetesen minden szálláson adnak de a partra törölközni csak jó lenne ha hoznátok törölközőt. A 11:30-as komppal jöttök valószínű amivel 13:00-ra értek Porosba Kefaloniára hozzám. Jó utat kívánok majd! Üdv:Marcsi smile
Bartus Judit Dátum: 2012-08-25 20:52:02
Kedves Marcsi! Egy hét múlva már ilyenkor ott leszünk Nálad, már alig várjuk! Az lenne a kérdésem, hogy mivel 2 hétre megyünk, vasalót valahonnan tudunk szerezni (mert nem szívesen vinnék itthonról!)? Illetve, hogy törölközőt kapunk-e a Hermes apartmanban? És csak kíváncsiságból még, ha megírnád nagyon örülnénk neki, hogy kb mikor léphetünk Kefaloniára? Már számoljuk vissza a napokat, hogy felszállhassunk a buszra aug. 31-én. Addig is üdv itthonról: Judit smile smile
Tóth Zoltánné Dátum: 2012-08-25 12:00:58
Grand Marcsi írta ekkor: 2012-08-16 10:26:52
Kedves Renáta! Sajnos nem írta meg hogy melyik időben látogatnak el majd ide hozzám Kefaloniára,így a bérlési árak is másképpen alakulnak pl. utószezonban... Az internet elérhető a szobákból ,hogy akkor amikor jönnek mennyire lesz terhelt sajnos előre nem tudom megállapítani. Én elsődlegesen a szigettúrámat ajánlom a figyelmükbe mivel ez egy támpontot ad hogy rárlátásuk legyen Kefaloniára ... Szép napot ,jó hétvégét kívánok én is! Üdv:Marcsi
Kedves Marcsi. Köszönöm válaszadását. Sikerült lefoglalni az apartmant. Az utazási időpont esedékessége: szeptember 15-22-ig. Bízunk benne a robogók mellet sport motorok is vannak, amik alklamasabbak a kanyargós hegyi utak befürkészésére. Már izgatottak vagyunk. Olvasgattam a fakultatív lehetőségeket is. Utószezonban változik a kompon való átjutás , kevesebb a közlekedési időpont. Szeretném megkérdezni azt is, hogy várhatóan elérjük a busszal, a reggeli-délelőtti áthajózást, vagy csak a délutánira lesz esély....persze ez függ a gondmentes oda úttól, de hozzávetőlegesen talán tudnál erről is írni. Görögország varázslatos, és rendkívül jó érzés tölt el bennünket és biztos vagyok benne sokunkat....., hogy megajándékoz alkalmanként a szépségeivel! Szép napot kívánunk. Renáta és Zoltán
Grand Marcsi Dátum: 2012-08-25 10:46:07
Balázs Márta írta ekkor: 2012-08-24 08:47:44
Szia Marcsi! Szeretném megkérdezni, hogy Kefalónián lehet kapni valamelyik szupermarketben vagy valahol tsipourot vagy cipurót? Nem tudom, hogy hogyan kell pontosan írni. 2 éve amikor Görögországban jártam Platamonban volt lehetőség megkóstolni és nagyon ízlett. Kicsit hasonlított az Ouzohoz. Előre is köszönöm!
Szia Márti! Igen lehet kapni Tsipourót :) nem kell aggódnod! üdv:Marcsi smile
Grand Marcsi Dátum: 2012-08-25 10:43:57
Jakab Miklós írta ekkor: 2012-08-23 21:19:45
Szijjjja Marcsi! Ezer köszönet neked mindenért amit a szigeten adtál nekünk,élményben gazdag nyaralásunk (nászutunk)volt! smile Hiába telnek a napok nem tudunk visszarázódni a hétköznapokba! Remélem jövő nyáron tudunk veled még találkozni és megnézni a szigetből amit kihagytunk! smile Sok -sok puszi : Julcsi és Miki smile
Szia Miki! Nagyon boldog hosszú életet kívánok nektek, és várlek benneteket vissza jövőre is smile minden földi jót addig is nektek mill.puszi Marcsi