(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Balázs Márta Dátum: 2012-08-24 08:47:44
Szia Marcsi! Szeretném megkérdezni, hogy Kefalónián lehet kapni valamelyik szupermarketben vagy valahol tsipourot vagy cipurót? Nem tudom, hogy hogyan kell pontosan írni. 2 éve amikor Görögországban jártam Platamonban volt lehetőség megkóstolni és nagyon ízlett. Kicsit hasonlított az Ouzohoz. Előre is köszönöm!
Jakab Miklós Dátum: 2012-08-23 21:19:45
Szijjjja Marcsi! Ezer köszönet neked mindenért amit a szigeten adtál nekünk,élményben gazdag nyaralásunk (nászutunk)volt! smile Hiába telnek a napok nem tudunk visszarázódni a hétköznapokba! Remélem jövő nyáron tudunk veled még találkozni és megnézni a szigetből amit kihagytunk! smile Sok -sok puszi : Julcsi és Miki smile
Grand Marcsi Dátum: 2012-08-22 06:59:22
Kovács Alexandra írta ekkor: 2012-08-21 15:48:08
Szia Marcsi! A hétvégén megyünk Skalaba a barátommal és egy olyan kérdésem lenne, hogy a Myrtos beaches programnál van lehetőség föntről is fényképeket készíteni, vagy azt csak a sziget programnál lehet? Valamint, hogy robogót bérelni milyen feltételekkel lehet és mennyiért? Csak mert valahol azt olvastam, hogy 23 éves kor a minimum.. :D Köszi előre is a válaszodat!:))
Kedves Alexandra! Hozd kérlek a jogosítványodat , elég pénzt és itt szombaton a megbeszélésen mindent megbeszélünk részletesen! Szeretettel várlak benneteket . Jó utat nektek! üdv.Marcsi
Kovács Alexandra Dátum: 2012-08-21 15:48:08
Szia Marcsi! A hétvégén megyünk Skalaba a barátommal és egy olyan kérdésem lenne, hogy a Myrtos beaches programnál van lehetőség föntről is fényképeket készíteni, vagy azt csak a sziget programnál lehet? Valamint, hogy robogót bérelni milyen feltételekkel lehet és mennyiért? Csak mert valahol azt olvastam, hogy 23 éves kor a minimum.. :D Köszi előre is a válaszodat!:))
Dr. Györki Jánosné Dátum: 2012-08-20 19:38:02
Jenei Mihály írta ekkor: 2012-08-18 12:30:46
Szia Marcsi ! Amikor felsétáltunk az old Skalába Az út mentén láttunk óriásira nőt virághagymákat. Milyen virág ez ? Ha tudnál róla valami infót megköszönném. Szia.
Kedves Mihály! Kinyomoztam az óriási hagy ma kilétét, mivel én is rácsodálkoztam. Tengeri hagyma a neve, a neten rá lehet keresni, képet is és leírást is találni róla. Üdv.