(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2012-08-18 09:32:51
Nagy Katalin írta ekkor: 2012-08-16 20:37:38
Kedves Marcsi!Érdeklődni szeretnék a Renieri apartman konyhai felszereltségéről!?Tányér,kanál,pohár ezek az alap dolgok gondolom,h megvannak.Van-e kis fazék szedőkanál?:D Holnaptól számítva 3 hét és indulunk.Már nagyon várjuk,de nehezen telik!Válaszod előre is köszönöm,nemsokára ismét talizunk!:)) Addig is minden jót kívánok neked! Kata
Szia Kata! Evőeszközök szedőkanál, fakanál serpenyő kis és nagylábas poharak csészék vízforraló mikrohullámú tésztaszűrő..stb található minden szállásunkon.. Visszaszámlálás indul Jó utat majd nektek! smile üdv:Marcsi
Kaló Krisztina Dátum: 2012-08-16 20:44:20
Kedves Utastársak! Kis segítséget szeretnék kérni, ugyanis hamarosan indulunk a szépséges Kefaloniára:))))). A Hermesben fogunk megszállni és hálás lennék, ha valaki írna néhány szót a konyha felszereltségéről. Nagy főzéseket nem tervezünk, de valami egyerűt biztos összeütünk majd a két hét alatt (töltött káposzta, disznótoros.. smile ). Van-e pl. tésztaszűrő vagy a hűtőnek fagyasztó része (hiszen hova is tennék a sok káposztát). Kedves Marcsi! Tőled is szeretnék kérdezni ill.kérni. Mi 9-en megyünk és a csapat egy része gázüzemű autóval jön. Az alábbi linken találtunk egy kutat a szigeten, ahol állítólag lehet LPG tankolni. http://index.pois.gr/google.asp?SubCatID=143. Van infod arról, hogy tényleg működik a dolog. Mindenkinek előre is köszi! Megnyugtatásul, aki tart az illatoktól, a káposztát és a disznótorost nem gondoltam komolyan, bár a pacalon még gondolkodunk:)
Nagy Katalin Dátum: 2012-08-16 20:37:38
Kedves Marcsi!Érdeklődni szeretnék a Renieri apartman konyhai felszereltségéről!?Tányér,kanál,pohár ezek az alap dolgok gondolom,h megvannak.Van-e kis fazék szedőkanál?:D Holnaptól számítva 3 hét és indulunk.Már nagyon várjuk,de nehezen telik!Válaszod előre is köszönöm,nemsokára ismét talizunk!:)) Addig is minden jót kívánok neked! Kata
Grand Marcsi Dátum: 2012-08-16 10:37:12
Berényi György írta ekkor: 2012-08-15 14:06:02
Kedves Marcsi! Feledhetetlen két hetet töltöttünk Skalában, és külön köszönjük a szerdai Enos hegyi kirándulást - egészen különleges élményben volt részünk. Igyekszünk jövőre is visszatérni üdv: Berényiék.
Kedves Gyuri! Sajnálom hogy nem sikerült elköszönni tőletek indulás előtt. Kívánok minden földi jót nektek és visszavárlak benneteket bármok is jöttök. mill.puszi:Marcsi smile
Grand Marcsi Dátum: 2012-08-16 10:26:52
Tóth Zoltánné írta ekkor: 2012-08-15 13:26:58
Üdvözlöm Önt. Nagy valószínűséggel......Kefalónia szigetet választom nyaralásul. Még az apartman függőben…..előtte szeretném megtudni, hogy a sziget beutazásához Skala-ban lehet robogót ( kettő személyes) bérelni, vagy személygépkocsit? Illetve ha lehetne, milyen napi árat jelent a bérlése nagyjából? Természetesen nem gond ha nem tud választ adni az utóbbi kérdésre...csak a költőpénz viszonyításhoz szorítkozva tettem. Kettő apartmannál említést tesznek a Wifi használatra. Terhelhetőség függvénye, hogy mennyire lesz aktív az internet? Szép és Mosolygós napot kívánok. Maradok tisztelettel. Tóthné Renáta
Kedves Renáta! Sajnos nem írta meg hogy melyik időben látogatnak el majd ide hozzám Kefaloniára,így a bérlési árak is másképpen alakulnak pl. utószezonban... Az internet elérhető a szobákból ,hogy akkor amikor jönnek mennyire lesz terhelt sajnos előre nem tudom megállapítani. Én elsődlegesen a szigettúrámat ajánlom a figyelmükbe mivel ez egy támpontot ad hogy rárlátásuk legyen Kefaloniára ... Szép napot ,jó hétvégét kívánok én is! Üdv:Marcsi