(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2012-08-20 06:24:30
Kaló Krisztina írta ekkor: 2012-08-19 18:31:58
Kedves Marcsi! Valószínű Lefkada felől érkezünk, csak nem vagyok benne biztos, h. a 13 órakor induló kompot elérjük, de láttam van 18.15-kor is. Tudom, h. foglalni kell előre helyet, de mindkét időpontra gondolom nem fognak foglalást csinálni. Vagy szerinted az Astakosi útvonal jobb? Itt a fórumon írták, hogy ez az útvonal kellemesebb, bár a komp menetideje jóval hosszabb. Ha jól olvastam a menetrendet Astakosból 12.15-kor és 19 órakor megy komp. Ott is kell foglalni és ha igen milyen címen?Köszi Kriszti
Szia Kriszti! Ha Astakos felől jöttök ott nem kell előre foglalni helyet ,12:15-kor indul 42€ a kocsi 11€ a felnőtt kompjegy ára.. Vassiliki felől Fiscardóba 35€ kocsi 8 felnőtt ár....majd eldöntitek..amelyiket eléritek.. Jó utat kívánok nektek! smile üdv:Marcsi smile
Kaló Krisztina Dátum: 2012-08-19 18:31:58
Grand Marcsi írta ekkor: 2012-08-19 17:09:15
Jó Utat nektek Krisztina! Lefkada/Vasiliki- Fiscardo /Kefalonia felől jöttök majd ? Vagy Astakos felől Samiba? üdv:Marcsi
Kedves Marcsi! Valószínű Lefkada felől érkezünk, csak nem vagyok benne biztos, h. a 13 órakor induló kompot elérjük, de láttam van 18.15-kor is. Tudom, h. foglalni kell előre helyet, de mindkét időpontra gondolom nem fognak foglalást csinálni. Vagy szerinted az Astakosi útvonal jobb? Itt a fórumon írták, hogy ez az útvonal kellemesebb, bár a komp menetideje jóval hosszabb. Ha jól olvastam a menetrendet Astakosból 12.15-kor és 19 órakor megy komp. Ott is kell foglalni és ha igen milyen címen?Köszi Kriszti
Grand Marcsi Dátum: 2012-08-19 17:18:36
Veres Mónika írta ekkor: 2012-08-19 08:49:30
Kedves Marcsi! Nagyon köszönjük a sok-sok segítséget a nyaralásunk során. Még most sem tudok feleszmélni, annyira a hatása alatt vagyok Kefaloniának és annak a sok élménynek, amiben részünk volt. Nagyon élveztük a buszos szigettúrát, ahol folyamatosan érdekes ismeretekkel láttál el minket és a humor sosem maradt el.:) A közben hallgatott zenék pedig olyan hangulatot keltettek, amit nem fogunk elfelejteni. Nagyon jó volt úgy nyaralni, hogy tudtuk, bármiben számíthatunk Rád és kérés nélkül is azonnal jöttél velünk robogót foglalni. Én Corelli rajongóként igyekeztem látni a film helyszíneit. Sami kikötőjét bejárva csak egyetlen bronz szobrot találtunk, ez lenne a Corelli szobor? Mert a neve sehol sem volt kiírva, csak görög felirat. Nagyban fotózkodtunk is, remélem megmaradhat bennem az a hit, hogy megtaláltuk a szobrot.:) Tényleg óriási a sziget és vissza kell még jönni, még több részt bemotorozni, hajókázni és sokat barangolni. Különösen furcsa érzés volt a romok között sétálni Old Skala-ban, mert ugye később (nem délelőtt) felmentünk robogóval, hűvös időben.:) Ez volt eddig a legszebb hely, ahol valaha is jártam, remélem Te is sokáig itt leszel és még találkozunk! Üdv: Mónika és Jani
Kedves Mónika! Nagyon örülök hogy tetszett nektek is Kefalonia ,annak mégjobban hogy ebben én is egy kicsit segítettem smile A szigettúrán beszéltem nektek a szoborról amit említesz,ez Sami öblében az elhunyt tengerészek és halászok emlékére állítódott. További szép nyarat, minden jót nektek ! Visszavárlak benneteket ,mill.puszi Marcsi smile
Grand Marcsi Dátum: 2012-08-19 17:13:42
Jenei Mihály írta ekkor: 2012-08-18 12:30:46
Szia Marcsi ! Amikor felsétáltunk az old Skalába Az út mentén láttunk óriásira nőt virághagymákat. Milyen virág ez ? Ha tudnál róla valami infót megköszönném. Szia.
Szia Mihály! Egy tavasszal kardvirágszerüre nyíló virág hagymájáról beszélsz de a nevét ne kérdezz.. smile üdv:Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2012-08-19 17:09:15
Kaló Krisztina írta ekkor: 2012-08-18 11:52:20
Juppppiiii! Mához két hétre találkozunk, alig várjuk! Nagyon köszi, Kriszti smile
Jó Utat nektek Krisztina! Lefkada/Vasiliki- Fiscardo /Kefalonia felől jöttök majd ? Vagy Astakos felől Samiba? üdv:Marcsi