Kedves Marcsi!
Nagyon köszönjük a sok-sok segítséget a nyaralásunk során. Még most sem tudok feleszmélni, annyira a hatása alatt vagyok Kefaloniának és annak a sok élménynek, amiben részünk volt. Nagyon élveztük a buszos szigettúrát, ahol folyamatosan érdekes ismeretekkel láttál el minket és a humor sosem maradt el.:) A közben hallgatott zenék pedig olyan hangulatot keltettek, amit nem fogunk elfelejteni. Nagyon jó volt úgy nyaralni, hogy tudtuk, bármiben számíthatunk Rád és kérés nélkül is azonnal jöttél velünk robogót foglalni.
Én Corelli rajongóként igyekeztem látni a film helyszíneit. Sami kikötőjét bejárva csak egyetlen bronz szobrot találtunk, ez lenne a Corelli szobor? Mert a neve sehol sem volt kiírva, csak görög felirat. Nagyban fotózkodtunk is, remélem megmaradhat bennem az a hit, hogy megtaláltuk a szobrot.:)
Tényleg óriási a sziget és vissza kell még jönni, még több részt bemotorozni, hajókázni és sokat barangolni. Különösen furcsa érzés volt a romok között sétálni Old Skala-ban, mert ugye később (nem délelőtt) felmentünk robogóval, hűvös időben.:)
Ez volt eddig a legszebb hely, ahol valaha is jártam, remélem Te is sokáig itt leszel és még találkozunk!
Üdv: Mónika és Jani