Kedves Marcsi!Nagyon nagy dilemmában vagyunk a feleségemmel!Augusztus 10-én indulunk Skálába,de nekünk csak új típusú személyi igazolványunk van,azzal szeretnénk ki menni nyaralni! A Görög helyzet miatt most aggódunk ,hogy addig változik valami és útlevél lesz szükséges! Szerinted,csináltassuk meg az útlevelet,vagy maradhatunk a személyi mellett?Kiengednek minket vagy ha kilépnek az Unióból addig,akkor megjárhatjuk,mert már nem lesz időnk megcsináltatni! Segítségedet előre is köszönöm!

Üdv: Miki
Kedves Miklós! Mai híreket nézted (választás)? Most éppen arra felé haladnak az események, hogy maradnak az Unióban egyébként azt szokták mondani, hogy elég a személyi igazolvány is, (beszéltem olyan ismerőssel akinek koccanásos balesete volt és a rendőr nem akarta elfogadni a személyit állandóan csak a "passport"-ot kérte) mi csináltattunk útlevelet nem olyan hatalmas összeg és öt évig le van róla a gond a magunk megnyugtatása érdekében csináltattam. A görögök az mellett, hogy nagyon lazák (azt hiszem többek között ezért is szeretünk oda járni) ha probléma van nagyon bürokratikusak is tudnak lenni.