(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2012-06-19 23:30:05
Jakab Miklós írta ekkor: 2012-06-18 19:40:04
Kedves Marcsi!Nagyon nagy dilemmában vagyunk a feleségemmel!Augusztus 10-én indulunk Skálába,de nekünk csak új típusú személyi igazolványunk van,azzal szeretnénk ki menni nyaralni! A Görög helyzet miatt most aggódunk ,hogy addig változik valami és útlevél lesz szükséges! Szerinted,csináltassuk meg az útlevelet,vagy maradhatunk a személyi mellett?Kiengednek minket vagy ha kilépnek az Unióból addig,akkor megjárhatjuk,mert már nem lesz időnk megcsináltatni! Segítségedet előre is köszönöm! smile Üdv: Miki
Kedves Miklós! Nem szükséges az útlevél nem mennek ők sehová az Unióból nem kell pánikolni...Szeretettel várlek majd benneteket augusztusban:) A média túlzásokba bocsátkozik...Teljes a csend és nyugalom itt Kefalonián:) üdv:Marcsi smile
kaliber Dátum: 2012-06-18 22:06:29
Jakab Miklós írta ekkor: 2012-06-18 19:40:04
Kedves Marcsi!Nagyon nagy dilemmában vagyunk a feleségemmel!Augusztus 10-én indulunk Skálába,de nekünk csak új típusú személyi igazolványunk van,azzal szeretnénk ki menni nyaralni! A Görög helyzet miatt most aggódunk ,hogy addig változik valami és útlevél lesz szükséges! Szerinted,csináltassuk meg az útlevelet,vagy maradhatunk a személyi mellett?Kiengednek minket vagy ha kilépnek az Unióból addig,akkor megjárhatjuk,mert már nem lesz időnk megcsináltatni! Segítségedet előre is köszönöm! smile Üdv: Miki
Kedves Miklós! Mai híreket nézted (választás)? Most éppen arra felé haladnak az események, hogy maradnak az Unióban egyébként azt szokták mondani, hogy elég a személyi igazolvány is, (beszéltem olyan ismerőssel akinek koccanásos balesete volt és a rendőr nem akarta elfogadni a személyit állandóan csak a "passport"-ot kérte) mi csináltattunk útlevelet nem olyan hatalmas összeg és öt évig le van róla a gond a magunk megnyugtatása érdekében csináltattam. A görögök az mellett, hogy nagyon lazák (azt hiszem többek között ezért is szeretünk oda járni) ha probléma van nagyon bürokratikusak is tudnak lenni.
Jakab Miklós Dátum: 2012-06-18 19:40:04
Baier János Dátum: 2012-06-14 11:09:07
Grand Marcsi írta ekkor: 2012-06-12 21:31:50
Kedves János! Igen egész szezonban változatlanok a fakultatív programok napjai. Hétfő: Szigettúra Kedd reggel:Myrtos beach du:Argostoli Szerda reggel: Zakynthos hajóval du:Ainos hegy Csütörtök reggel:Fiscardo hajóval du:Görög est Péntek:Ithaka hajóval Vizi taxi van vagy kajakot jet skit lehet bérelni és távol a strandolóktól vagy az eldugott sziklás részeknél szerintem lehet szigonypuskázni. smile
Köszönöm! smile smile
Grand Marcsi Dátum: 2012-06-12 21:31:50
Kedves János! Igen egész szezonban változatlanok a fakultatív programok napjai. Hétfő: Szigettúra Kedd reggel:Myrtos beach du:Argostoli Szerda reggel: Zakynthos hajóval du:Ainos hegy Csütörtök reggel:Fiscardo hajóval du:Görög est Péntek:Ithaka hajóval Vizi taxi van vagy kajakot jet skit lehet bérelni és távol a strandolóktól vagy az eldugott sziklás részeknél szerintem lehet szigonypuskázni. smile