Szerintem is ez egy kicsit pánikkeltés csupán.. Mindenki csak találgat, hogy mi lesz.. Persze megjósolni senki nem tudja ezt.. Persze a félelem bennem is bennem van.. Főleg mert június végén utazunk amikorra már a választások is lezajlanak.. De nem hiszem, hogy ezt kivetitik a turistákra.. Hiszen fontos nekik az idegenforgalom.. Ahogyan hallottam ennél az irodánál is mondtak vissza utakat.. Legalábbis nyilatkoztak az irodától is.. Sokan megijedtek.. Kétlem, hogy ez egyik napról a másikra csak úgy bekövetkezne..
Pontosan.. Tavaly is voltak ilyen rémhírek.. Kint semmit nem lehetett ebből érezni.. Annyit igen, hogy drágább volt sok minden:(( Majd jön Marcsi és mindenkit megnyugtat..:D
Kedves István !
Igaza van ,nagyon jól megélnek a médiánál a pánikkeltésből,de sajnos a riportnak csak egy mondatát adták le és pont a megnyugtatóbb részét a válasznak vágták ki...nagyon inkorrektnek tartom és felháborítónak ezt a riportot..de a Görögország szerető embereket nem lehet szereintem egykönnyen eltántorítani ás kétévvel ezelőtti benzinsztrájkos videóval becsapni és megállítani én ebben bízom!

üdv:Marcsi