(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2012-05-17 20:28:07
Szakos Zoltán írta ekkor: 2012-05-17 06:33:03
Ez mind csak pánik keltés, spekulánsok agyszüleménye. A görögök nagy része csak az idegenforgalomból él (várnak minket, ha nem megyünk az neki egyenlő az éhenhalással, mert akkor nem lesz pénzük, amiből megéljenek) Tuti, hogy minden gördülékenyen fog működni. Tavaly is volt ilyen rémhírterjesztés. És nagyon jó nyarunk volt Kefin. Bízom benne, hogy az idén is az lesz Marcsi vezetésével! Ja amúgy a buszoknak nagy tankjuk van, és tuti hazajutsz. Én bízom Sanyi bácsiba és csapatába, nem csalódtam idáig bennük, megoldanak mindent. NEM KELL LEMONDANI A NYARALÁSRÓL!!! ( max. drágább lesz kint egy két dolog)
Kedves Zoltán ! Maximálisan egyetértek veled ...szinte minimális az árak emelkedése...de sok helyen árat sem mertek emelni még ha több is a kiadásuk hogy ne rémítsék el a turistákat! Ismételten kihangsúlyoznám hogy nem szabad hinni ennek a pánikkeltő riportnak! Itt kint mindebből semmi nem érezhető!És valóban a buszainkban a tankban az üzemanyag elég oda-visszára smile smile smile Üdv találkozásig:Marcsi smile
Grand Marcsi Dátum: 2012-05-17 20:22:22
Kovács Dóra írta ekkor: 2012-05-16 23:16:08
Sziasztok! Ma volt a híradóban, hogy sokan visszamondják a görög nyaralásokat mert attól tartanak hogy az ország csődbe megy..Ha netán ez bekövetkezik, az mennyiben befolyásolja a nyaralást? Valóban "érdemes" lemondani? Illetve bekövetkezhet az is, hogy ha nem lesz benzin, akkor az utasok Görögországban ragadnak? Nem akarok vészjósló lenni, de szeretném tudni az ezzel kapcsolatos dolgokat is (pl: a Grand Tours mennyire van felkészülve az ilyen eseményekre stb)
Kedves Dóra! A média mint tudjuk a bolhából elefántot csinál jó szokása szerint ezért nem kell aggódni.. Most végig utaztuk Görögországot és biztosíthatom arról hogy semmi negatív dolgot nem tapasztaltunk ,sem észak sem közép- görögországban...Mivel a lakosok 60% -a a turizmusból él , nem engedhetik meg maguknak azt hogy az ideutazó és nyaralni, pihenni vágyó turisták az ő aggodalmukból bármit is megérezzenek! Magyarországon szerintem a legmegbízhatóbb és a legkorrektebb turizmossal foglakozó cég vagyunk,eddig sem és ez után sem hagyjuk bajban az utasainkat. Amit a riportban lehetett látni az 2 évvel ezelőtti képek voltak az üzemanyag sztrájkról, személy szerint nagyon fölbosszantott ez a riport műsor mivel inkorrekt módon darabolta föl a riport alanyok válaszait és így sikerült nekik összevágni egy Görögország ellenes riportot hogy eltántorítsák az ide vágyó utasokat. Aki ismeri és szereti ezt a gyönyörű országot..az tudja hogy mindenkit várnak a görög vendégszeretetükkel, gyönyörű tájaikkal és biztonságban ,nyugalomban töltheti mindenki a nyaralását ebben az országban !Bármi mozgolódás történik az álltalában a fővárosban és nem a turisták álltal látogatott területeken tengerpartokon történik. Én mindenkinek csak ajánlani tudom hogy ne dőljön be a rémhíreknek....a média ebből él mint tudjuk .. Mindenkit szeretettel várunk Görögországban és én természetesen Kefalonián! smile Üdvözlettel:Marcsi smile
Grand Marcsi Dátum: 2012-05-17 19:55:49
Felföldi Attila írta ekkor: 2012-05-16 16:29:54
Úgyhogy Tesókám...Ha Isten is úgy akarja, szeptemberben ismét ellátogatunk Hozzád Kefalóniára! smile
Attilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa smile smile smile smile de jjjjóóóóóóóóóóóóó! Nagyon örülök hogy sikerül jönnötök ezen a nyáron is smile Szeretettel és nagyon nagyon nagyon várlak majd benneteket smile Mill.puszi addig is nektek!!!! smile Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2012-05-17 19:53:25
Sz Kata írta ekkor: 2012-05-16 12:37:29
Szia Marcsi! Mi idén első ízben tervezünk ellátogatni Kefaloniára. Igaz, az aug-i időpont még (sajnos) messze van, de addig is szeretnék egy hozzávetőleges képet kapni az árakról. Segíts nekem légyszi abban, hogy kb mennyibe kerülnek az alábbiak: komp oda-vissza (busszal mennénk), fakultatív programok árai, autóbérlés 2-3 napra, ugyanez a robogó tekintetében, ottani élelmiszer árak illetve éttermek árai? Nagyon szépen köszi előre is! Jó munkát és időtöltést azon a csodálatos szigeten! Üdv, Kata
Kedves Kata! 19-20€ oda-vissza a komp /fő..a fakultatív programok árai a honlapunkon megtalálhatod..az autó bérlés 3 napra 120€, a motor 3 napra kb:45€. Élelmiszernél nem tudom számodra mi a fontos de pl: 1/2 kg kenyér 1€ a kilos kenyér 2€, a 6 tojás 1,50€, 1kg burgonya,hagyma 0,90 €, 6 db-os 1,5 l mentes víz 1,60€, fetás / tiropita 1,50€ spenotos -fetás pita 1,90€ a gyros tzatzikivel 2,20€ a tál 7€.. stb az éttermeket holnap megnézem egyenlőre a jó kis gyrosra voltam kiéhezve smile Köszönöm a jó kívánságokat ,minden jót találkozásig smile
Cseri-Pordán Nikoletta Dátum: 2012-05-17 19:41:18
Grand Marcsi írta ekkor: 2012-05-17 19:16:32
Kedves Gabi! smile A konyhákban van elég lábas sütni főzni és evőeszközök poharak csészék természetesen..fakanál és kenyérvágódeszka is smile A már itt nyaraló turistákat is látom úszni smile szerintem kb:19 fokos a víz ha jól érzékelte a kezem smile Jó utat holnap:) a kikötőben várom az első csoportomat smile üdv:Marcsi smile
Kedves Marcsi! Érdeklődnék, hogy a fakultatív kirándulások időpontjai változtak e a tavalyihoz képest? Ugyan azokon a napokon lesznek, mint tavaly? Köszönöm válaszod!