Valószínűleg a kevés létszám miatt,de ahogy látod az egész dél-görögországi kezdés eltolódott egy héttel...sajnos
Szezon közben ilyen nem fordulhat elő nem kell aggódni
Szeretettel várok mindenkit Kefaloniára!
üdv:Marcsi:)
Két emelettel fölöttem lesz a szobájuk fekvésileg
biztosíthatom hogy egy terasszal rendelkező jó kis hűvös szoba a 21-es szoba.Engem is elszomorít hogy nem indul az első turnus 12.-én
de ezen sajnos én nem tudok változtatni...bárcsak tudnék
Minden rendben lessz nem kell aggódni ,jókat kirándulunk majd és feltöltődve millió élménnyel gazdagabban tér majd haza mindenki! Már várom a találkozást ,addig is minden jót!
Üdv:Marcsi
Nem bántottam senkit szerintem
és Edina sem érezte bántásnak ...de csak ha belegondolsz mennyi minden negatív dolog történhet egy utazás alkalmával...ha mindent tudnánk előre akkor már Médiumok lennénk hidd el...mást nem tudunk tenni csak annyit hogy pozitívan állunk a dolgokhoz van jó utasbiztosításunk és odafigyelünk mindenre ! Ismered a vonzás törvényét gondolom ,álltalában amitől rettegsz azt vonzod be,viszont pozitív hozzáállással sokkal több mindent el lehet kerülni véleményem szerint. Bízzunk benne hogy minden rendben lesz és semmi nem zavarja meg a vendégeink nyugalmát és nyaralását!Mindenkinek kívánok feledhetetlen,élményekben gazdag nyaralást itt Kefalonián!
Várlak Dani benneteket is és nagyon fogok nektek is örülni!!!
üdv:Marcsi