(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2012-04-16 08:22:16
Jakab Miklós írta ekkor: 2012-04-16 05:43:44
Kedves Marcsi! Azt szeretném kérdezni,hogy miért marad el az első turnus? Mi Augusztus 10-én indulunk,akkor is előfordulhat ilyen? smile
Kedves Miklós! smile Valószínűleg a kevés létszám miatt,de ahogy látod az egész dél-görögországi kezdés eltolódott egy héttel...sajnos smile Szezon közben ilyen nem fordulhat elő nem kell aggódni smile Szeretettel várok mindenkit Kefaloniára! smile üdv:Marcsi:)
Jakab Miklós Dátum: 2012-04-16 05:43:44
Kedves Marcsi! Azt szeretném kérdezni,hogy miért marad el az első turnus? Mi Augusztus 10-én indulunk,akkor is előfordulhat ilyen? smile
Grand Marcsi Dátum: 2012-04-15 21:53:28
Selmeczi Lászlóné írta ekkor: 2012-04-15 20:35:50
Kedves Marcsi! Mivel az első turnus nem indul, átraktak engem a 2.em. 24-es apartmanból a 21-esbe. Félek, hogy az esetleg nem olyan jó. Te ismered az összeset. Szerinted mennyivel gyengébb? smile
Kedves Selmeczi Lászlóné! Biztos vagyok benne hogy a szoba váltása nem fogja elrontani a nyaralás minőségét !!!!!!!!! smile Két emelettel fölöttem lesz a szobájuk fekvésileg smile biztosíthatom hogy egy terasszal rendelkező jó kis hűvös szoba a 21-es szoba.Engem is elszomorít hogy nem indul az első turnus 12.-én smile de ezen sajnos én nem tudok változtatni...bárcsak tudnék smile Minden rendben lessz nem kell aggódni ,jókat kirándulunk majd és feltöltődve millió élménnyel gazdagabban tér majd haza mindenki! Már várom a találkozást ,addig is minden jót! smile Üdv:Marcsi smile
Selmeczi Lászlóné Dátum: 2012-04-15 20:35:50
Kedves Marcsi! Mivel az első turnus nem indul, átraktak engem a 2.em. 24-es apartmanból a 21-esbe. Félek, hogy az esetleg nem olyan jó. Te ismered az összeset. Szerinted mennyivel gyengébb? smile
Grand Marcsi Dátum: 2012-04-15 10:30:44
Kedves Dani! smile Nem bántottam senkit szerintem smile és Edina sem érezte bántásnak ...de csak ha belegondolsz mennyi minden negatív dolog történhet egy utazás alkalmával...ha mindent tudnánk előre akkor már Médiumok lennénk hidd el...mást nem tudunk tenni csak annyit hogy pozitívan állunk a dolgokhoz van jó utasbiztosításunk és odafigyelünk mindenre ! Ismered a vonzás törvényét gondolom ,álltalában amitől rettegsz azt vonzod be,viszont pozitív hozzáállással sokkal több mindent el lehet kerülni véleményem szerint. Bízzunk benne hogy minden rendben lesz és semmi nem zavarja meg a vendégeink nyugalmát és nyaralását!Mindenkinek kívánok feledhetetlen,élményekben gazdag nyaralást itt Kefalonián! smile smile smile Várlak Dani benneteket is és nagyon fogok nektek is örülni!!! üdv:Marcsi smile