Szerintem a senkinek nem érdeke hogy a pozitív élményekre várva te a negatív dolgokra vársz választ ....Mint tudjuk a média minden országban az apró dolgokból is elefántot szerkeszt ..szeretném ha te is pozitívabban állnál a dolgokhoz és a szép nyaralást terveznéd már megbocsáss ...és nem a sztrájkokat...Nem érdekük hogy a turizmust elriasszák hisz ebből él Görögország lakosságának közel 70%-a.Bízunk abban hogy minden zökkenőmentes lesz ezen a nyáron is Kefalonián
Szeretettel várlak benneteket
üdv:Marcsi
amikor megbénult a közlekedés. Szerintem nem kell elbagatelizálni és lehurrogni egy ilyen kérdést, mert vannak akik szeretnek előre felkészülni ilyen eseményre is nem csak arra, hogy mennyi mustár van a pitában. Hallottunk már néhány rémtörténetet. De bízunk benne, sőt tudjuk, hogy a Grandtours minden ilyen eseményt rugalmasan kezel, megold és nem lesz semmi probléma.
Már alig várom, hogy ott legyünk!!!
de addig is bármilyen kérdés még eszedbe jut ,nyugodtan kérdezz szivesen válaszolok!
Szerintem a senkinek nem érdeke hogy a pozitív élményekre várva te a negatív dolgokra vársz választ ....Mint tudjuk a média minden országban az apró dolgokból is elefántot szerkeszt ..szeretném ha te is pozitívabban állnál a dolgokhoz és a szép nyaralást terveznéd már megbocsáss ...és nem a sztrájkokat...Nem érdekük hogy a turizmust elriasszák hisz ebből él Görögország lakosságának közel 70%-a.Bízunk abban hogy minden zökkenőmentes lesz ezen a nyáron is Kefalonián
mindíg mindenre van megoldás!
De te jó ha tanulsz úszni
Marcsi