(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Béres Dániel Dátum: 2012-04-15 09:00:33
Grand Marcsi írta ekkor: 2012-04-13 22:17:37
Kedves Edina smile Szerintem a senkinek nem érdeke hogy a pozitív élményekre várva te a negatív dolgokra vársz választ ....Mint tudjuk a média minden országban az apró dolgokból is elefántot szerkeszt ..szeretném ha te is pozitívabban állnál a dolgokhoz és a szép nyaralást terveznéd már megbocsáss ...és nem a sztrájkokat...Nem érdekük hogy a turizmust elriasszák hisz ebből él Görögország lakosságának közel 70%-a.Bízunk abban hogy minden zökkenőmentes lesz ezen a nyáron is Kefalonián smile smile smile Szeretettel várlak benneteket smile üdv:Marcsi smile
Kedves Marcsi, Azért Edina védelmében szeretném megemlíteni, hogy tavaly is volt egy-két sztrájk főszezonban(!) smile amikor megbénult a közlekedés. Szerintem nem kell elbagatelizálni és lehurrogni egy ilyen kérdést, mert vannak akik szeretnek előre felkészülni ilyen eseményre is nem csak arra, hogy mennyi mustár van a pitában. Hallottunk már néhány rémtörténetet. De bízunk benne, sőt tudjuk, hogy a Grandtours minden ilyen eseményt rugalmasan kezel, megold és nem lesz semmi probléma. smile Már alig várom, hogy ott legyünk!!! smile
Grand Marcsi Dátum: 2012-04-15 08:55:22
Kedves Edina! Akkor májusban találkozunk smile de addig is bármilyen kérdés még eszedbe jut ,nyugodtan kérdezz szivesen válaszolok! smile üdv:Marcsi smile
Edina Dátum: 2012-04-14 22:19:39
Grand Marcsi írta ekkor: 2012-04-13 22:17:37
Kedves Edina smile Szerintem a senkinek nem érdeke hogy a pozitív élményekre várva te a negatív dolgokra vársz választ ....Mint tudjuk a média minden országban az apró dolgokból is elefántot szerkeszt ..szeretném ha te is pozitívabban állnál a dolgokhoz és a szép nyaralást terveznéd már megbocsáss ...és nem a sztrájkokat...Nem érdekük hogy a turizmust elriasszák hisz ebből él Görögország lakosságának közel 70%-a.Bízunk abban hogy minden zökkenőmentes lesz ezen a nyáron is Kefalonián smile smile smile Szeretettel várlak benneteket smile üdv:Marcsi smile
Kedves Marcsi! :) Köszönöm az őszinte válaszod. Természetesen én is fontosnak tartom a pozitív hozzáállást dolgokhoz, de emellett még a reális gondolkodás is szükséges a „mai világban” és ez nem feltétlenül pesszimizmust jelent. Persze mi is örömmel tervezgetjük a nyaralást, már februárban eldöntöttük, hogy ezt a szigetet választjuk, a beszámolók, képek, videók magukért beszélnek, csodálatos… :) :) Májusban találkozunk, már csak néhány hét :D További szép estét!
Grand Marcsi Dátum: 2012-04-13 22:19:26
Béres Dániel írta ekkor: 2012-04-13 17:18:16
Sziasztok! Ez tényleg jó kérdés. Mi lesz, ha sztrájkolnak a tengerészek. Úszni kell? smile
Dani smile mindíg mindenre van megoldás! De te jó ha tanulsz úszni smile smile smile Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2012-04-13 22:17:37
Edina írta ekkor: 2012-04-13 15:54:51
Kedves Marcsi! Május végén indulunk a férjemmel utánad Skalaba :D Azt szeretném kérdezni, ha ismételten sztrájkolnának a görögök és pont a mi kompunk nem üzemelne, akkor mi történik ilyen esetben? Azért bízunk benne, h semmi ilyen dolog nem fog történni. :) Véletlenül nem indul(nak) még május 25-én valaki(k) Nyíregyházáról? Marcsi köszönjük a sok-sok információt, amit írsz nekünk, érdeklődőknek ide a fórumba.