(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Orsolya Dátum: 2012-04-13 18:09:11
Grand Marcsi írta ekkor: 2012-04-04 20:54:39
Kedves Somolya! Remélem mire megérkezünk már be lessz vezetve a wifi a Renieriben is....a ház tulajdonosok megígérték ugyan de erről amint leérek május elején ...akkor fogok megbizonyosodni!Itt meg fogom nektek üzenni! 3 -4 tavernában le lett fordítva az étlap ez remélem segít majd és pizzaria is van így nincs okotok aggodalomra! smile remélem azért a finomságos gyrost is meg fogjátok kóstolni?:) üdv:Marcsi smile
Köszönöm Marcsi a választ,persze hogy megkóstoljuk a gyrost tavaly is nagyon ízlet smile remélem a kislány is megkóstolja majd smile de köszi most már megnyugodtam,hogy nem fog éhen halni a gyerkőc smile A wifis dolgot akkor várom,remélem lesz mert az otthoniakkal így szeretnénk tartani a kapcsolatot.Néztem az újságot ott fel van tüntetve a Renieri apartmannál az ingyen Wifi.
Béres Dániel Dátum: 2012-04-13 17:18:16
Sziasztok! Ez tényleg jó kérdés. Mi lesz, ha sztrájkolnak a tengerészek. Úszni kell? smile
Edina Dátum: 2012-04-13 15:54:51
Kedves Marcsi! Május végén indulunk a férjemmel utánad Skalaba :D Azt szeretném kérdezni, ha ismételten sztrájkolnának a görögök és pont a mi kompunk nem üzemelne, akkor mi történik ilyen esetben? Azért bízunk benne, h semmi ilyen dolog nem fog történni. :) Véletlenül nem indul(nak) még május 25-én valaki(k) Nyíregyházáról? Marcsi köszönjük a sok-sok információt, amit írsz nekünk, érdeklődőknek ide a fórumba.
Béres Dániel Dátum: 2012-04-12 07:22:00
smile
Grand Marcsi Dátum: 2012-04-11 19:43:13
Krajcsir István írta ekkor: 2012-04-11 08:12:50
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a jövőre lejáró útlevéllel nem kötekednek az átlépésnél a határnál? Ha netán igen akkor marad a személyi igazolvány.. Hiszen ezt is elfogadják már..:) De biztonság kedvéért kivisszük az útlevelet is..:D Előre is köszönöm! István
Kedves István! smile Új szem.ig.elég !Nem szükséges az útlevél de te ahogy érzed ha az megnyugtat hogy megsétáltatod az útlevelet is még utoljára mielőtt lejár smile Érkezésig is minden jót! smile üdv:Marcsi smile