(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2010-07-12 21:22:46
tóth zoltán írta ekkor: 2010-07-11 11:11:20
Szia grandmarcsi! Sajna még nem vagyunk befizetve,két barátom válaszát várom..Nagyon bízom benne nem ezért fogok lemaradni róla..Csak optimistán,bár azért aggaszt,hogy ,,csak"három szállás van,így azért tudom,korlátozott a létszám..Hogy tudom megnézni a neten,mennyi üres hely van arra az időpontra,igazán bármely szálláson?Ha nagyon kevés a hely megsürgetem a döntést a fiúknak.Ha más nem,személyesen megyek érdeklődni a helyi irodába.Fotót szívesen látok,a fakultatívokat néztem.Eimail címem, [email protected]öszönettel,jövök egy pohár borral?! smile zoli
Szia Zoli.. Találó az e-mail címed :) Szerintem minél hamarabb beszélj a barátaiddal,sürgesd meg picit őket..az online foglalásoknál láthatod hogy abban az időben ,tehát aug 28.ára a Hermesben én nem látok szabad helyet..a másik két szálláson még van szabad hely válasszatok...ebben végre nektek kéne dönteni:) intézd el holnap a foglalást és beszélj a barátaiddal......min kell ennyit gondolkodni? holnap küldöm a képeket:)ügyeskedj holnap.. üdv:Marcsi
Marton Katalin Dátum: 2010-07-11 19:54:21
tóth zoltán írta ekkor: 2010-07-11 11:11:20
Szia grandmarcsi! Sajna még nem vagyunk befizetve,két barátom válaszát várom..Nagyon bízom benne nem ezért fogok lemaradni róla..Csak optimistán,bár azért aggaszt,hogy ,,csak"három szállás van,így azért tudom,korlátozott a létszám..Hogy tudom megnézni a neten,mennyi üres hely van arra az időpontra,igazán bármely szálláson?Ha nagyon kevés a hely megsürgetem a döntést a fiúknak.Ha más nem,személyesen megyek érdeklődni a helyi irodába.Fotót szívesen látok,a fakultatívokat néztem.Eimail címem, [email protected]öszönettel,jövök egy pohár borral?! smile zoli
kedves Zoli, az apartmanok foglaltságát én ezen az oldalon szoktam volt lekövetni, itt az összeset látod egymás alatt: http://www.grandtours.hu/varos.php?varos_id=53&muvelet=on üdv, kata
tóth zoltán Dátum: 2010-07-11 11:11:20
Grand Marcsi Dátum: 2010-07-11 10:02:10
tóth zoltán írta ekkor: 2010-07-10 16:12:06
Szia grandmarcsi! Elmondom hogyan gondolom..Reményeim szerint a 28.i turnussal érkezek,egy,vagy két barátommal..És ha a munka nem ,,csalogat" vissza(arra kiderül),akkor maradnék egy plusz hetet egyedül,tehát a következő turnusnál.Annál is annyi az egyágyas felár?lényegében ki kell fizetnem egy kétágyas apartmann-t?Tavaly Zakynthosról hazaérkezvén nagyon bántam nem maradtam még egy hetet..Az a pénz itthon is elfogyott,inkább költöttem volna ott.....Ezek szerint egyelőre a Hermes vezet nálam..Fotókat hol találok a szigetről?Sok fotót!Üdvözlettel,számolva a napokat,zoli
Szia Zoli! Szerintem nézd meg a szobákat az online foglalásnál,ha be vagytok foglalva akkor jó..ha nem, akkor nézd meg,mert szerintem nincs hely akkorra a Hermes házban..arra az időre eső egyéni ár, felét kell nézned, egy ágyas felárnak. A fakultatív kirándulásoknál találsz képeket a szigetről,ha ez nem elég ,adj egy e-mail címet és küldök pár ízelítő képet még. Üdv:Marcsi
tóth zoltán Dátum: 2010-07-10 16:12:06
Szia grandmarcsi! Elmondom hogyan gondolom..Reményeim szerint a 28.i turnussal érkezek,egy,vagy két barátommal..És ha a munka nem ,,csalogat" vissza(arra kiderül),akkor maradnék egy plusz hetet egyedül,tehát a következő turnusnál.Annál is annyi az egyágyas felár?lényegében ki kell fizetnem egy kétágyas apartmann-t?Tavaly Zakynthosról hazaérkezvén nagyon bántam nem maradtam még egy hetet..Az a pénz itthon is elfogyott,inkább költöttem volna ott.....Ezek szerint egyelőre a Hermes vezet nálam..Fotókat hol találok a szigetről?Sok fotót!Üdvözlettel,számolva a napokat,zoli