(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Dátum: 2016-02-15 11:37:41
Kovács Sándor írta ekkor: 2016-02-06 16:53:50
Tisztelt Nagy Sándor! Először is létre kellene hozni egy olyan fórumrészt, ahol az Önök ötletét meg lehetne beszélni. Így, hogy gyakorlatilag a teljes fórum felületét kijelölte az ötlet felvetésével vitafórumnak, átláthatatlan lesz úgy a last minute kuponról folyó beszélgetés, mint az adott desztináció fóruma. Ráadásul a pörgősebb fórumok első oldaláról egy-kettőre eltűnik majd az ön bejegyzése, azt pedig tudjuk, hogy a leendő utasoknak csupán kis százaléka lapoz vissza egy adott fórumban, hogy információt keressen. A weboldal főoldalán kellene ezt meghirdetni - nagy, villogó piros betűkkel -, és egy megfelelő fórumba mutató linkkel könnyebbé tehetné az utasok, és a saját fórumukban szorgosan segítő és válaszoló idegenvezetők életét. Látom, hogy a Facebook kontaktnál is fenn van a hirdetmény, de akadnak hozzám hasonló kóbor lelkek, akik viszont nem regisztráltak oda. Mert csak. smile A Facebook-on valószínűleg átláthatóbb a dolog, csak annyit kérek, hogy itt is az legyen. Tisztelettel: Kovács Sándor
Tisztelt Kovács Sándor Úr! Az Ön javaslata alapján létrehoztam egy külön topicot a Last minute kuponra vonatkozóan. Minden más fórumról ide fogjuk irányítani a hozzászólókat. Köszönjük javaslatát. Üdvözlettel: Kajtor Heléna
Grand Marcsi Dátum: 2016-02-13 14:12:36
Farkas Róbertné írta ekkor: 2016-02-13 12:25:12
Kedves Marcsi! Köszönöm a válaszát!Akkor még később vissza térünk kompra,kirándulásra!Július 08-tól megyünk 10 éjszakára. Üdvözlettel:Kriszti
Kedves Kriszti! Szerintem április végére már visszatérhetünk komp menetrendre! Szeretettel várom majd önöket a kirándulásokra is.! üdv Marcsi smile
Farkas Róbertné Dátum: 2016-02-13 12:25:12
Grand Marcsi írta ekkor: 2016-02-12 15:00:58
Kedves Krisztína! Áprilisban szerintem már majd tudom az új 2016-os nyári komp menetrendet ,de segítek szivesen mindenben ,a kirándulásokban is természetesen. Ha önállóan szeretne keresgélni a gtp.gr oldalon a kompok menetrendjén ki lehet majd keresni. Üdv Marcsi smile
Kedves Marcsi! Köszönöm a válaszát!Akkor még később vissza térünk kompra,kirándulásra!Július 08-tól megyünk 10 éjszakára. Üdvözlettel:Kriszti
Grand Marcsi Dátum: 2016-02-12 15:00:58
Farkas Róbertné írta ekkor: 2016-02-11 17:43:10
Kedves Marcsi! Az idén Kefalóniát vettük úti célnak,de kivételesen egyénileg.Olyan segítséget szeretnék kérni,hogy Kiliniből reggel pontosan mikor indul a komp Kefalóniára?A másik kérdésem az lenne,hogy az önök által szervezett kirándulásokra be lehet-e csatlakozni?Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel:Farkasné Kriszti
Kedves Krisztína! Áprilisban szerintem már majd tudom az új 2016-os nyári komp menetrendet ,de segítek szivesen mindenben ,a kirándulásokban is természetesen. Ha önállóan szeretne keresgélni a gtp.gr oldalon a kompok menetrendjén ki lehet majd keresni. Üdv Marcsi smile
Farkas Róbertné Dátum: 2016-02-11 17:43:10
Kedves Marcsi! Az idén Kefalóniát vettük úti célnak,de kivételesen egyénileg.Olyan segítséget szeretnék kérni,hogy Kiliniből reggel pontosan mikor indul a komp Kefalóniára?A másik kérdésem az lenne,hogy az önök által szervezett kirándulásokra be lehet-e csatlakozni?Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel:Farkasné Kriszti