Szia Nándi! Örülök biztató szavaidnak,és ahogy egy másik bölcs mondta hogy: Csak azt adom fel amin bélyeg van,a többit végigcsinálom".De komolyra fordítva valóban nem mondtam le a szándékomról,amit Marcsinak is írtam,hogy egyszer hosszabb időre elmenni valamelyik Görög szigetre,mint az illetőt láttuk Naxoson. Így jár aki Görögország függővé válik. Egyébként megtaláltalak a facebokon. Üdv.....Sanyi.
Szia Sanyi!Hát igen.....csak azt adjuk fel amin bélyeg van.....ez nagyon jó!!!!

A többit végigcsináljuk.....ezzel mi is így vagyunk.Mi sem mondunk le erről,mert ki tudja....lehet egyszer olyan helyzet alakul ki az ember életében,hogy megteheti ezt és akkor viszont gondolkodás nélkül ki fogom használni.Görögország függők lettünk,de ez jó......nekem tettszik.Jól érzem magam ott....sosem lesz az otthonom,mert Magyar vagyok,de ettől még érezhetem jól magam máshol is.Bízunk a jövőben és ezt nem adjuk fel......

Örülök,hogy megtaláltál és azóta én is visszajelöltelek.Ha van kedved nyugodtan írj,nézz körül a lapomon.Látni fogod,hogy valójában milyen is vagyok,mit és kit szeretek.Üdv:Nándi