(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Horváth Marcsi Dátum: 2016-02-09 13:52:29
Sólya Nándor írta ekkor: 2016-02-05 11:02:54
Tisztelt Grand Tours! Megnéztem ezt az értékesítési módszert,nem tűnik rosz dolognak.Mert ugye sajnos van,hogy kimaradnak helyek és az veszetség.Ezt orvosolni kell.Igaz,hogy más irodáknál tényleg vannak last minute utak...de a vevő sajnos nem minden esteben tudja azt,hogy közben valamennyire át lesz verve mert azok a last minute utak már eleve emelt árról indulva lesznek kedvezményesek.Sajnos.....Átgondolva ez a módszer nekem szimpatikusnak tűnhet....azonban most is ezt gondolom,hogy inkább az előfoglalásban lenne ráció.Aki előre gondolkozik,spórol,foglal azt lehet kiszámítható ügyfélnek venni és arra lehet építeni.Ez egy megadott bázis is lehet akiket akár további kedvezményekkel lehetne dijjazni.Nem gondolok itt nagy dolgokra.Apró kis meglepi a buszon,stb-stb.....A Last minut is egy jó fogás lehet ha a többi utashoz képest valóban csak a megmaradt helyekre foglalhat korlátozottan.Építenek az emberek erre is mert sajnos nem mindenkinek van elegendő készpénze ahoz,hogy előre foglaljon akár már előző év Decemberben vagy adott Januárban.Őket is lehet megcélozni,de akkor ténylegesen korlátozott last minut legyen és ne olyan teljes jogú aki már előre foglalt akinek a pénzére építeni lehet akár évek múlva is.Ezért írtam a kedvességeket apró ajándékokban,amiket a buszon vagy akár a szálláson az idegenvezető oda tud adni a kiutazáskor.Lehet ez akár egy kávé/kapuccinó ajándékba a buszon az előfoglalóknak,amit akár egy pihenőhelyen beválthatnak vagy a már elfoglalt szálláson egy coctail kupon 2 főre valamelyik tavernában amit a vendég szeretettel elfogyaszthat ingyen.Ezek nem nagy dolgok és kedves emlékek maradhatnak az utasokban is.De akár olyan gesztus is amelyel elismerik és örömmel konstatálják a vendég hűségét.Üdvözlettel.Sólya Nándor.... Ui.Mi pl évek óta önökkel utazunk és ameddig erőnkből futja önökkel is fogunk.
Kedves Nándor! Szintén veled értek egyet. Hatodik éve utazunk Granddal, korai foglalással. És ha marad az üzletpolitikájuk, és persze a sors is így akarja, a további években is így teszünk majd. És néha egy-egy apróság nagyon fel tudja dobni a nyaralást. Jó utat nektek! Marcsi smile
Sólya Nándor Dátum: 2016-02-07 23:01:31
Magda Sándor írta ekkor: 2016-02-07 19:58:22
Szia Nándi! Örülök biztató szavaidnak,és ahogy egy másik bölcs mondta hogy: Csak azt adom fel amin bélyeg van,a többit végigcsinálom".De komolyra fordítva valóban nem mondtam le a szándékomról,amit Marcsinak is írtam,hogy egyszer hosszabb időre elmenni valamelyik Görög szigetre,mint az illetőt láttuk Naxoson. Így jár aki Görögország függővé válik. Egyébként megtaláltalak a facebokon. Üdv.....Sanyi.
Szia Sanyi!Hát igen.....csak azt adjuk fel amin bélyeg van.....ez nagyon jó!!!! smile A többit végigcsináljuk.....ezzel mi is így vagyunk.Mi sem mondunk le erről,mert ki tudja....lehet egyszer olyan helyzet alakul ki az ember életében,hogy megteheti ezt és akkor viszont gondolkodás nélkül ki fogom használni.Görögország függők lettünk,de ez jó......nekem tettszik.Jól érzem magam ott....sosem lesz az otthonom,mert Magyar vagyok,de ettől még érezhetem jól magam máshol is.Bízunk a jövőben és ezt nem adjuk fel...... smile smile Örülök,hogy megtaláltál és azóta én is visszajelöltelek.Ha van kedved nyugodtan írj,nézz körül a lapomon.Látni fogod,hogy valójában milyen is vagyok,mit és kit szeretek.Üdv:Nándi smile smile
Sólya Nándor Dátum: 2016-02-07 22:55:50
Vargáné Rubinszki Mária írta ekkor: 2016-02-07 07:29:11
Kedves Nándor! Teljes mértékben egyet értek veled , reméljük egy-két ötletet hasznosítanak belőle. Üdv: Marcsi
Kedves Mária!Köszönöm a szavaidat.....ezek az én véleményemet tükrözik.Nem biztos,hogy ez belefér a Grand politikájába,de szerintem az előfoglalókat is lehetne jutalmazni ezzel és akkor ők is jobban érezhetnék magukat,azokkal szemben akik csak majd a Last minute-ot veszik igénybe.Ez szerintem nem kompromitáló,mert ha én előre gondolkoztam,befizettem,rám építhet az utazási iroda akkor szerintem egy-egy apró ajándék már nem jelenthet gondot,de nekem jó érzés és kellemes emlék lehet.Aki pedig utólag foglal,mert az olcsóbb nyaralásra apellál.../megértem ezt is,hiszen a pénz manapság nagy úr mindenkinél/.....az nem részesül ezekben az apró kvázi "ajándékban".Ezt úgy is el lehet intézni,hogy a kiutazás napján már tudják,hogy ki melyik szobát foglalta,ki volt előfoglaló és ki nem.Aki előfoglaló annak a szobájába az idegenvezető letesz egy 2 fős coctail kupont,amit később felhasználhat egy megadott étteremben.VAgy a másik verzió a buszos kávé/ kappucinó,amikor a buszvezető azokat akik előfoglaltak tudja név szerint egy listáról és egy megállóban akár a kompnál reggel név szerint odaszólítva ajándékba átnyújtja a beváltható kávé/ kappucinó italokat...ennyi lenne és ez kellemes érzéssel tölt el egy utast,mert gondoltak rá......aki nem kávézik annak lehet egy üdítő pl.Nekem ez a meglátásom,de nem biztos,hogy igazam van.A last minutos dolog azonban valóban időszerű és sajos vagy nem de muszály ebben a gazdasági helyzetben meglépni.....ezt is el kell fogadni.Üdvözlettel:Nándi
Magda Sándor Dátum: 2016-02-07 19:58:22
Sólya Nándor írta ekkor: 2016-01-30 17:27:49
Szia Sándor!Ne add fel.....ahogyan a Gaben mondta az Üvegtigrisben Lalinak...."ne add fel!!!!!"Én sem fogom,mert ha egyszer nyugdijjas leszek jó sok év múlva én is ugyanezt fogom tenni.Felpakolunk az asszonyal és megyünk.....az a legfontosabb,hogy az mebrenek legyenek céljai,mert ha nincsenek akkor az már a vég.....Amúgy a legfontosabb,hogy idén megyünk és ott leszünk.....Láttam,hogy a Mi Abeli már telik szépen az Aug.27-Szept 5 közötti időpontban......már alig van pár szabad hely....de jó is lesz.... smile smile smile Ja....a Facebbok-on láttam,van sok Magda Sándor...engem megtalálsz SN Hornet-ként.....Üdv:Nándi smile smile
Szia Nándi! Örülök biztató szavaidnak,és ahogy egy másik bölcs mondta hogy: Csak azt adom fel amin bélyeg van,a többit végigcsinálom".De komolyra fordítva valóban nem mondtam le a szándékomról,amit Marcsinak is írtam,hogy egyszer hosszabb időre elmenni valamelyik Görög szigetre,mint az illetőt láttuk Naxoson. Így jár aki Görögország függővé válik. Egyébként megtaláltalak a facebokon. Üdv.....Sanyi.
Vargáné Rubinszki Mária Dátum: 2016-02-07 07:29:11
Sólya Nándor írta ekkor: 2016-02-05 11:02:54
Tisztelt Grand Tours! Megnéztem ezt az értékesítési módszert,nem tűnik rosz dolognak.Mert ugye sajnos van,hogy kimaradnak helyek és az veszetség.Ezt orvosolni kell.Igaz,hogy más irodáknál tényleg vannak last minute utak...de a vevő sajnos nem minden esteben tudja azt,hogy közben valamennyire át lesz verve mert azok a last minute utak már eleve emelt árról indulva lesznek kedvezményesek.Sajnos.....Átgondolva ez a módszer nekem szimpatikusnak tűnhet....azonban most is ezt gondolom,hogy inkább az előfoglalásban lenne ráció.Aki előre gondolkozik,spórol,foglal azt lehet kiszámítható ügyfélnek venni és arra lehet építeni.Ez egy megadott bázis is lehet akiket akár további kedvezményekkel lehetne dijjazni.Nem gondolok itt nagy dolgokra.Apró kis meglepi a buszon,stb-stb.....A Last minut is egy jó fogás lehet ha a többi utashoz képest valóban csak a megmaradt helyekre foglalhat korlátozottan.Építenek az emberek erre is mert sajnos nem mindenkinek van elegendő készpénze ahoz,hogy előre foglaljon akár már előző év Decemberben vagy adott Januárban.Őket is lehet megcélozni,de akkor ténylegesen korlátozott last minut legyen és ne olyan teljes jogú aki már előre foglalt akinek a pénzére építeni lehet akár évek múlva is.Ezért írtam a kedvességeket apró ajándékokban,amiket a buszon vagy akár a szálláson az idegenvezető oda tud adni a kiutazáskor.Lehet ez akár egy kávé/kapuccinó ajándékba a buszon az előfoglalóknak,amit akár egy pihenőhelyen beválthatnak vagy a már elfoglalt szálláson egy coctail kupon 2 főre valamelyik tavernában amit a vendég szeretettel elfogyaszthat ingyen.Ezek nem nagy dolgok és kedves emlékek maradhatnak az utasokban is.De akár olyan gesztus is amelyel elismerik és örömmel konstatálják a vendég hűségét.Üdvözlettel.Sólya Nándor.... Ui.Mi pl évek óta önökkel utazunk és ameddig erőnkből futja önökkel is fogunk.
Kedves Nándor! Teljes mértékben egyet értek veled , reméljük egy-két ötletet hasznosítanak belőle. Üdv: Marcsi