(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Kovács Sándor Dátum: 2016-02-06 16:53:50
Tisztelt Nagy Sándor! Először is létre kellene hozni egy olyan fórumrészt, ahol az Önök ötletét meg lehetne beszélni. Így, hogy gyakorlatilag a teljes fórum felületét kijelölte az ötlet felvetésével vitafórumnak, átláthatatlan lesz úgy a last minute kuponról folyó beszélgetés, mint az adott desztináció fóruma. Ráadásul a pörgősebb fórumok első oldaláról egy-kettőre eltűnik majd az ön bejegyzése, azt pedig tudjuk, hogy a leendő utasoknak csupán kis százaléka lapoz vissza egy adott fórumban, hogy információt keressen. A weboldal főoldalán kellene ezt meghirdetni - nagy, villogó piros betűkkel -, és egy megfelelő fórumba mutató linkkel könnyebbé tehetné az utasok, és a saját fórumukban szorgosan segítő és válaszoló idegenvezetők életét. Látom, hogy a Facebook kontaktnál is fenn van a hirdetmény, de akadnak hozzám hasonló kóbor lelkek, akik viszont nem regisztráltak oda. Mert csak. smile A Facebook-on valószínűleg átláthatóbb a dolog, csak annyit kérek, hogy itt is az legyen. Tisztelettel: Kovács Sándor
Sólya Nándor Dátum: 2016-02-05 11:02:54
írta ekkor: 2016-02-05 08:05:30
Tisztelt Utasaink! Egy új értékesítési módszert készülünk bevezetni a piacra, melynek lényegét, leírását az alábbi oldalon olvashatják (kattintson a Last minute kupon kiírásra). Mielőtt véglegesítjük, szeretnénk Önökkel egy konzultációt folytatni, mintegy piackutatásként. Látni szeretnénk, milyen a fogadtatása az ötletünknek és kérjük Önöket, hogy mondják el a véleményüket pro és kontra, hogyan lehetne sikeresebb ez a történet. Létrehoztunk erre egy külön topicot , kérjük véleményeiket ide írják, ne az egyes desztinációk fórumára! A párbeszéd, vita moderálását nem vállalnánk a vélhetően magas számú hozzászólás és az időtényező miatt, de mindenki észrevételét elolvassuk. Ami belefér az üzletpolitikánkba, azt mindenképpen megfogadjuk és felhasználjuk.Nagy Sándor ügyvezető --link:http://www.grandtours.hu/statikus/last_minute_kupon.html,Last minute kupon--
Tisztelt Grand Tours! Megnéztem ezt az értékesítési módszert,nem tűnik rosz dolognak.Mert ugye sajnos van,hogy kimaradnak helyek és az veszetség.Ezt orvosolni kell.Igaz,hogy más irodáknál tényleg vannak last minute utak...de a vevő sajnos nem minden esteben tudja azt,hogy közben valamennyire át lesz verve mert azok a last minute utak már eleve emelt árról indulva lesznek kedvezményesek.Sajnos.....Átgondolva ez a módszer nekem szimpatikusnak tűnhet....azonban most is ezt gondolom,hogy inkább az előfoglalásban lenne ráció.Aki előre gondolkozik,spórol,foglal azt lehet kiszámítható ügyfélnek venni és arra lehet építeni.Ez egy megadott bázis is lehet akiket akár további kedvezményekkel lehetne dijjazni.Nem gondolok itt nagy dolgokra.Apró kis meglepi a buszon,stb-stb.....A Last minut is egy jó fogás lehet ha a többi utashoz képest valóban csak a megmaradt helyekre foglalhat korlátozottan.Építenek az emberek erre is mert sajnos nem mindenkinek van elegendő készpénze ahoz,hogy előre foglaljon akár már előző év Decemberben vagy adott Januárban.Őket is lehet megcélozni,de akkor ténylegesen korlátozott last minut legyen és ne olyan teljes jogú aki már előre foglalt akinek a pénzére építeni lehet akár évek múlva is.Ezért írtam a kedvességeket apró ajándékokban,amiket a buszon vagy akár a szálláson az idegenvezető oda tud adni a kiutazáskor.Lehet ez akár egy kávé/kapuccinó ajándékba a buszon az előfoglalóknak,amit akár egy pihenőhelyen beválthatnak vagy a már elfoglalt szálláson egy coctail kupon 2 főre valamelyik tavernában amit a vendég szeretettel elfogyaszthat ingyen.Ezek nem nagy dolgok és kedves emlékek maradhatnak az utasokban is.De akár olyan gesztus is amelyel elismerik és örömmel konstatálják a vendég hűségét.Üdvözlettel.Sólya Nándor.... Ui.Mi pl évek óta önökkel utazunk és ameddig erőnkből futja önökkel is fogunk.
Dátum: 2016-02-05 08:05:30
Tisztelt Utasaink! Egy új értékesítési módszert készülünk bevezetni a piacra, melynek lényegét, leírását az alábbi oldalon olvashatják (kattintson a Last minute kupon kiírásra). Mielőtt véglegesítjük, szeretnénk Önökkel egy konzultációt folytatni, mintegy piackutatásként. Látni szeretnénk, milyen a fogadtatása az ötletünknek és kérjük Önöket, hogy mondják el a véleményüket pro és kontra, hogyan lehetne sikeresebb ez a történet. Létrehoztunk erre egy külön topicot , kérjük véleményeiket ide írják, ne az egyes desztinációk fórumára! A párbeszéd, vita moderálását nem vállalnánk a vélhetően magas számú hozzászólás és az időtényező miatt, de mindenki észrevételét elolvassuk. Ami belefér az üzletpolitikánkba, azt mindenképpen megfogadjuk és felhasználjuk.Nagy Sándor ügyvezető --link:http://www.grandtours.hu/statikus/last_minute_kupon.html,Last minute kupon--
Sólya Nándor Dátum: 2016-01-30 17:27:49
Magda Sándor írta ekkor: 2016-01-11 18:15:32
Szia Marcsi! Örülök hogy újra itt vagy! Én csak eljátszottam a gondolattal,hogy mi lenne ha...? Persze tudom hogy ez nem olyan egyszerű manapság mint volt valamikor a 60'-as,vagy 70'-es években amikor még a kutya sem foglalkozott a fekete munkásokkal meg egyéb mai Úri dolgokkal. Ettől függetlenül szeretem Görögországot, és megyek ha csak tudok. Egyszer talán hosszabb időre is ha Isten megsegít! Köszönöm a válaszodat. Üdv: Sanyi
Szia Sándor!Ne add fel.....ahogyan a Gaben mondta az Üvegtigrisben Lalinak...."ne add fel!!!!!"Én sem fogom,mert ha egyszer nyugdijjas leszek jó sok év múlva én is ugyanezt fogom tenni.Felpakolunk az asszonyal és megyünk.....az a legfontosabb,hogy az mebrenek legyenek céljai,mert ha nincsenek akkor az már a vég.....Amúgy a legfontosabb,hogy idén megyünk és ott leszünk.....Láttam,hogy a Mi Abeli már telik szépen az Aug.27-Szept 5 közötti időpontban......már alig van pár szabad hely....de jó is lesz.... smile smile smile Ja....a Facebbok-on láttam,van sok Magda Sándor...engem megtalálsz SN Hornet-ként.....Üdv:Nándi smile smile
Grand Marcsi Dátum: 2016-01-29 19:14:57
Horváth Marcsi írta ekkor: 2016-01-28 10:28:44
Kedves Marcsi! Nyaralás ismét lefoglalva. smile Szeptember végén újból megyünk a Mi Abelibe 2 hétre. Tavaly annyira jól éreztük magunkat, hogy idén is téged boldogítunk. Addig is nagyon jó készülődést, és szuper nyarat. Marcsi smile
Kedves Marcsi! Örülök hogy sikerült a foglalás smile szeretettel várlak majd benneteket! Minden jót addig is! üdv Marcsi smile smile smile