(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Tomposné Andi Dátum: 2015-08-10 13:45:57
Szabó-Bondár istván írta ekkor: 2015-08-09 19:20:02
Sziasztok én és a párom aug.14. indulunk Kefaloniaba olyan kérdéseim lennének hogy odakint lehet bérelni ilyet hogy bicikli vagy vannak ezek a 2-3-4 személyes kis kocsik amit lábbal kell hajtani kis tetővel?mert nem akarunk nagyon vezetgetni hanem élvezni a dolgokat!És hogy van e itt olyan aki volt már Kefaloniában és a Mi Abelli apartmanba szált meg mert mi odamegyünk most,azt mondták ez van a legközelebb a tengerparthoz!ha lenne itt olyan aki ugyan ebben az apartmanba volt és megtenné nekem hogy le írja milyen a szállás mit érdemes vinni,gondolok itt lábos tányér ilyesmire,valamint helyi árak milyenek menyire drágább mint magyarországon.
Kedves István!A Mi Abelli 14. és15.-ös apartmanjában laktunk. 100m-re van a tenger.A szobák tiszták heti 1x takarítás ,törölköző csere(keddenként).1 nagy 1 kis fazék 1 serpenyő van és annyi tányér,kanál,kés,pohár,ahány főre foglaltátok az apartmant.Kések,főzőkanál,kávéfőző,vízforraló volt, ha sajtot akartok reszelni,akkor azt vigyetek,az nincs!Árak,mint itthon,nem igazán érdemes itthonról cipelni tésztát,sajtot stb. A Solmos Supermarketben minden van,ami kell!
Heizler Zsolt Dátum: 2015-08-10 13:16:57
Kedves Marcsi, Tisztelt Fórumozók! Személyautó, motorkerékpár, quad bérlésével kapcsolatban lenne hozzád, hozzátok néhány kérdésem, de legfőképp azokhoz akik biztos infóval tudnak szolgálni. Az autó bérléséhez szükséges e kaukció, ha igen kb. hány euro? Ugynaez a kérdés motor és quad esetén is :) :) Quad bérlése esetén országutakat igénybe lehet e venni? Konkrétan azért kérdezem, hogy tervezzem a pénz váltását. Ismerősök voltak kint, akik most mennek 4x és elmesélték, hogy béreltek kismotort (80 cm3) 2 személlyel mentek bukósisak használatával és a rendőrök nem foglalkoztak ezzel, holott csak hazai B kat. vezetői engedélye van ami tartalmazza a kismotort, amivel alapban csak egy személy ülhet a járművön. Mi ezzel kapcsolatban a tapasztalat? Oké, tudom a kreszt itthon,:) de kérdésem, ezt ott a nyaraló övezetben tényleg ennyire lazábban veszik? Köszönöm!
Szandi Dátum: 2015-08-10 11:53:31
Sziasztok! Arra lennénk kíváncsiak, hogy kinek milyen tapasztalatai voltak a buszos utazással? Még nem utaztunk ilyen messzire busszal és érdekelne hogy ki hogy viselte? Hány óránként áll meg a busz? Wc van e a buszon?
Muszula Tímea Dátum: 2015-08-10 08:27:50
Kedves Marcsi! kérlek pillants rá a facebook üzeneteidre, ha van időd, vagy esetleg küldj egy email címet elküldöm arra a kérdésem. Nagyon fontos lenne és privát kérdésről lenne szó, ezért nem ide írtam. Köszönöm válaszod!
Szabó-Bondár istván Dátum: 2015-08-09 19:20:02
Sziasztok én és a párom aug.14. indulunk Kefaloniaba olyan kérdéseim lennének hogy odakint lehet bérelni ilyet hogy bicikli vagy vannak ezek a 2-3-4 személyes kis kocsik amit lábbal kell hajtani kis tetővel?mert nem akarunk nagyon vezetgetni hanem élvezni a dolgokat!És hogy van e itt olyan aki volt már Kefaloniában és a Mi Abelli apartmanba szált meg mert mi odamegyünk most,azt mondták ez van a legközelebb a tengerparthoz!ha lenne itt olyan aki ugyan ebben az apartmanba volt és megtenné nekem hogy le írja milyen a szállás mit érdemes vinni,gondolok itt lábos tányér ilyesmire,valamint helyi árak milyenek menyire drágább mint magyarországon.