(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2012-05-23 22:12:24
Kedves Zoli! Nagyon szépen köszönöm a magam és az iroda nevében a sok információt, gyors hozzászólást és a pontos tájékoztatást. Köszönjük hogy velünk nyaraltál és remélem hamarosan viszont látunk! smile Brigi is sok puszit küld!
Dátum: 2012-05-23 21:56:52
írta ekkor: 2012-05-23 14:30:05
A Törökestről szeretnék érdeklődni !Milyen volumenü a dolog ,mert azt már sokhelyen megtanultuk ,hogy a "családias" az gagyi.Bocsi ,de ez tapasztalat. Görögbe ,Spanyolba voltunk csodálatos estén de volt már rossztapasztalatunk is:Toloba.Ha valaki tud valamit segitsen!Erzsó
Kedves Honvéd Lászlóné! A török est 50 euróba kerül fejenként. Nagyon szép helyen a Karaván Sarayban kerül megrendezésre. Az ár tartalmazza a transzfert oda-vissza, a svédasztalos vacsorát, valamint nagyon látványos és magas színvonalú előadás keretében mutatják be a különböző régiók jellemző táncait.Eddig osztatlan sikert aratott a résztvevő utasok körében. Üdv: Erika
Dátum: 2012-05-23 21:48:32
Gátné Varjas Erzsébet írta ekkor: 2012-05-22 16:26:44
Sziasztok! A nemsokára indulóknak nagyon jó utat és sok napsütést kívánok!!Arra szeretném kérni a hazatérőket, ha tehetik informáljanak minket az árakról ( üdítők,ásv.víz,sör és az alapvető élelmiszerek). Ha valaki volt a delfin úszáson arról is minden infót szívesen fogadnék! Esetleg ha valaki egyénileg utazik akkor érdekelne a az határon való vízum ügyintézés menete is! Előre is köszönöm!
Kedves Erzsébet! Az alapvető élelmiszerek kb. a magyar áraknak megfelelőek, 1 liter tej kb. 1.5-2 líra, a kenyér 70 kurus, a sör drága, 3.5 líra, ahogy minden alkoholos ital itt Kusadasin. A delfin úszás extra költséggel jár, 80 eurót kell fizetni a belépő jegyen felül ami 19 euro.
Dátum: 2012-05-23 21:44:40
Paulik Róbert írta ekkor: 2012-05-22 13:56:54
Sziasztok!Lenne pár kérdésem. Fakultatív program befizetésekor eurót vagy török lírát kérnek? Minden iroda azonos áron kinálja a programokat? Valaki komppal átment a görögökhöz? Még most is érdemes aranyat és bőrt vásárolni?Előre is köszönöm a válaszokat!
Kedves Paulik Róbert! A kirándulásokat Euróban kell befizetni. Lesz lehetőség bőr és arany üzlet látogatásra, ahol nekünk kedvezményt biztosítanak. A bevásárló túrákon csak olyan helyeket látogatunk meg ahol garanciát is biztosítanak a megvásárolt termékek mellé.
Dátum: 2012-05-23 21:24:12
tóth zoltán írta ekkor: 2012-05-21 09:10:59
kedves utazók.tegnap este érkeztem haza kusadasiról.csodálatoshely,mindenkinek csak ajánlani tudom.én hajókiránduláson,és pamukkálén voltam,nagyon szép volt.a törökök nagyon kedvesek,a kaja nagyon finopm.rengeteg diszkó van,sok a szórakozási lehetöség.az eurót általában elfogadják.lehet vele szinte mindenutt fizeni.kb 800mre van a kipa áruház,abban van tesco isaz árak elég magasak,de nem megfizethetetlenek.egy ebéd vagy vacsora étteremben kb 7 euró.jó nagy adagot adnaka yonca apartmanban voltam,nagyon széper erikának,az idegenvezetönek sok sikert kívánok.puszi briginek is.ha bárkinek kérdése lenne,szívesen válaszolokés a soföröknek is köszönöm a szép,zökkenömentes utat.
Kedves Zoltán! Örülök hogy hazaérkeztél épségben! Köszönöm a jó kívánságokat, Briginek is átadom, köszönöm a válaszaidat is és a pozitiv leirásokat is az iroda nevében is. Remélem újra látunk itt Kusadasin hamarosan :) Üdv:Erika