(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

tóth zoltán Dátum: 2012-05-24 16:41:49
kedves tibor.a yoncában a következöképpen történik az étkezés.vacsorakor a levest,és a föételt felszolgáló adja.salátástál többféle is ki van rakva,annyit szed,amennyit szeretne.egyébként én a föételböl is kértem mégegyszer,és adtak belöle.a dolmusok este 23 óráig közlekednek,ekkor indul be az utolsó kusadasi központjából.az eurót kettö az egyhez váltják,azzaz 2 líra,egy euró.én például csak eurót vittem,és nem bántam meg,mindent meg tudtam venni vele.ajánlom,hogy keressen rá az interneten,hol váltanak lírát,valóban kevesen foglalkoznak vele.kellemes utat kívánok.
Sinkó Gyuláné Dátum: 2012-05-24 16:25:14
Bocsánat a sok ismétlésér nem akart átmenni a szöveg azt hittem az egerem vacakol és többször újra rányomtam.Aki az Oliviába volt megírhatná milyen a konyha felszereltsége /szűrő kanál,merő kanál?Most jöttünk haza Ciprusról jól felszerelt konyhánk volt ,de tészta szűrő merőkanál sajtreszelő nem volt pedig a gyorsan elkészíthető ételekhöz álltalába ezek kellenek.Teri
Sinkó Gyuláné Dátum: 2012-05-24 15:47:03
Itthon török lyrát több helyen árulnak a nyugati aluljáróba és fent is a nyugatival szemben./Jolly Joker pénz váltó/Még a Ráday utcában is/Cálvin tér/ Mi szept. megyünk 2 hétre.Törökországba sokszor és sok helyen jártunk engem Mykonosz szigete is érdekelne árban és aztis szeretném tudni ha1-1vacsorára fizetnénk előre kell szólni vagy hogy van?Üdv.mindenkinek:Teri
Itthon török lyrát több helyen árulnak a nyugati aluljáróba és fent is a nyugatival szemben./Jolly Joker pénz váltó/Még a Ráday utcában is/Cálvin tér/ Mi szept. megyünk 2 hétre.Törökországba sokszor és sok helyen jártunk engem Mykonosz szigete is érdekelne árban és aztis szeretném tudni ha1-1vacsorára fizetnénk előre kell szólni vagy hogy van?Üdv.mindenkinek:Teri