(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Sinkó Gyuláné Dátum: 2012-05-24 15:47:03
Itthon török lyrát több helyen árulnak a nyugati aluljáróba és fent is a nyugatival szemben./Jolly Joker pénz váltó/Még a Ráday utcában is/Cálvin tér/ Mi szept. megyünk 2 hétre.Törökországba sokszor és sok helyen jártunk engem Mykonosz szigete is érdekelne árban és aztis szeretném tudni ha1-1vacsorára fizetnénk előre kell szólni vagy hogy van?Üdv.mindenkinek:Teri
Sinkó Gyuláné Dátum: 2012-05-24 15:44:57
Itthon török lyrát több helyen árulnak a nyugati aluljáróba és fent is a nyugatival szemben./Jolly Joker pénz váltó/Még a Ráday utcában is/Cálvin tér/ Mi szept. megyünk 2 hétre.Törökországba sokszor és sok helyen jártunk engem Mykonosz szigete is érdekelne árban és aztis szeretném tudni ha1-1vacsorára fizetnénk előre kell szólni vagy hogy van?Üdv.mindenkinek:Teri
Németh Tibor Dátum: 2012-05-24 14:58:20
Kedves "előttem járók"! Két hét múlva utazunk Kusadasiba. A Yonka leírásában menüs vacsorát olvastam, de volt, aki itt a fórumon svédasztalról írt. Kérem, aki biztosat tud, írja meg. Még egy-két apróság: az utcai árusoknál/gyorskajáldákban átlag mennyibe kerül egy döner kebab? A dolmusok a város felé éjjel is közlekednek? Ahol elfogadnak eurót, ott a lírához képest jól vagy rosszul számítják be? És: itthon hol árulnak lírát? (Én egyelőre nem találtam.) Előre is köszönöm!
Gátné Varjas Erzsébet Dátum: 2012-05-24 07:03:35
írta ekkor: 2012-05-23 21:48:32
Kedves Erzsébet! Az alapvető élelmiszerek kb. a magyar áraknak megfelelőek, 1 liter tej kb. 1.5-2 líra, a kenyér 70 kurus, a sör drága, 3.5 líra, ahogy minden alkoholos ital itt Kusadasin. A delfin úszás extra költséggel jár, 80 eurót kell fizetni a belépő jegyen felül ami 19 euro.
Kedves Erika! Köszönöm az infokat!Autóval mennénk ,ezért érdeklődtem az árakról hogy mit érdemes magunkkal vinni mivel a csomagtartó kapacitása is véges! Még azt kérdezném ,hogy az ásványvíz milyen árban van? Mert ha nem sokkal drágább mint itthon akkor az sem foglalná a helyet! Az Olíviában foglaltunk, a parkolási lehetőség milyen?! Esetleg ha még a komp menetrendről is tudnál információt ,annak nagyon örülnék! :) Üdv: Erzsó
tóth zoltán Dátum: 2012-05-24 06:35:45
kedves erika.én pedig köszönöm nektek ezt a felejthetetlen hetet.természetesen a jövöben is szívesen válaszolok minden kérdésre.ilyen tündéri hölgyek mellett,csak szuperül sikerülhet a nyaralás.kívánok nektek minden jót,és ígérem visszatérek ide nyaralni.én is sok puszit küldök nektek,és piroskának is.