(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Kóródi Éva Dátum: 2012-05-21 14:13:26
Kedves Tóth Zoltán! Ne haragudjon, hogy ismeretlenül zavarom, de épp ma döntöttük el, hogy mi is oda utazunk, és a Yoncában szállunk meg. Nem tudja, hogy a 2. emeletről a tenger felé néző szobákból lehet látni a tengert? Milyen az előre befizetett vacsora a Yoncában, van-e leves vagy előétel vagy desszert? Pamukkálé mennyibe került? Az 55euron kívül volt-e más költsége? Előre is köszönöm a segítségét. Köszönettel: Kóródi Éva
tóth zoltán Dátum: 2012-05-21 09:10:59
kedves utazók.tegnap este érkeztem haza kusadasiról.csodálatoshely,mindenkinek csak ajánlani tudom.én hajókiránduláson,és pamukkálén voltam,nagyon szép volt.a törökök nagyon kedvesek,a kaja nagyon finopm.rengeteg diszkó van,sok a szórakozási lehetöség.az eurót általában elfogadják.lehet vele szinte mindenutt fizeni.kb 800mre van a kipa áruház,abban van tesco isaz árak elég magasak,de nem megfizethetetlenek.egy ebéd vagy vacsora étteremben kb 7 euró.jó nagy adagot adnaka yonca apartmanban voltam,nagyon széper erikának,az idegenvezetönek sok sikert kívánok.puszi briginek is.ha bárkinek kérdése lenne,szívesen válaszolokés a soföröknek is köszönöm a szép,zökkenömentes utat.
Dátum: 2012-05-17 15:32:45
Segítséget kérek!Azt szeretném megkérdezni milyen pénznembe váltsuk a pénzt!Euro vagy Török líra esetleg mndkettőre szükségünk lesz???Köszönöm !Jó utat az előttünk utazóknak mi juni 22én indulunk!
vestner györgyné Dátum: 2012-05-17 06:57:39
Kedves ELSŐ turnusban utazók! Nagyon jó és szerencsés utat kivánok mindenkinek, és már várom az észrevételeteket, milyen az uj program, a szállás stb.Mi szeptemberben szeretnénk menni remélem össze is jön az ut. üdv mari
Kiss Tibor Dátum: 2012-04-29 20:21:01
Kedves Éva! Az első turnussal utazom, a fakultatív kirándulások után érdeklődöm, Az "Ephesus" program keltette fel legjobban az érdeklődésemet. Remélhetőleg az első turnus utasai is részesülhetnek ezen kiránduláson. Köszönettel: Kiss Tibor