(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2012-05-21 22:53:27
Kedves Zoltán !Mi juni 22-én indulunk a Yonkába van a szállásunk ,a vacsorát befizettük .Még a pénzváltásával nem vagyok tisztába eurot és lírát vegyesen gondoltunk váltani ,írtad ,hogy nem érdemes lírát váltani .Elfogadják az eurot ?Átváltja?Milyen arányba váltsuk ha vegyesen akarjuk.Török est érdekel ha voltatok ,hogy milyen!??Köszönöm előre is .Már nagyon várjuk mi is a nyaralást!Erzsó smile
Szűcs Andrea Dátum: 2012-05-21 21:14:01
Kedves Zoltán!! Köszönjük az infókat!!már nagyon vártuk a beszámolókat!!Mi is befizettük a félpanziót - most már megnyugodtam,hogy jól döntöttünk.Ha vmi még eszébe jut szívesen fogadjuk a jó tanácsokat.Köszönettel:Andi
tóth zoltán Dátum: 2012-05-21 20:29:45
kedves éva.nyugodtan kérdezhet.megnyugtatom a hely gyönyörü,de ezt látni kell majd.nekem is volt egy-két hely,ahol nem fogadták el az eurót,de bementem máshové,és ott elfogadták.szerintem nem érdemes török lírát váltani.én mindent meg tudtam venni euróért.19900 ft 7 vacsoráért,és 7 reggeliért szerintem nagyon jó ár.így naponta kb 3000 ftra sem jön ki egy reggeli plusz vacsora.étteremben egy vacsora önmagában kb 7 euró,plusz az ital kb 1-2 euró.ráadásul a yoncában nagyon finom a kaja.és benne van az árban a kávé,tea fogyasztása is.napernyöt,és ágyat együtt 5 euróért lehet bérelni.meg kell próbálni alkudni belöle,egy eurót le lehet faragni.és mégegyszer.nem kell aggódni,nem fogják megbánni,a hely valóban meseszép.ha lesz még kérdése,szívesen válaszolok rá
Kóródi Éva Dátum: 2012-05-21 19:38:22
Kedves Zoltán! Nagyon köszönöm az értékes információkat, ha tényleg nem bánja, még biztosan fogom "zaklatni" kérdésekkel. Már most is eszembe jutott pár...Ennyire szép hely? A pénzváltással kapcsolatban sokfélét olvastam a fórumon, Önnek mik a tapasztalatai?Eurót vagy a török lírát érdemes vinni?Nehezen tudjuk eldönteni, hogy befizessünk-e ellátásra a Yoncában vagy hasonló áron éttermekben is tudunk-e étkezni? A parton mennyiért lenet ágyat, napernyőt bérelni? Bocsánat a sok kérdésért:). Köszönettel: Kóródi Éva
tóth zoltán Dátum: 2012-05-21 19:28:23
KEDVES ERIKA.KUSADASI KÖZPONTJA KB 6 KMRE VAN,NEM AJÁNLOM GYALOG.DOLMUSSAL EL LEHEJUTNI ODA,FEJENKÉNT EGY EURÓÉRT,NAGYON MEGÉRI