(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

tóth zoltán Dátum: 2012-05-21 19:25:30
KEDVES MAGDI.MI DÉLUTÁN FÉL KETTŐKOR ÉRTÜNK ODA.SAJNOS SOKAT KELL VÁRNI A HATÁRON.VISSZAFELÉ KÖZEL 3 ÓRÁT VÁRTUNK A SZERB-MAGYAR HATÁRON.DE EZ NYILVÁN VÁLTOZÓ.A TENGER MÉG KICSIT HIDEG,DE EZ EGYRE JOBBAN FOG MELEGEDNI,ÉN IS BELEMENTEM MÁRVAN A KÖZELBEN ÜZLET,DE KB 600MRE OTT VAN A TESCO IS.HA BÁRMI KÉRDÉS LENNE SZÍVESEN VÁLASZOLOK.JÓ NYARALÁST.HA MEGLÁTJÁKUSADASIT MÉG AZ ÚT FÁRADALMAIT IS ELFELEJTIK
tóth zoltán Dátum: 2012-05-21 19:18:42
KEDVES ÉVA.A MÁSODIK EMELETRÖL LEHET LÁTNI A TENGERT.ÉN UGYAN ÖNELLÁTÓN VOLTAM,DE EGY VACSORÁRA BEFIZETTEM A YONCÁBAN,NAGYON FINOM VOLT.VAN LEVES,MÁSODIK,KÜLÖNBÖZÖ SALÁTÁK,ÉS ÉDESSÉG IS.REGGELIRE SZALÁMIT,VAJAT,TEÁT,KÁVÉT,SAJTOKAT LÁTTAM KITÉVE.NEM FOGJÁK MEGBÁNNI,NAGYON FINOM,ÉS MÉG LEHETETT PLUSZ KAJÁT IS KÉRNI,HA KEVÉS VOLT.PAMUKKÁLÉNAK NINCS KÜLÖN KÖLTSÉGE.EBBEN EGY EBÉD IS VAN A PAM HOTELBEN.SOKFÉLE KAJA KÖZÜL LEHET VÁLASZTANI,SVÉDASZTALOS,LEVES VISZONT NINCS.SALÁTÁK,ÉS SOKFÉLE ÉDESSÉG VISZONT VAN,MÉG DINNYE IS VAN.EGYEDÜL AZ ITALÉRT KELL FIZETNI.HA BÁRMI KÉRDÉS FELMERÜLNE,SZÍVESEN VÁLASZOLOK.KUSADASI GYÖNYÖRÜ,BIZTOS NEM FOGNAK CSALÓDNI.NAGYON JÓ NYARALÁST KÍVÁNOK
Pavlovics Jánosné Dátum: 2012-05-21 18:54:31
Fantasztikus élmény Törökország!!! Mi az Olivia apartmanban voltunk, a szállás jó,az erkélyről gyönyörű kilátás a tengerre, a tulajdonos nagyon kedves, ingyenes internet szolgáltatás.Skypolni lehet haza így elkerülhető a magas telefonszámla. Az utazás Szegedtől kb. 24 óra, de kellemes mert a söfőrök nagyon kedvesek. A határok macerásak!! Érdemes török lirát is váltani és vinni magatokkal így elkerülhető az első napokban a pénzváltó keresése, habár mindenhol elfogadják az Eurót de 1:2-ben váltják az árusok. (Pénzváltó 1:2.2) A KIPA ( tesco) áruházban bankkártyával fizettünk, az árak nekünk megfizethetők akciós (sárga cimkés) termékeket érdemes nézni. Piacon olcsón lehet gyümölcsöt és zöldségeket vásárolni. Szerintem olcsóbban lehet főzni mint Magyarországon. A tengerben már lehet fürdeni.
Erika Dátum: 2012-05-21 18:43:08
Sziasztok! Tudtatok fürdeni a tengerben? Esténként gyalogosan el lehet érni a tomboló éjszakát? :P Hogy teltek az esték? Köszi!
Marton Imréné Dátum: 2012-05-21 17:54:04
Kedves Zoltán ! már nagyon vártuk, hogy valaki írjon! köszönjük hogy megoszt velünk információkat! kérdésem: a határon az átkelés sokáig tart, kell e sok időt ott tölteni? mikorra értek a szállásra? a szállás közelében van- kisebb üzlet, a napi kenyér és péksüti miatt? milyen a tenger hőmérséklete, lehetett-e fürdeni? Jó a tengerpart? Köszönettel, Magdi