(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Papp Renáta Dátum: 2015-01-21 08:25:30
Grand Judit írta ekkor: 2015-01-17 20:08:05
Kedves Fórumozók! Örömmel látom, hogy elkezdték szervezni, tervezni a nyári pihenésüket. Remélem idén is sokan ellátogatnak vagy vissza térnek hozzánk Kusadasiba, hogy megismerjék ezt a kulturális és természeti kincsekben gazdag vidéket! Külön öröm, amikor volt utasaink, megosztják tapasztalataikat, élményeiket, fényképeiket (Ottó, fantasztikusak a fotóid!!!!Köszi.) Felmerülő kérdéseik zömére a fórum előző oldalain illetve az alábbi linken is megtalálják a válaszokat. http://www.grandtours.hu/torokorszag/kusadasi-d429.html?tab=gyik Most szeretnék én is kérdezni valamit, esetleg valakinek kikelt már a pálmafája? BUÉK! Találkozzunk Kusadasiban! GrandJudit
Szia Judit!! :) Képzeld, a miénk (Adaland-os) már növekszik!!!! :) :)
Grand Judit Dátum: 2015-01-17 20:08:05
Kedves Fórumozók! Örömmel látom, hogy elkezdték szervezni, tervezni a nyári pihenésüket. Remélem idén is sokan ellátogatnak vagy vissza térnek hozzánk Kusadasiba, hogy megismerjék ezt a kulturális és természeti kincsekben gazdag vidéket! Külön öröm, amikor volt utasaink, megosztják tapasztalataikat, élményeiket, fényképeiket (Ottó, fantasztikusak a fotóid!!!!Köszi.) Felmerülő kérdéseik zömére a fórum előző oldalain illetve az alábbi linken is megtalálják a válaszokat. http://www.grandtours.hu/torokorszag/kusadasi-d429.html?tab=gyik Most szeretnék én is kérdezni valamit, esetleg valakinek kikelt már a pálmafája? BUÉK! Találkozzunk Kusadasiban! GrandJudit
Schibik Miklós Dátum: 2015-01-16 21:26:58
Papp Renáta írta ekkor: 2015-01-16 19:58:29
Egyébként megnéztem, de én láttam még feljebb páratlan szobát......
Szia! Köszönöm a választ. A terasznak örülök:) Megint megnéztem a foglalásokat. Nem írtam, két hétre kellene a szoba. A második héthez valami csoportos opció van bejegyezve. Ez mit jelent? Lefoglalta egy nagyobb csoport, vagy egy másik utazási iroda tartja foglalásban? Az időnek Június végén már jónak kéne lennie, nem? Görögországban Stavroson már 14. voltunk, és nagyon meleg volt. Ez meg délebre van. Legalább is ha jól néztük a térképet. Lentebb a Judit írta, hogy a medence csak 17.00-ig használható. Ez igaz? Mintha az oldalon 19.00 lenne? Később tényleg nem lehet fürdeni a medencében? Ugrálni mennyire lehet? Van elég nap ágy, vagy korán le kell foglalni? Tudom, nem a medencében kell lenni, ha ott a tenger, de én egy speciális eset vagyok:) Elnézést a sok kérdésért. De én egy kicsit (nagyon) aggodalmas vagyok:)
Papp Renáta Dátum: 2015-01-16 19:58:29
Papp Renáta írta ekkor: 2015-01-16 19:53:34
Szia! :) Nagyon jó nyaralást kívánok, biztosan jól fogjátok magatokat érezni!! :) Igen, van tetőterasz, nagyon jó kilátással :) ott fog szerintem tartani Nektek is egy kis bemutatót Judit majd, ha jó idő lesz :) Az idei fakultatív szerintem az oldalon már fent van, nem? Légkondit mi nem használtuk, én úgy tudom, hogy nem volt ingyenes, csak a wifi. Mi pl. egész nap alig voltunk a szobában, éjjel pedig bőven jó idő volt, nem volt fülledt levegő, hogy kelljen, plusz annyira el voltunk fáradva, hogy TV-t is kb. fél óráig néztünk, vagy addig sem, mert kidőltünk nap végére :) Igen, van TV is, magyar csatornákkal :)
Egyébként megnéztem, de én láttam még feljebb páratlan szobát......
Papp Renáta Dátum: 2015-01-16 19:53:34
Schibik Miklós írta ekkor: 2015-01-16 18:32:27
Sziasztok! Végül sikerült lefoglalnunk Vi. 20.-ra a 311-as szobát. Feljebb már nem volt páratlan szoba. Jön valaki ebben az időben? A fotóknál vannak olyan képek amiknél az van írva, hogy a tetőről készült. Van valami tetőterasz, ahonnan lehet fotózni, vagy a kéményseprő csinálta a fotókat? Lehet tudni valamit az idei fakultatívokról? Az irodában beszéltek valami 2 napos útról is. Már nem emlékszem a helyre ahova ment volna. De mintha az itt leírt fakultatívok között nem lenne. Vissza olvasva láttam, hogy volt amikor ingyenes volt a légkondi. A tájékoztatóban viszont 6Eur van írva. Viszont az Yonca oldalán lekért árlista végén az van írva, hogy légkondi az árban. Ez csak benne maradt abból az időből? Tudom, hogy ezt az irodától kéne kérdeznem, de már bezárt, és furdalja az oldalamat.
Szia! :) Nagyon jó nyaralást kívánok, biztosan jól fogjátok magatokat érezni!! :) Igen, van tetőterasz, nagyon jó kilátással :) ott fog szerintem tartani Nektek is egy kis bemutatót Judit majd, ha jó idő lesz :) Az idei fakultatív szerintem az oldalon már fent van, nem? Légkondit mi nem használtuk, én úgy tudom, hogy nem volt ingyenes, csak a wifi. Mi pl. egész nap alig voltunk a szobában, éjjel pedig bőven jó idő volt, nem volt fülledt levegő, hogy kelljen, plusz annyira el voltunk fáradva, hogy TV-t is kb. fél óráig néztünk, vagy addig sem, mert kidőltünk nap végére :) Igen, van TV is, magyar csatornákkal :)