(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Geizler Barbara Dátum: 2014-10-08 07:03:28
Grand Judit írta ekkor: 2014-10-06 09:07:34
Kedves Barbi, naponta több távolsági busz is indul Kusadasiból Izmirbe. Útiköltséggel kapcsolatban nem tudok információval szolgálni, de kb. 1.5-2 órás útra számíthatsz. Üdvözlettel, GrandJudit
Kedves GrandJudit! Nagyon szépen köszönöm a segítséget ;) Üdv: Barbi
Grand Judit Dátum: 2014-10-06 09:07:34
Geizler Barbara írta ekkor: 2014-10-03 10:13:32
Kedves GrandJudit! Tudnál nekem segíteni? :) Ha eljutunk Kusadasiba, szeretnénk Izmirt is látni.... :) Hogy tudunk a központtól eljutni, esetleg megy közvetlen busz oda? Ha igen, milyen hosszú az út és az útiköltséggel kapcsolatban tudsz segíteni? Előre is köszönöm! Barbi
Kedves Barbi, naponta több távolsági busz is indul Kusadasiból Izmirbe. Útiköltséggel kapcsolatban nem tudok információval szolgálni, de kb. 1.5-2 órás útra számíthatsz. Üdvözlettel, GrandJudit
Kucs Béláné Dátum: 2014-10-04 08:44:21
Papp Renáta írta ekkor: 2014-10-03 15:31:13
Szia Edit! :) Jövőre Horvátország került szóba, de én szeretnék visszatérni Kusadasiba mindenképp :) A Kaptain (lehet nem így kell írni) Beach nincs messze a Yonca-tól, kb. 5-10 perc gyalog :) ahogy a többi strand :) csak ez jobbra van, a Long Beach pedig balra smile árnyékot csak a napernyők adnak, amik szalmából vannak (azt hiszem smile ). A Ladies Beach messze van a Yonca-tól. A bazárt mindenképpen ki kell próbálni :) a Yonca-tól szintén kb. 5 perc gyaloglásra van a kis bazár, az is szuper, ott említettem, hogy ennetek kell :) nem a bejáratnál az Einstein-nél (tényleg úgy néz ki a bácsi smile ), hanem kicsit beljebb :) De természetesen Einstein-t is kipróbálhatjátok :)
Kedves Reni, köszönöm az összes élményt, amit megosztottál, így már nyugodtan fogunk utazni, és jól fogjuk magunkat érezni. Ha eszedbe jut még bármi, írd meg légy szíves, nagyon fogunk (azt hiszem, többen is itt a fórumon) örülni neki. Érezzétek majd jól magatokat Horvátországban, remélem, össze fog jönni, bár még nagyon messze van! Üdv/Edit
Papp Renáta Dátum: 2014-10-03 15:31:13
Kucs Béláné írta ekkor: 2014-10-02 18:50:42
Szia Reni, én mindenre kiváncsi vagyok, minden infónak nagyon örülök. Nem sokat olvastam a városról, csak pár mondatot, amit a neten találtam, szerinted milyen a város? A Long és a Ladies Beachről olvatam itt a fórumon, de erről a Kaptain Beachről nem sokat írtak. Ez messze van a Yoncatól, és van a parton valami árnyék?Egyébként most már biztos, hogy megyünk, mert tényleg szeretném látni és átérezni ezt az egészet, amiről írtál és írsz. Mennék bazározni is , erről is csak hallottam, jó lenne kipróbálni. Rajta leszek a zsebeken!!!! Egyébként Nektek van már valami uticél jövőre, vagy még az élmények hatása alatt álltok? Bocs a sok kérdésért, de nagyon kedves vagy, hogy így megosztod az élményeket. Köszönöm szépen, ezek biztosan másoknak is hasznára lesznek smile smile smile
Szia Edit! :) Jövőre Horvátország került szóba, de én szeretnék visszatérni Kusadasiba mindenképp :) A Kaptain (lehet nem így kell írni) Beach nincs messze a Yonca-tól, kb. 5-10 perc gyalog :) ahogy a többi strand :) csak ez jobbra van, a Long Beach pedig balra smile árnyékot csak a napernyők adnak, amik szalmából vannak (azt hiszem smile ). A Ladies Beach messze van a Yonca-tól. A bazárt mindenképpen ki kell próbálni :) a Yonca-tól szintén kb. 5 perc gyaloglásra van a kis bazár, az is szuper, ott említettem, hogy ennetek kell :) nem a bejáratnál az Einstein-nél (tényleg úgy néz ki a bácsi smile ), hanem kicsit beljebb :) De természetesen Einstein-t is kipróbálhatjátok :)
Geizler Barbara Dátum: 2014-10-03 10:19:14
Kedves Papp Renáta! Amennyiben nem veszed tolakodásnak, lenne néhány kérdésem privátban a delfinúszással kapcsolatban :) Megköszönném, ha írnál nekem: [email protected] És örülök az élménybeszámolódnak, nekem is sokat segítettél :) Üdv: Barbi