Szia Reni, én mindenre kiváncsi vagyok, minden infónak nagyon örülök. Nem sokat olvastam a városról, csak pár mondatot, amit a neten találtam, szerinted milyen a város? A Long és a Ladies Beachről olvatam itt a fórumon, de erről a Kaptain Beachről nem sokat írtak. Ez messze van a Yoncatól, és van a parton valami árnyék?Egyébként most már biztos, hogy megyünk, mert tényleg szeretném látni és átérezni ezt az egészet, amiről írtál és írsz. Mennék bazározni is , erről is csak hallottam, jó lenne kipróbálni. Rajta leszek a zsebeken!!!! Egyébként Nektek van már valami uticél jövőre, vagy még az élmények hatása alatt álltok? Bocs a sok kérdésért, de nagyon kedves vagy, hogy így megosztod az élményeket.
Köszönöm szépen, ezek biztosan másoknak is hasznára lesznek
Szia Edit! :) Jövőre Horvátország került szóba, de én szeretnék visszatérni Kusadasiba mindenképp :) A Kaptain (lehet nem így kell írni) Beach nincs messze a Yonca-tól, kb. 5-10 perc gyalog :) ahogy a többi strand :) csak ez jobbra van, a Long Beach pedig balra

árnyékot csak a napernyők adnak, amik szalmából vannak (azt hiszem

). A Ladies Beach messze van a Yonca-tól. A bazárt mindenképpen ki kell próbálni :) a Yonca-tól szintén kb. 5 perc gyaloglásra van a kis bazár, az is szuper, ott említettem, hogy ennetek kell :) nem a bejáratnál az Einstein-nél (tényleg úgy néz ki a bácsi

), hanem kicsit beljebb :) De természetesen Einstein-t is kipróbálhatjátok :)