Szia Reni, köszönöm a válaszod, rendes vagy! Messze van még a jövő év, de muszáj elkezdeni tervezgetni, így talán az idő is gyorsabban telik. Jó lenne olvasgatni a többiek élményeit is, több szem többet lát, ugye? Remélem, kijuttok még ti is még egyszer. Mi idén augusztus elején Tolóban voltunk, nagy élmény volt, szívesen gondolok rá még mindig minden nap, egyből jobb lesz a kedvem. Én is visszamennék, akár azonnal is. Köszi a kajákat, jegyzek mindent, mert sok mindent szeretnénk kipróbálni. Tetszik ez a Yonkás reggeli-vacsora dolog is, de nem szeretnék minden nap ott enni, mert az gondolom kötött időpontban van. Hát majd meglátjuk. Köszi még egyszer, üdv/Edit
Szia Edit! Igen, mind a reggeli, mind a vacsora kötött időpontos (a vacsorára emlékszem, fél 8- fél 10-ig volt). Nem muszáj előre lefoglalnotok félpanzióra, mi sem tettük, ha úgy gondoljátok, a recepción kifizetitek, akár vacsora előtt közvetlenül az árat :) mi is aznap adtuk oda a recepciósnak a pénzt rá :) bezzeg, amikor én tavaly ilyenkor nézegettem, hogy na akkor Kusadasi lesz a cél... hipp-hopp elrepült az az 1 év :) egyébként, ami a pénzt illeti, én úgy vettem észre, hogy lírát jobban szeretik, de mindent megmondanak rögtön euróban is :) a Dolmus buszok 1 eur/fő-ért szállítanak be a városba, vagy 2 líra 25(?) kurus, mi általában euróban adtuk oda, az egyszerűbb volt :) de simán bevisznek 2 líráért is, az apró nélkül :) :) nagyon rendesek, sőt bárhol megállnak... ezt mi sem hittük, míg nem tapasztaltuk :D és ha bejuttok a Grand bazárba... na onnan nem jöttök ki üres kézzel :D :D és kötelező alkudni!! Nekünk nagyon ment :D én még mindig azt mondom, és jövőre is azt fogom Neked írni, hogy MENJETEK!!!! :) (és ha van egy olyan zsebetek, ahova egy 166cm-es leányzó elfér... gondoljatok rám

)