(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Kucs Béláné Dátum: 2014-10-01 10:44:22
Szia Reni, köszönöm a válaszod, rendes vagy! Messze van még a jövő év, de muszáj elkezdeni tervezgetni, így talán az idő is gyorsabban telik. Jó lenne olvasgatni a többiek élményeit is, több szem többet lát, ugye? Remélem, kijuttok még ti is még egyszer. Mi idén augusztus elején Tolóban voltunk, nagy élmény volt, szívesen gondolok rá még mindig minden nap, egyből jobb lesz a kedvem. Én is visszamennék, akár azonnal is. Köszi a kajákat, jegyzek mindent, mert sok mindent szeretnénk kipróbálni. Tetszik ez a Yonkás reggeli-vacsora dolog is, de nem szeretnék minden nap ott enni, mert az gondolom kötött időpontban van. Hát majd meglátjuk. Köszi még egyszer, üdv/Edit smile
Papp Renáta Dátum: 2014-10-01 09:26:00
Kucs Béláné írta ekkor: 2014-09-29 14:09:09
Szia Renáta, ez a terv, úgy gondolom, aki mer az nyer, tehát megpróbáljuk. Látunk egy kicsit mást is. Kíváncsi vagyok egy-két programra is, érdekel a történelmi rész is, és pihenni szeretnénk egyszer egy jó nagyot. Két hétre tervezzük az utazást. Ez a bárányos pizza jól hangzik, utánanéztem a neten, biztos ki fogjuk próbálni. Emlékszel még esetleg egy-két török étel nevére? Esetleg fizettetek be a Yoncaban kapható reggelire és vacsorára? Ha igen, ez egy kicsit törökös volt? Illetve jó volt? Köszi/Edit
Szia Edit! :) Mi az ingyenes városnézésre mentünk el, ami megérkezésünk utáni nap volt, tehát vasárnap. Aztán voltunk az aquparkban hétfőn, mert nekem nagy álmom volt a delfinekkel való úszás :) szerdán a hajókirándulásra mentünk el, ki ne hagyjátok, baromi jó a hangulat, a programban benne van az ebéd, és a korlátlan ital (sör, bor, üdítő). Pénteken Sirince-ben voltunk, a félnapos falutúrán, ez is szuper volt :) Mi sem Pamukkale-ba, sem Ephesus-ba nem mentünk, de hallomásból tudom, hogy az is szuper volt :) Csak jókat tudok mondani, komolyan :) Étel: iskender (ez ilyen szaftos gyroshús, a finom joghurtjukkal, kenyéren tálalják). Ha valahol azt látjátok, hogy tavuk, az a csirke :) Mi nem a Yonca-ban ettünk, hanem mindenfele ki akartuk próbálni az ételeket :) egyszer azért befizettünk vacsorára, nagyon bőséges, svédasztalos, 7 eur/fő, de teleeszed magad rendesen :) amikor mi vacsoráztunk a Yonca-ban, volt leves, nagyon finom fűszeres rizs, fasírt, spenót, de ez is annyira jól el volt készítve, hogy kétszer ettem abból is, pedig én nem szeretem a spenótot :) és rengeteg saláta van, valamint gyümölcs az asztal végén, ha a végére érsz... :D ha lehetne, újra mennék... hiányzik a hely :( és most egyenlőre nem is érzem jól magam itthon, ami biztos változik, csak még bennem vannak az emlékek smile smile
Grand Judit Dátum: 2014-09-30 08:42:16
Papp Renáta írta ekkor: 2014-09-29 12:19:21
Szia Judit! Igen, most is süt a nap :) remélem Tőletek is elment az eső!? :)
Szia Renáta! Kicsit még "siratott" Benneteket az idő, de ma, már ragyogóan süt a nap:)
Kucs Béláné Dátum: 2014-09-29 14:09:09
Papp Renáta írta ekkor: 2014-09-29 11:46:43
Szia! Mi is féltünk, főleg az úttól, hogy fogjuk bírni. De nagyon jó volt minden. Mindennel és mindenkivel meg vagyok elégedve. A törökök nagyon jó fejek, a bazárban kötelező alkudni :) az idő szuper volt, szerencsések voltunk, csak utolsó nap esett, ahogy elindultunk, meg előző este. Menjetek el, nem fogjátok megbánni!! Ha pedig a kis bazárban jártok egyetek lahmacunt :) nagyon finom :) szinte mindenhez adnak salátát, úgyhogy mi szerintem itthon is bevezetjük :) szuper lesz, menjetek el!! :)
Szia Renáta, ez a terv, úgy gondolom, aki mer az nyer, tehát megpróbáljuk. Látunk egy kicsit mást is. Kíváncsi vagyok egy-két programra is, érdekel a történelmi rész is, és pihenni szeretnénk egyszer egy jó nagyot. Két hétre tervezzük az utazást. Ez a bárányos pizza jól hangzik, utánanéztem a neten, biztos ki fogjuk próbálni. Emlékszel még esetleg egy-két török étel nevére? Esetleg fizettetek be a Yoncaban kapható reggelire és vacsorára? Ha igen, ez egy kicsit törökös volt? Illetve jó volt? Köszi/Edit
Papp Renáta Dátum: 2014-09-29 12:19:21
Grand Judit írta ekkor: 2014-09-29 08:55:36
Kedves Renáta, örülök, hogy épségben, egészségben haza értetek. Remélem jó idő várt otthon Benneteket! Ágival köszönjük szépen a jókívánságokat, és mi is reméljük, hogy találkozunk még Veletek jövőre, itt Kusadasiban! Üdvözlettel, GrandJudit
Szia Judit! Igen, most is süt a nap :) remélem Tőletek is elment az eső!? :)