Szia Renáta,
ez a terv, úgy gondolom, aki mer az nyer, tehát megpróbáljuk. Látunk egy kicsit mást is. Kíváncsi vagyok egy-két programra is, érdekel a történelmi rész is, és pihenni szeretnénk egyszer egy jó nagyot. Két hétre tervezzük az utazást. Ez a bárányos pizza jól hangzik, utánanéztem a neten, biztos ki fogjuk próbálni. Emlékszel még esetleg egy-két török étel nevére? Esetleg fizettetek be a Yoncaban kapható reggelire és vacsorára? Ha igen, ez egy kicsit törökös volt? Illetve jó volt?
Köszi/Edit
Szia Edit! :) Mi az ingyenes városnézésre mentünk el, ami megérkezésünk utáni nap volt, tehát vasárnap. Aztán voltunk az aquparkban hétfőn, mert nekem nagy álmom volt a delfinekkel való úszás :) szerdán a hajókirándulásra mentünk el, ki ne hagyjátok, baromi jó a hangulat, a programban benne van az ebéd, és a korlátlan ital (sör, bor, üdítő). Pénteken Sirince-ben voltunk, a félnapos falutúrán, ez is szuper volt :) Mi sem Pamukkale-ba, sem Ephesus-ba nem mentünk, de hallomásból tudom, hogy az is szuper volt :) Csak jókat tudok mondani, komolyan :) Étel: iskender (ez ilyen szaftos gyroshús, a finom joghurtjukkal, kenyéren tálalják). Ha valahol azt látjátok, hogy tavuk, az a csirke :) Mi nem a Yonca-ban ettünk, hanem mindenfele ki akartuk próbálni az ételeket :) egyszer azért befizettünk vacsorára, nagyon bőséges, svédasztalos, 7 eur/fő, de teleeszed magad rendesen :) amikor mi vacsoráztunk a Yonca-ban, volt leves, nagyon finom fűszeres rizs, fasírt, spenót, de ez is annyira jól el volt készítve, hogy kétszer ettem abból is, pedig én nem szeretem a spenótot :) és rengeteg saláta van, valamint gyümölcs az asztal végén, ha a végére érsz... :D ha lehetne, újra mennék... hiányzik a hely :( és most egyenlőre nem is érzem jól magam itthon, ami biztos változik, csak még bennem vannak az emlékek