(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Papp Renáta Dátum: 2014-09-29 11:46:43
Kucs Béláné írta ekkor: 2014-09-29 06:45:24
Szia Renáta, köszönöm Neked is! Írnál egy pár sort az élményeidről? hogy milyen volt? Mi már hosszú évek óta Görögországba járunk nyaralni, és most úgy gondoltuk, váltunk, és megnézzük Törökországot is, hogy milyen. Egy kicsit furcsa lesz, gondolom, félek egy kicsit. Aztán lehet, hogy tévedek, és nagyon jó lesz, nem tudom.... smile
Szia! Mi is féltünk, főleg az úttól, hogy fogjuk bírni. De nagyon jó volt minden. Mindennel és mindenkivel meg vagyok elégedve. A törökök nagyon jó fejek, a bazárban kötelező alkudni :) az idő szuper volt, szerencsések voltunk, csak utolsó nap esett, ahogy elindultunk, meg előző este. Menjetek el, nem fogjátok megbánni!! Ha pedig a kis bazárban jártok egyetek lahmacunt :) nagyon finom :) szinte mindenhez adnak salátát, úgyhogy mi szerintem itthon is bevezetjük :) szuper lesz, menjetek el!! :)
Grand Judit Dátum: 2014-09-29 08:55:36
Papp Renáta írta ekkor: 2014-09-28 17:47:41
Kedves Judit! Csepelen vagyunk már, sikeresen hazaértünk! Köszönünk mindent, nagyon jól éreztük magunkat :) szuper volt minden :) az viszont elmaradt, hogy honnan van a karkötőd :) minden jót Neked és Áginak is, sok utast :) aztán még lehet találkozunk :)
Kedves Renáta, örülök, hogy épségben, egészségben haza értetek. Remélem jó idő várt otthon Benneteket! Ágival köszönjük szépen a jókívánságokat, és mi is reméljük, hogy találkozunk még Veletek jövőre, itt Kusadasiban! Üdvözlettel, GrandJudit
Kucs Béláné Dátum: 2014-09-29 06:45:24
Papp Renáta írta ekkor: 2014-09-28 17:48:14
Szerintem mindegyik kabinos.
Szia Renáta, köszönöm Neked is! Írnál egy pár sort az élményeidről? hogy milyen volt? Mi már hosszú évek óta Görögországba járunk nyaralni, és most úgy gondoltuk, váltunk, és megnézzük Törökországot is, hogy milyen. Egy kicsit furcsa lesz, gondolom, félek egy kicsit. Aztán lehet, hogy tévedek, és nagyon jó lesz, nem tudom.... smile
Papp Renáta Dátum: 2014-09-28 17:48:14
Kucs Béláné írta ekkor: 2014-09-26 15:59:21
Szia Lajos, köszönöm szépen a választ, ha minden úgy lesz, ahogy szeretnénk, ez a szoba lesz jövőre nekünk. Üdv/Edit
Szerintem mindegyik kabinos.
Papp Renáta Dátum: 2014-09-28 17:47:41
Kedves Judit! Csepelen vagyunk már, sikeresen hazaértünk! Köszönünk mindent, nagyon jól éreztük magunkat :) szuper volt minden :) az viszont elmaradt, hogy honnan van a karkötőd :) minden jót Neked és Áginak is, sok utast :) aztán még lehet találkozunk :)