(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Sztupkay Alexandra Dátum: 2014-07-02 08:35:53
Kedves Judit! Én jövőhéten megyek az Alish Hotelbe nyaralni a párommal. Segíts kérlek. Ha jól tudom törölköző és hajszárító van a szobában? Mert feleslegesen nem vinnék pluszban. Eurón kívül érdemes török lírát váltani, vagy az eurót elfogadják nagyjából mindenhol? Az Alish Hotelnek van saját strand része? Vagy a napágyért külön fizetni kell (ha igen kb mennyit)? A fakultatív programra hol kell majd befizetni? Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszodat!
Sajben Mihályné Dátum: 2014-06-28 19:55:34
Kőhalmi Gábornak és másoknak üzenem a Yonca apartmanban a svédasztalos ellátást ne fizessétek be itthon és ha hal a vacsora, akkor nem kell befizetni, mivel főfogás mindig csak egy féle van. Az itthoni befizetés 22.900,- Ft egy hétre Ha ott fizettek be akkor a reggeli 3 euró a vacsora 7 euró, ráadásul ha ketten kétszer fizettek be vacsorát grátiszba kaptok egy üveg bort. Ha a 70 eurót 310,-Ft-ért veszitek, az csak 21.700,- Ft Mi két hetet voltunk május végén -június elején, sajnos itthon befizettük két hétre a félpanziót, mi nem kaptunk semmit, a reggeli pedig 8x főtt tojás volt a két hét alatt.
Sommer Dátum: 2014-06-26 07:31:54
Grand Judit írta ekkor: 2014-06-25 18:19:55
Kedves Tibor, kollégáim a debreceni irodánkban pontosabb választ tudnak adni a kérdésére. Kérem forduljon hozzájuk! Üdvözlettel, GrandJudit
Törökbe általában egyszintes buszok mennek, és szinte mindig fullon van a busz, de ha lenne pár szabad hely, akkor se válogathatsz. Az ülésrendet már az irodában elkészítik, a helyedet a sofőröktől fogod megtudni. Van lehetőség fixülőhely vásárlására is, amit a baloldali fixülőhely menüpont alatt nézhetsz meg.
Grand Judit Dátum: 2014-06-25 18:19:55
Török Tibor írta ekkor: 2014-06-25 09:14:16
Kedves Judit! Engem az érdekelne, hogy a buszok mennyire vannak tele a törökországi utakon. Mennyire lehet válogatni a helyek között. Köszönöm.
Kedves Tibor, kollégáim a debreceni irodánkban pontosabb választ tudnak adni a kérdésére. Kérem forduljon hozzájuk! Üdvözlettel, GrandJudit
Török Tibor Dátum: 2014-06-25 09:14:16
Kedves Judit! Engem az érdekelne, hogy a buszok mennyire vannak tele a törökországi utakon. Mennyire lehet válogatni a helyek között. Köszönöm.