(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Reményi Zsolt Dátum: 2014-06-09 10:45:23
Kedves Judit! A jeep szafari melyik napon van? A ruhás piac mindegyik napon van?Az idén kb. mikorra értek oda a buszok? Köszönöm a válaszodat.
Köhalmi Gábor Dátum: 2014-06-07 13:46:16
Grand Judit írta ekkor: 2014-06-02 22:02:58
Kedves Beáta és Gábor! a fakultatív programokra természetesen be lehet fizetni TL-val is. Az árfolyamváltozások miatt, a TL-ban fizetendő ár változhat, míg az euroban megadott ár változatlan. Üdvözlettel, GrandJudit
Köszönöm szépen
Grand Bori Dátum: 2014-06-06 12:11:31
Mafrodafni írta ekkor: 2014-06-06 10:29:36
Kedves Bori ! Nem értem pontosan amit ír. Ez a fórum nem azért van, hogy az utazással kapcsolatos kérdést feltegyem? Kérdeztem Judittól ( mivel itt minden levélre ő válaszolt eddig , hogy milyenek a szobák hangszigetelése ). Erre nem kaptam választ. Most Ön erre írja, hogy tegyem fel a kérdésem a [email protected] címen, vagy az engedménnyel kapcsolatban ? Márt csak azért kérdezem, mert ez nem derül ki mire gondol pontosan. Kérem a válaszát hogy információhoz jussak. Köszönettel M
Kedves Mafrodafni! A szobák hangszigetelése átlagos. Azért adtam meg az e-mail címem, mivel jelezte, hogy szeretne pár kérdést e-mailen feltenni, és nem itt a fórumon: "Lenne még pár kérdésem, ha esetleg e-mailen elküldhetem megköszönném". Ha 3 hétre megy valaki, akkor első héten buszos árat fizet, a második és harmadik hétre pedig egyénit. (többször nem fizettetjük ki a buszjegy árát). Áraink katalógus szerint vannak mindig. Ha valaki már utazott egyszer velünk, annak jár 3% törzsutaskedvezmény. Egyéb kedvezmény nincs. Üdv. Grand Bori (török referens)
Mafrodafni Dátum: 2014-06-06 10:29:36
Grand Bori írta ekkor: 2014-06-06 08:53:12
Kedves Mafrodafni! Kérdéseit az utazási részletekkel kapcsolatban felteheti a [email protected] e-mail címen. Ha több hétre kíván jönni nyaralni, akkor az első héten a buszos árat kell figyelembe venni, a 2. és 3. héten pedig az egyéni árat. Üdv. Grand Bori
Kedves Bori ! Nem értem pontosan amit ír. Ez a fórum nem azért van, hogy az utazással kapcsolatos kérdést feltegyem? Kérdeztem Judittól ( mivel itt minden levélre ő válaszolt eddig , hogy milyenek a szobák hangszigetelése ). Erre nem kaptam választ. Most Ön erre írja, hogy tegyem fel a kérdésem a [email protected] címen, vagy az engedménnyel kapcsolatban ? Márt csak azért kérdezem, mert ez nem derül ki mire gondol pontosan. Kérem a válaszát hogy információhoz jussak. Köszönettel M
Grand Bori Dátum: 2014-06-06 08:53:12
Mafrodafni írta ekkor: 2014-06-04 23:11:23
Kedves Judit ! Melyik szálláshelyen a legjobb a szobák hangszigetelése, illetve mennyire hallatszanak át a hangok ? Tudom hogy ez apróság, de volt már ebből kellemetlenségem, mikor a barátnőmmel nyaraltunk. Lenne még pár kérdésem, ha esetleg e-mailen elküldhetem megköszönném, mivel lehet másokat ez nem érint. Üdvözlettel és köszönettel TG Email címem: [email protected]
Kedves Mafrodafni! Kérdéseit az utazási részletekkel kapcsolatban felteheti a [email protected] e-mail címen. Ha több hétre kíván jönni nyaralni, akkor az első héten a buszos árat kell figyelembe venni, a 2. és 3. héten pedig az egyéni árat. Üdv. Grand Bori