Kedves Bori !
Nem értem pontosan amit ír. Ez a fórum nem azért van, hogy az utazással kapcsolatos kérdést feltegyem?
Kérdeztem Judittól ( mivel itt minden levélre ő válaszolt eddig , hogy milyenek a szobák hangszigetelése ). Erre nem kaptam választ. Most Ön erre írja, hogy tegyem fel a kérdésem a
[email protected] címen, vagy az engedménnyel kapcsolatban ? Márt csak azért kérdezem, mert ez nem derül ki mire gondol pontosan. Kérem a válaszát hogy információhoz jussak.
Köszönettel
M
Kedves Mafrodafni! A szobák hangszigetelése átlagos. Azért adtam meg az e-mail címem, mivel jelezte, hogy szeretne pár kérdést e-mailen feltenni, és nem itt a fórumon: "Lenne még pár kérdésem, ha esetleg e-mailen elküldhetem megköszönném". Ha 3 hétre megy valaki, akkor első héten buszos árat fizet, a második és harmadik hétre pedig egyénit. (többször nem fizettetjük ki a buszjegy árát). Áraink katalógus szerint vannak mindig. Ha valaki már utazott egyszer velünk, annak jár 3% törzsutaskedvezmény. Egyéb kedvezmény nincs. Üdv. Grand Bori (török referens)