(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Sommer Dátum: 2014-05-28 15:35:07
Mezei Istvánné írta ekkor: 2014-05-28 10:56:36
Kedves Judit! Október 19.-én utaznánk Törökországba, Kusadsasiba a Yonca apartmanba. A 4. emeleten az 502-es szobába. Azt látom, hogy sok szoba néz a szomszéd házra de egy kicsit aggodalommal tölt el, hogy "kedvezményes". Még az apartman alaprajzán sem találom a szobát. Szeretném ha képet látnék a kilátásról, mert ha pl. tűzfalra néz, nagyon nem örülnék neki és ebben az esetben ezt nem szeretném elfogadni. Szerintem tájékoztatni kellene az utazót, hogy mire számíthat. Kérem írja meg, ha lehet küldjön képet arról, hogy hova, mire néz az 502-es szoba. Köszönöm előre is!
Egyetlen egy szoba se néz tűzfalra. Harmadiktól felfele mind jó. Fele a tengerre, fele a mellette levő épületre néz, de az sincs olyan közel, hogy az zavaró legyen.
Mezei Istvánné Dátum: 2014-05-28 10:56:36
Kedves Judit! Október 19.-én utaznánk Törökországba, Kusadsasiba a Yonca apartmanba. A 4. emeleten az 502-es szobába. Azt látom, hogy sok szoba néz a szomszéd házra de egy kicsit aggodalommal tölt el, hogy "kedvezményes". Még az apartman alaprajzán sem találom a szobát. Szeretném ha képet látnék a kilátásról, mert ha pl. tűzfalra néz, nagyon nem örülnék neki és ebben az esetben ezt nem szeretném elfogadni. Szerintem tájékoztatni kellene az utazót, hogy mire számíthat. Kérem írja meg, ha lehet küldjön képet arról, hogy hova, mire néz az 502-es szoba. Köszönöm előre is!
Kegyes Beáta Dátum: 2014-05-28 08:52:03
Kedves Judit! Köszönöm korábbi válaszát, ahogy közeledik a nagy utazás, úgy vetődnek fel újabb kérdések bennem. Pamukkaléval kapcsolatosan szeretném ha informálna. Azt hallottam, hogy ott egyetlen árnyékos hely sincs, hogyan lehet/hogyan érdemes átvészelni a nagy meleget azon a napon? Milyen ruházat javasolt? Másik kérdésem: ha kb. délelőtt 10-re érkezünk meg, mikor lehet elfoglalni az apartmant? A szálloda éttermében kb. milyen áron lehet étkezni? Köszönöm válaszát előre is. Kegyes Beáta
Bende Éva Dátum: 2014-05-27 22:58:37
Kedves Judit!Szeptember közepén mentünk volna Kusadasiba,de ugy alakult hogy október elejére,az Alish hotel helyett a Sentinus hotelre módositottuk az üdülési időpontot.Azt szeretném kérdezni hogy átlagban milyen idő van ott október elején,lehet e fürödni még a tengerben ill.a fakultativ programok közül pl.Sirince kirándulás lesz e még?Előre is köszönöm a választ.
Grand Judit Dátum: 2014-05-27 14:16:20
Hideg Roland írta ekkor: 2014-05-27 07:57:49
Tisztelt GrandJudit! Érdeklődnék a fakultatív programok iránt, mi mennyibe kerül és lehet-e lírában fizetni, és ha igen akkor megírná, hogy mennyibe kerülne. Minket a Pamukkale és a Vízi vidámpark érdekelne. A vízi parkban milyen árba kerül a delfinekkel való úszkálás? Milyen arányban váltsák át az eurót lírába?A közelben van búvárközpont. Szeptember első hetében fogunk indulni mennyire van még meleg? Köszönöm: Roland
Kedves Roland! A fakultatív programokra be lehet fizetni TL-ban is. Pamukkaleba 45€, a vízi vidámparkokba pedig 22€ -ba kerülnek a jegyek. Idén 90€-t kell fizetniük azoknak, akik delfinekkel szeretnének úszni. Szeptemberben, de még októberben is nyaralásra, fürdésre alkalmas itt az idő. Szeretettel várjuk Önöket Kusadasiban :) Üdvözlettel, GrandJudit