(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Grand Judit Dátum: 2014-03-10 15:12:59
Tóth Attiláné írta ekkor: 2014-03-07 13:12:56
nagyon szépen köszönöm és elnézést a buta kérdésekért :)
De kérem, nincsenek buta kérdések!!!:)
Tóth Attiláné Dátum: 2014-03-07 13:12:56
Grand Judit írta ekkor: 2014-03-07 12:51:36
Kedves Tóth Attiláné, a napágyak és napernyők bérleti díja 8TL/nap és nem 8€ (elírtam, elnézését kérem!) volt tavaly. Természetesen ez nincs kőbe vésve, az is elképzelhető, hogy ez idén esetleg változik majd. Erről a szezon kezdetekor tudom majd az érdeklődőket tájékoztatni. A Yonca-tól 700m-re lévő Long Beach-ig, ill. az 500m-re lévő Captain Beach-ig járdán lehet menni, A strandokon vannak olyan partszakaszok, ahol engedélyezett a saját napernyők és napozó gyékények használata. A Yonca-ban, ott helyben folyik az étkeztetés. A csapvíz helyett palackozott víz fogyasztását javasoljuk.
nagyon szépen köszönöm és elnézést a buta kérdésekért :)
Grand Judit Dátum: 2014-03-07 12:51:36
Tóth Attiláné írta ekkor: 2014-03-05 21:00:44
Kedves Judit! olvasom itt a kérdéseket és válaszokat Kusadasival kapcsolatban, és az a kérdés merült fel bennem, hogy minden nap 8 euroért kell bérelnem napernyőt, a strandon nem tudom letenni a gyékényemet vagy olyan messze van a Yonca szállástól, hogy nem mehetek gyalog mert nincs járda? vagy valamit rosszul értek, illetve a félpanziós ellátás az nem a yoncában van? előre is köszönöm illetve az ivóvíz ? smile
Kedves Tóth Attiláné, a napágyak és napernyők bérleti díja 8TL/nap és nem 8€ (elírtam, elnézését kérem!) volt tavaly. Természetesen ez nincs kőbe vésve, az is elképzelhető, hogy ez idén esetleg változik majd. Erről a szezon kezdetekor tudom majd az érdeklődőket tájékoztatni. A Yonca-tól 700m-re lévő Long Beach-ig, ill. az 500m-re lévő Captain Beach-ig járdán lehet menni, A strandokon vannak olyan partszakaszok, ahol engedélyezett a saját napernyők és napozó gyékények használata. A Yonca-ban, ott helyben folyik az étkeztetés. A csapvíz helyett palackozott víz fogyasztását javasoljuk.
Grand Judit Dátum: 2014-03-07 12:40:15
Kegyes Beáta írta ekkor: 2014-03-05 10:50:34
Kedves Judit, köszönöm szépen a választ, időközben már be is fizettük az utat, de úgy döntöttünk ellátás nélkül (picit spórolunk, ha én főzök). Kicsit meg vagyok döbbenve a napágy árától, hogy 2 főre 8 euró..........az nagyon sok...jár ezért valami ital pl? Ha nem veszem igénybe júniusban délután 2-5 között van hová menekülni a nap elől vagy mit javasol? És még egy kérdés: a Yonca-ban sem iható a víz ugye? Onnan milyen messze van a legközelebbi kis üzlet, ahol vizet kaphatunk? És az élelmiszer árak mennyivel magasabbak az itthoninál? Vannak e olcsóbb éttermek, ott kb. mennyibe kerülnek az egyszerűbb ételek? Önnel fogunk találkozni az érkezésünk napján? Gondolom lesz valamilyen kisebb tájékoztató... Köszönöm szépen a válaszát előre is.
Kedves Beáta, nagy igyekezetemben elírtam a napágyak és napernyők bérleti díját. NEM 8 €, hanem 8TL/nap !!!!! A csapvíz fogyasztását nem javasoljuk, de a Yonca-ban lehet vásárolni 5l-es kiszerelésben palackozott vizet. Természetesen a közeli kis üzletekben is árulnak kisebb- nagyobb kiszerelésben palackozott vizet. Nagyobb bevásárlásokhoz a Long Beach melletti üzletet szoktam ajánlani, illetve a Yonca-tól 800m-re lévő "KIPA "bevásárlóközpontot. Természetesen mindig tartok az érkező utasoknak információs órát, és elérhető vagyok az egész nyaralásuk alatt. Remélem, hogy velem fognak találkozni Kusadasi-ban az érkezésükkor:)
Tóth Attiláné Dátum: 2014-03-05 21:00:44
Kedves Judit! olvasom itt a kérdéseket és válaszokat Kusadasival kapcsolatban, és az a kérdés merült fel bennem, hogy minden nap 8 euroért kell bérelnem napernyőt, a strandon nem tudom letenni a gyékényemet vagy olyan messze van a Yonca szállástól, hogy nem mehetek gyalog mert nincs járda? vagy valamit rosszul értek, illetve a félpanziós ellátás az nem a yoncában van? előre is köszönöm illetve az ivóvíz ? smile