Kedves Judit, köszönöm szépen a választ, időközben már be is fizettük az utat, de úgy döntöttünk ellátás nélkül (picit spórolunk, ha én főzök). Kicsit meg vagyok döbbenve a napágy árától, hogy 2 főre 8 euró..........az nagyon sok...jár ezért valami ital pl? Ha nem veszem igénybe júniusban délután 2-5 között van hová menekülni a nap elől vagy mit javasol? És még egy kérdés: a Yonca-ban sem iható a víz ugye? Onnan milyen messze van a legközelebbi kis üzlet, ahol vizet kaphatunk? És az élelmiszer árak mennyivel magasabbak az itthoninál? Vannak e olcsóbb éttermek, ott kb. mennyibe kerülnek az egyszerűbb ételek?
Önnel fogunk találkozni az érkezésünk napján? Gondolom lesz valamilyen kisebb tájékoztató...
Köszönöm szépen a válaszát előre is.
Kedves Beáta, nagy igyekezetemben elírtam a napágyak és napernyők bérleti díját. NEM 8 €, hanem 8TL/nap !!!!! A csapvíz fogyasztását nem javasoljuk, de a Yonca-ban lehet vásárolni 5l-es kiszerelésben palackozott vizet. Természetesen a közeli kis üzletekben is árulnak kisebb- nagyobb kiszerelésben palackozott vizet. Nagyobb bevásárlásokhoz a Long Beach melletti üzletet szoktam ajánlani, illetve a Yonca-tól 800m-re lévő "KIPA "bevásárlóközpontot. Természetesen mindig tartok az érkező utasoknak információs órát, és elérhető vagyok az egész nyaralásuk alatt. Remélem, hogy velem fognak találkozni Kusadasi-ban az érkezésükkor:)