(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Bende Éva Dátum: 2014-02-27 08:38:20
Kedves Judit!Köszönöm a választ az Alish hotellel kapcsolatban.Remélem ha már a Sentinus nem sikerűlt abban az időpontban,itt is kellemes nyaralásunk lesz.A kirándulásokra, gondolom ugyanugy mint tavaly lesz lehetőség jelentkezni.Szeptemberben találkozunk,addig is minden jót kivánok.
Kiss Péter Dátum: 2014-02-26 21:22:25
Grand Judit írta ekkor: 2014-02-25 22:37:27
Kedves Péter, A Sentinus Hotel nagyon kedvelt utasaink körében, nagyszerű választás! Az All Inclusive ellátás a recepción kapott színes karszalag felhelyezésétől vehető igénybe, naponta 10:00-23:00-ig. ÉTKEZÉSEK: Svédasztalos reggeli,ebéd, vacsora és éjféli leves.+ SNACKS 14:00- 16:30 és TEÁZÁS 17:00- 17:30 EGYÉB, ALL INCLUSIVE SZOLGÁLTATÁSOK Helyi, csapolt és kimért italok, Széf, Medence, Török fürdő és szauna, Animáció és az esti programokon való résztvétel, Mini club 10:00- 17:00, Fitness center és Aerobic, Asztalitenisz, Strandtörölközők. WIFI FELÁR ELLENÉBEN IGÉNYELHETŐ ÉTELEK, ITALOK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK  Jégkrém, palackozott és importált italok, török kávé, frissen facsart gyümölcslevek  Szobaszerviz  Masszázs és bőrradírozás  Fodrász  Mosatás, vasaltatás, cipőtisztíttatás.  Vizi sportok  Orvosi ellátás 23:00- 10:00 óra között rendelt ételek és, italok.
Kedves Judit ! Köszönöm a szakszerű választ. Ilyesmiben reménykedtem.Még nem vettem igénybe ilyen szolgáltatást. Kíváncsi vagyok, mit tudnék ebből kihozni úgy hogy ne tűnjek ki a sorból. Már csak a piszkos anyagiak hiányoznak . Rajta vagyok .
Kegyes Beáta Dátum: 2014-02-26 08:38:49
Kedves Judit, köszönöm szépen a gyors választ. Ha nem haragszik meg, lenne még néhány kérdésem. Befizetünk félpanzióra a Yonca-ban, az étkezés ott a szálláshelyen történik? Milyen típusú a reggeli és a vacsora? Hány órától lehet reggelzini és meddig, illetve vacsorázni? A 700 méterre lévő strandhoz le elhet sétálni? Vagy oda is busszal kell menni? Napernyő és 2 ágy kb mennyibe kerül 2 fő részére a parton és jár e ehhez valamilyen ital vagy azt külön kell megvenni? Pamukkale hány km Kusadasitól és jár e oda busz vagy csak a fakultatív járatot lehet igénybe venni? Köszönöm szépen előre is válaszát.
Grand Judit Dátum: 2014-02-25 22:37:27
Kiss Péter írta ekkor: 2014-02-24 09:33:05
Kedves GrandJudit ! ( illetve aki volt az Alish, vagy SENTINUS HOTELben All Inclusive ellátáson ) Megköszönnék minden infót a két hotelről. Terveim szerint 08.30-n mennénk. A Sentinus hotelnél egy kis zavart látok az árakban. Pont ez a dátum maradt ki valahogy . A fő kérdésem ,(nehogy a végén ott tartsanak egész év végéig mosogatni) mi van benne ebben az ellátásban? A szállodák mely szolgáltatásait vehetem igénybe térítésmentesen? Köszönetel: Kiss Péter
Kedves Péter, A Sentinus Hotel nagyon kedvelt utasaink körében, nagyszerű választás! Az All Inclusive ellátás a recepción kapott színes karszalag felhelyezésétől vehető igénybe, naponta 10:00-23:00-ig. ÉTKEZÉSEK: Svédasztalos reggeli,ebéd, vacsora és éjféli leves.+ SNACKS 14:00- 16:30 és TEÁZÁS 17:00- 17:30 EGYÉB, ALL INCLUSIVE SZOLGÁLTATÁSOK Helyi, csapolt és kimért italok, Széf, Medence, Török fürdő és szauna, Animáció és az esti programokon való résztvétel, Mini club 10:00- 17:00, Fitness center és Aerobic, Asztalitenisz, Strandtörölközők. WIFI FELÁR ELLENÉBEN IGÉNYELHETŐ ÉTELEK, ITALOK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK  Jégkrém, palackozott és importált italok, török kávé, frissen facsart gyümölcslevek  Szobaszerviz  Masszázs és bőrradírozás  Fodrász  Mosatás, vasaltatás, cipőtisztíttatás.  Vizi sportok  Orvosi ellátás 23:00- 10:00 óra között rendelt ételek és, italok.
Papp Renáta Dátum: 2014-02-25 17:32:48
Szabó Erika írta ekkor: 2014-02-20 22:09:03
Kedves Renáta! Mi tavaly szeptember 20-án indultunk, 29-én érkeztünk haza. Az egy hét során végig gyönyörű napos idő volt. Az első két nap kicsit szeles volt, de addig legalább nem volt hőség. A Pamukkalei kiránduláson már majdnem hőgutát kaptunk. :-) Az utazás a buszon szerintem nem vészes. Hosszú, de 3-4 óránként van pihenő, útközben filmvetítés és a buszok is kényelmesek. Visszafelé volt egy kis probléma. Két busz jött Kusadasiból hazafelé, és a másik buszt javítani kellett. A mi buszunk megvárta amíg elkészültek, hogy együtt induljunk, így ha útközben újra gond lett volna, kéznél lett volna a segítség. De utána már minden rendben volt, csak több órás késéssel indultunk, és így a pihenők is mindíg hosszúra nyúltak, hiszen 2 emeletes busznyi ember szállt le egyszerre ügyes-bajos dolgait intézni. smile De azért hazaértünk szerencsésen. Örülök, hogy tetszettek a képek. Kusadasit és környékét egyszer mindenképpen látni kell, szerintem gyönyörű. Elnézést, hogy csak most reagáltam az írására, de az idén most olvastam először a fórumot.
Köszönöm a válaszát smile