Kedves Erika! Most nézem a fotóit :) csodásak :) jól látom, hogy szeptember végén voltak? Jó idő van még akkor? Mert mi is akkor tervezzük. Személy szerint, én köszönöm a képeket :) egyre nagyobb a kedvem Kusadasihoz :) nagyon borzasztó egyébként az az 1 nap buszon?
Kedves Renáta! Mi tavaly szeptember 20-án indultunk, 29-én érkeztünk haza. Az egy hét során végig gyönyörű napos idő volt. Az első két nap kicsit szeles volt, de addig legalább nem volt hőség. A Pamukkalei kiránduláson már majdnem hőgutát kaptunk. :-) Az utazás a buszon szerintem nem vészes. Hosszú, de 3-4 óránként van pihenő, útközben filmvetítés és a buszok is kényelmesek. Visszafelé volt egy kis probléma. Két busz jött Kusadasiból hazafelé, és a másik buszt javítani kellett. A mi buszunk megvárta amíg elkészültek, hogy együtt induljunk, így ha útközben újra gond lett volna, kéznél lett volna a segítség. De utána már minden rendben volt, csak több órás késéssel indultunk, és így a pihenők is mindíg hosszúra nyúltak, hiszen 2 emeletes busznyi ember szállt le egyszerre ügyes-bajos dolgait intézni.

De azért hazaértünk szerencsésen.
Örülök, hogy tetszettek a képek. Kusadasit és környékét egyszer mindenképpen látni kell, szerintem gyönyörű.
Elnézést, hogy csak most reagáltam az írására, de az idén most olvastam először a fórumot.