(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Grand Judit Dátum: 2014-02-25 16:25:36
Kegyes Beáta írta ekkor: 2014-02-25 10:21:59
Kedves Judit! Érdeklődni szeretnék, hogy a tengerben lehet e fürödni június 7-14-ig eső turnusban? Kb hány fokos lehet a víz akkor? Mi a Yonca-ban leszünk félpanzióval. Milyen gyakran megy busz a központba és mikor jön vissza z utolsó? Gyalog mennyi idő alatt lehet beérni, ha esetleg lemaradunk? A Yonka medencéjének vize hány fokos kb? Köszönöm válaszát előre is.
Kedves Beáta, az Égei- tenger vize június elején 25 fok körül van, hasonlóan a Yonca medencéjének vizéhez.Tehát nagyszerűen lehet már bennük fürdeni. A Yonca és a központ között a 6-os és a 7-es Dolmus-okkal lehet közlekedni. Ezek 10-15 percenként járnak reggel fél 7 és éjfél között. A gyalogos közlekedést nem ajánlom, tekintettel arra, hogy nincs járda. Helyette a taxit javasolnám az éjféli és a hajnali órákban.
Kegyes Beáta Dátum: 2014-02-25 10:21:59
Kedves Judit! Érdeklődni szeretnék, hogy a tengerben lehet e fürödni június 7-14-ig eső turnusban? Kb hány fokos lehet a víz akkor? Mi a Yonca-ban leszünk félpanzióval. Milyen gyakran megy busz a központba és mikor jön vissza z utolsó? Gyalog mennyi idő alatt lehet beérni, ha esetleg lemaradunk? A Yonka medencéjének vize hány fokos kb? Köszönöm válaszát előre is.
Kiss Péter Dátum: 2014-02-24 09:33:05
Kedves GrandJudit ! ( illetve aki volt az Alish, vagy SENTINUS HOTELben All Inclusive ellátáson ) Megköszönnék minden infót a két hotelről. Terveim szerint 08.30-n mennénk. A Sentinus hotelnél egy kis zavart látok az árakban. Pont ez a dátum maradt ki valahogy . A fő kérdésem ,(nehogy a végén ott tartsanak egész év végéig mosogatni) mi van benne ebben az ellátásban? A szállodák mely szolgáltatásait vehetem igénybe térítésmentesen? Köszönetel: Kiss Péter
Szabó Erika Dátum: 2014-02-20 22:09:03
Papp Renáta írta ekkor: 2014-01-09 10:50:00
Kedves Erika! Most nézem a fotóit :) csodásak :) jól látom, hogy szeptember végén voltak? Jó idő van még akkor? Mert mi is akkor tervezzük. Személy szerint, én köszönöm a képeket :) egyre nagyobb a kedvem Kusadasihoz :) nagyon borzasztó egyébként az az 1 nap buszon? smile
Kedves Renáta! Mi tavaly szeptember 20-án indultunk, 29-én érkeztünk haza. Az egy hét során végig gyönyörű napos idő volt. Az első két nap kicsit szeles volt, de addig legalább nem volt hőség. A Pamukkalei kiránduláson már majdnem hőgutát kaptunk. :-) Az utazás a buszon szerintem nem vészes. Hosszú, de 3-4 óránként van pihenő, útközben filmvetítés és a buszok is kényelmesek. Visszafelé volt egy kis probléma. Két busz jött Kusadasiból hazafelé, és a másik buszt javítani kellett. A mi buszunk megvárta amíg elkészültek, hogy együtt induljunk, így ha útközben újra gond lett volna, kéznél lett volna a segítség. De utána már minden rendben volt, csak több órás késéssel indultunk, és így a pihenők is mindíg hosszúra nyúltak, hiszen 2 emeletes busznyi ember szállt le egyszerre ügyes-bajos dolgait intézni. smile De azért hazaértünk szerencsésen. Örülök, hogy tetszettek a képek. Kusadasit és környékét egyszer mindenképpen látni kell, szerintem gyönyörű. Elnézést, hogy csak most reagáltam az írására, de az idén most olvastam először a fórumot.
Grand Judit Dátum: 2014-02-20 21:03:09
Bende Éva írta ekkor: 2014-02-17 14:05:14
Kedves Judit!Szeretnék érdeklődni,hogy az Alish Hotel,milyen távolságra van a Yonca aparthoteltől ,ill.a központtól.Van e lehetőség onnan a központba bemenni helyi járatú kisbusszal?Tavaly az Asena hotelben nyaraltunk,és onnan már elég jól tudtunk tájékozódni.Idén az Alish hotelt választottuk,a Sentinusban már nincs hely arra az időpontra amikor mennénk.Igen jól éreztük magunkat Kusadasiban,és már tavaly elhatároztuk hogy visszatérünk legalább még egyszer. Az Alish hotelről túl sokat nem tudunk,a térképen próbáltam keresni de nem találtam.Előre is köszönöm a választ,melyet majd személyesen is megköszönök ha megyünk szeptemberben.
Kedves Éva, az Alish Hotel a Yonca-tól, kb. 10-15 percnyi kényelmes sétára van. Ide linkelem amit a Google Maps-en találtam: https://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Alish+Hotel+Resort+%26+Spa,+Karaova+Mh.,+09400+Ku%C5%9Fadas%C4%B1%2FAyd%C4%B1n,+T%C3%BCrkiye&daddr=&hl=hu&geocode=CTm0iOFz36wXFYnfQAIdqCagASmXUOnQ_qW-FDGCX6qDl-3jIQ&sll=37.805961,27.272872&sspn=0.014817,0.027874&vpsrc=0&mra=mift&ie=UTF8&t=m&z=16&iwloc=ddw0 A város központjába a 6-os Dolmus-szal lehet eljutni. Megítélésem szerint itt még jobban fogjátok érezni magatokat. A szeptemberi viszontlátásig minden jót kívánok: Judit