(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Kaló Krisztina Dátum: 2013-07-14 07:25:08
Kedves Grandjudit és Fórumozók! Mi autóval megyünk Kusadasiba (Szerbián-Bulgárián keresztül) és segítséget szeretnék kérni az utazással kapcsolatban. Ha valakinek friss infója van az autópálya díjról illetve használatról hálás lennék ha megosztaná velem. Szerbián már sokszor keresztül utaztunk, de Bulária ill. Töröko. még ismeretlen. Valahol azt olvastam 2013. januártól változott a török rendszer, de a leírása meglehetősen zavaros volt (KGS, OSG, HGS) öszintén szólva nem nagyon értettem. Előre is köszi a felvilágosítást, Kriszti
Zsanett Bartos-Balla Dátum: 2013-07-13 22:21:57
Kedves Judit! (Grandjudit) Augusztus 17-én érkezünk Kusadasiba. Kérdésem az lenne, hogy a helyszínen is be lehet fizetni a félpanziót? Előre is köszönöm a válaszát! További szép nyarat! B.Zsanett
Tóthné Hédi Dátum: 2013-07-13 17:49:56
Kedves Fórumozók! 27-én utazunk Kusadasira a Carina Hotelbe. Járt-e már ott valaki? Itt a fórumon nem olvastam még róla sajnos. Lenne néhány kérdésem,megköszönném,ha valaki tudna válaszolni nekem. Pl.van-e hűtőszekrény a szobában? Lehet-e bevinni vizet a hotelbe? Van-e a közelben élelmiszerbolt és milyen távolságra vannak a bazárok a hoteltől? Melyik strandot érdemes választanunk? Dollárt is elfogadnak vagy inkább csak lírát és eurót? Előre is köszönöm,ha valaki válaszol.
Zsanett Bartos-Balla Dátum: 2013-07-12 19:06:30
Grand Judit írta ekkor: 2013-07-08 11:58:02
Kedves Mihály, a legtöbb fakultatív programnak külön kalkulált ára van gyerekek és felnőttek számára. Ezekre a programokra itt nálam, Kusadasiban lehet befizetni EUR-ban vagy TL-ban.
Kedves Judit! Augusztus 17-én érkezünk Kusadasiba. Kérdésem az lenne, hogy a helyszínen is be lehet fizetni a félpanziót? Előre is köszönöm a válaszát! További szép nyarat! B.Zsanett
Tünde Dátum: 2013-07-12 15:51:23
Sziasztok! Hol lehet nagyon finom, különleges fagylaltokat megkóstolni? Tapasztalat? Mennyire lenne messze gyalog a Ladies Beach a Yonca apartmantól? Vagy mindenképpen busszal kellene elmenni oda? Illetve köztudott a rengeteg arany ékszer..ajánlatos ott vásárolni akár szuvenírként? és hol a legmegfelelőbb? Milyen árban vannak? Köszönöm!