(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Grand Judit Dátum: 2013-07-19 18:47:06
Tünde írta ekkor: 2013-07-12 15:51:23
Sziasztok! Hol lehet nagyon finom, különleges fagylaltokat megkóstolni? Tapasztalat? Mennyire lenne messze gyalog a Ladies Beach a Yonca apartmantól? Vagy mindenképpen busszal kellene elmenni oda? Illetve köztudott a rengeteg arany ékszer..ajánlatos ott vásárolni akár szuvenírként? és hol a legmegfelelőbb? Milyen árban vannak? Köszönöm!
Kedves Tünde, A híres "dondurma"(fagylalt), a városban több helyen is kapható. Finom, de főleg a fagylaltárusok mókás trükkjei teszik felejthetetlenné. Úgy tippelem, hogy a Yonca- Ladies Beach távolságot 2 óra alatt le lehet gyalogolni. Aranyékszereket sok helyen árulnak a bazárban, de ilyen szuvenírt csak megbízható helyen vegyenek!
Kaló Krisztina Dátum: 2013-07-18 20:48:49
Kaló Krisztina írta ekkor: 2013-07-17 07:11:19
Köszönöm Tamás! A 40 lírás feltöltés elég volt oda-vissza? Szeretnénk néhány helyre Kusadasiból indulva is elmenni (Pamukkale, Milétosz), amik távolabb esnek. A kutaknál gondolom lehet még ráfizeni, de honnan tudjuk előre mennyivel kell újratölteni? Lehet tudni valamilyen km-re vonatkozó árat? Arra is kiváncsi lennék mennyi idő alatt tettétek meg az utat és milyenek a körülmények? Érdemes tranzitszállást igénybe vennünk (Edirnére vagy Canakkalere gondoltunk). Eddig 1600 km volt a legtöbb amit egyben megtettünk csak rövidebb pihenőkkel, de erre még nem jártunk. Köszi, Kriszti
Még azt is szeretném tudni kell e kiváltanunk nemzetközi jogosítványt? Kriszti
Pelle Ágnes Dátum: 2013-07-18 13:52:41
Sziasztok! :) Augusztusban érkezünk Kusadasiba. A Yonca-ban szállunk meg. Több kérdésem is lenne, remélem tudtok segíteni! :) Engem is érdekelne, hogy a Yonca-ból tényleg csak busszal érdemes a Ladies Beach-re elindulni? Milyen a tenger? Sok medúzára számítsunk? :) A Pammukkale kirándulás érinti azt a helyet, ahol ókori romokon lehet fürdeni? Ennek van valami plusz költsége? Köszönöm előre is a segítséget! Szép napot! Ági
Grand Judit Dátum: 2013-07-18 09:59:37
Tóthné Hédi írta ekkor: 2013-07-17 22:37:37
Kedves Grandjudit! Köszönöm,hogy megválaszoltad a kérdéseimet. Gondoltam,hogy a hotelben nem engedélyezett az innivaló bevitele,de azért a táskáinkat csak nem ellenőrzik át...:) Még arra szeretném,ha válaszolnál nekem,hogy a Long Beach-en és a Ladies Beach-en van-e elegendő napernyő,napágy vagy érdemes korán elindulnunk és mennyibe kerül a használatuk. Melyik a szebb,tisztább,kevésbé zsúfolt? Köszönöm előre a tájékoztatásod!
Kedves Hédi, természetesen nincs taskaellenőrzés:) 10TL-ba kerül két napágy és a hozzájuk tartozó napernyő bérlése/nap az említett strandokon. Szerintem mind a két helyet próbáljátok ki, tudod.... mindenkinek más jön be...A hétvégék elég zsúfoltak, hiszen a környék nagyobb városaiból, településeiről is jönnek ilyenkor strandolni ide.
Tóthné Hédi Dátum: 2013-07-17 22:37:37
Kedves Grandjudit! Köszönöm,hogy megválaszoltad a kérdéseimet. Gondoltam,hogy a hotelben nem engedélyezett az innivaló bevitele,de azért a táskáinkat csak nem ellenőrzik át...:) Még arra szeretném,ha válaszolnál nekem,hogy a Long Beach-en és a Ladies Beach-en van-e elegendő napernyő,napágy vagy érdemes korán elindulnunk és mennyibe kerül a használatuk. Melyik a szebb,tisztább,kevésbé zsúfolt? Köszönöm előre a tájékoztatásod!