Köszönöm a válaszod! :) Minden világos, csak az aquapark+delfin park nem tiszta teljesen. Most a belépő 35euró/fő, és ebben az aquaparkban való egész napos szórakozás+a delfin parkba való belépést tartalmazza? Tehát, ha én szeretnék képet csinálni a delfinnel+delfin show vagy úszás, akkor ennek az ára még plusz 80euró/fő. Jól értelmeztem? :)
Egyébként megéri ez az egész? Jól elkapják - jelen esetben csak úszás közben készült - fotót?
És, ha nem szeretnénk CD-n kérni, akkor már pluszba nem kell fizetni, mert az az 1kép/fő/80euró tartalmazza? :)
Ne haragudj, ha bonyolultan fogalmaztam, csak inkább megkérdezem, jól gondolom-e.
Illetve milyen árban vannak pl. a koktélok, és az ehhez hasonló dolgok?
Szia! A delfinparkba csak akkor lehetett bemenni ha a delfinshow-ra mentél, vagy ha úszni mentél a delfinekkel (az úszás a belépőn felül 80 euróba került fejenként). Tehát olyan nem volt, hogy bemész a delfinparkba és megnézed ahogyan úszkálnak stb. Az aquaparkba és a delfinshowra a közös belépő 35 euró volt. (Akik voltak ők csúszdáztak, strandoltak egész nap, majd 14:00-ra átmentek a delfinparkba megnézni a delfinshowt. Aztán jöttek vissza az aquaparkba. A fotókat profinak kinéző fotós készíti. Többet is csinál, tuti lesz közte olyan, ami jól sikerül. Persze ha azt mondják nézz a kamerába, akkor nézz oda. A 80 euró nem tartalmaz egy képet sem. A papírkép 10 euró/db, a CD 1 főnek 50, 2 főnek 80 euró. Tehát, ha egyedül úszol, akkor 80 euró az úszás + 50 euró a képek CD-n. Ha ketten úsztok, akkor 80x2=160 euró az úszás + 80 euró a képek CD-n (Tehát az úszásnál nincs kedvezmény, ha többen vagytok, de a CD-nél van. 2 főre nem 2x50 euró, csak 80),
De, ha úszol és van kísérő, akkor ő is fényképezhetett. És, hogy kéred-e a képeket, azt ráérsz eldönteni az úszás után. És meg is lehet nézni az elkészül képeket kivetítőn.
Koktél: az apartmannak van egy "bár" része. Mi nem ittunk semmit, koktélozós egyéb helyet pedig nem találtunk, bár őszintén szólva nem is kerestünk. A parton láttunk több "beülős" helyet...talán ott. J.