(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Gréti+Jani Dátum: 2013-07-04 13:11:49
Krisztina írta ekkor: 2013-07-04 10:50:24
Köszönöm a válaszod! :) Minden világos, csak az aquapark+delfin park nem tiszta teljesen. Most a belépő 35euró/fő, és ebben az aquaparkban való egész napos szórakozás+a delfin parkba való belépést tartalmazza? Tehát, ha én szeretnék képet csinálni a delfinnel+delfin show vagy úszás, akkor ennek az ára még plusz 80euró/fő. Jól értelmeztem? :) Egyébként megéri ez az egész? Jól elkapják - jelen esetben csak úszás közben készült - fotót? És, ha nem szeretnénk CD-n kérni, akkor már pluszba nem kell fizetni, mert az az 1kép/fő/80euró tartalmazza? :) Ne haragudj, ha bonyolultan fogalmaztam, csak inkább megkérdezem, jól gondolom-e. Illetve milyen árban vannak pl. a koktélok, és az ehhez hasonló dolgok?
Szia! A delfinparkba csak akkor lehetett bemenni ha a delfinshow-ra mentél, vagy ha úszni mentél a delfinekkel (az úszás a belépőn felül 80 euróba került fejenként). Tehát olyan nem volt, hogy bemész a delfinparkba és megnézed ahogyan úszkálnak stb. Az aquaparkba és a delfinshowra a közös belépő 35 euró volt. (Akik voltak ők csúszdáztak, strandoltak egész nap, majd 14:00-ra átmentek a delfinparkba megnézni a delfinshowt. Aztán jöttek vissza az aquaparkba. A fotókat profinak kinéző fotós készíti. Többet is csinál, tuti lesz közte olyan, ami jól sikerül. Persze ha azt mondják nézz a kamerába, akkor nézz oda. A 80 euró nem tartalmaz egy képet sem. A papírkép 10 euró/db, a CD 1 főnek 50, 2 főnek 80 euró. Tehát, ha egyedül úszol, akkor 80 euró az úszás + 50 euró a képek CD-n. Ha ketten úsztok, akkor 80x2=160 euró az úszás + 80 euró a képek CD-n (Tehát az úszásnál nincs kedvezmény, ha többen vagytok, de a CD-nél van. 2 főre nem 2x50 euró, csak 80), De, ha úszol és van kísérő, akkor ő is fényképezhetett. És, hogy kéred-e a képeket, azt ráérsz eldönteni az úszás után. És meg is lehet nézni az elkészül képeket kivetítőn. Koktél: az apartmannak van egy "bár" része. Mi nem ittunk semmit, koktélozós egyéb helyet pedig nem találtunk, bár őszintén szólva nem is kerestünk. A parton láttunk több "beülős" helyet...talán ott. J.
Krisztina Dátum: 2013-07-04 10:50:24
Gréti+Jani írta ekkor: 2013-07-03 15:47:14
Kedves Krisztina! Az Aquapark és a dlefinshow együt 35 Euró volt. Elméletileg a delfinparkba csak akkor mehettél be, ha delfinshow-ra, vagy delfinúszásra is mész. Képek: bár kiírást láttunk fotózásról (úszás nélkül), de csak úszással együtt volt fotózás. Nem tudom működik-e úszás nélkül.... A 10 Euró/ kép nem külön fotózkodásra, hanem az úszáson készült képek közül 1 db előhívására vonatkozik. Mi a CD-n 52 db képet kaptunk, elég jó minőségben (6,5MP) Elméletileg (ha tényleg nincs úszás nélkül fotó) akkor 2x35 Euró a belépő (auqapark+delfinshow), + 2x80 Euro delfinúszás + 80 Euró a képek CD-n (1 főre 50m 2 főre 80). De azért kérdezzetek rá a külön fotózkodásra! Étterem. A kis bazárban van egy... Einstein... meg fogjátok találni, és a tulajdonost (Einstein) is meg fogjátok ismerni. Tuti. Mi a KIPA-ban ettünk, meg egyszer a városban. Csak a város kicsit drága. És az étteremben nem álltunk neki alkudozni. Őszintén szólva nem igazán találtunk egy jó éttermet a környéken. Sajnos. Ezért volt jó, hogy befizettünk vacsorára. Alkudozás: Az árak kb. az itthoniakhoz hasonlóak. Bolt, ill. eladó függő mennyit lehet alkudni. Természetesen nem fogsz egy bőrkabátot 3 euróért megkapni.... de ahol lehet próbálkozni kell, persze nem esve túlzásba. Vacsora: ha jól emlékszem 7 euró /fő/alkalom. A reggeli meg 3. Tehát kb. ugyanaz, mintha itthon befizetsz félpanziót.
Köszönöm a válaszod! :) Minden világos, csak az aquapark+delfin park nem tiszta teljesen. Most a belépő 35euró/fő, és ebben az aquaparkban való egész napos szórakozás+a delfin parkba való belépést tartalmazza? Tehát, ha én szeretnék képet csinálni a delfinnel+delfin show vagy úszás, akkor ennek az ára még plusz 80euró/fő. Jól értelmeztem? :) Egyébként megéri ez az egész? Jól elkapják - jelen esetben csak úszás közben készült - fotót? És, ha nem szeretnénk CD-n kérni, akkor már pluszba nem kell fizetni, mert az az 1kép/fő/80euró tartalmazza? :) Ne haragudj, ha bonyolultan fogalmaztam, csak inkább megkérdezem, jól gondolom-e. Illetve milyen árban vannak pl. a koktélok, és az ehhez hasonló dolgok?
karpierz ferenc Dátum: 2013-07-03 19:56:02
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy Sentinus hotelbe szállnék meg 21től, időjárás és hogy mit jelent az a központ 6km...gyalog megközelithető e, vagy azért boltok vannak a közelbe!? Látom nem nagyon beszél senki erről a hotelről kicsit szeretnék megtudni rola többet, köszi!
Gréti+Jani Dátum: 2013-07-03 15:47:14
Krisztina írta ekkor: 2013-07-02 16:49:19
Kedves Gréti+Jani! :) Igazából nekem is rengeteg kérdésem lenne, de először is az információidhoz tennék fel néhány kérdést. :) Szeretnénk menni(ketten) az aquaparkba és a dolphin parkba: ez mennyibe kerül? Illetve a dolphin parkba szeretnénk képeket készíteni a delfinnel, de ha jól értelmeztem akkor ez csak az úszással együtt lehetséges? :) Valamint, ha a képeket CD-n kérjük, akkor az hány db képet foglal magába? Ha nem nagy probléma, leírnád, hogy ez a napi program úgy összesen mennyibe kerül? Csak a kalkuláció és a tisztánlátás miatt. :) Melyek azok az éttermek, ahova tanácsos ellátogatni? Hallottam, hogy rengeteget lehet alkudni a különböző "termékekből" a bazárba, nagyon "engedékenyek"? :) Köszönöm a válaszod! :)
Kedves Krisztina! Az Aquapark és a dlefinshow együt 35 Euró volt. Elméletileg a delfinparkba csak akkor mehettél be, ha delfinshow-ra, vagy delfinúszásra is mész. Képek: bár kiírást láttunk fotózásról (úszás nélkül), de csak úszással együtt volt fotózás. Nem tudom működik-e úszás nélkül.... A 10 Euró/ kép nem külön fotózkodásra, hanem az úszáson készült képek közül 1 db előhívására vonatkozik. Mi a CD-n 52 db képet kaptunk, elég jó minőségben (6,5MP) Elméletileg (ha tényleg nincs úszás nélkül fotó) akkor 2x35 Euró a belépő (auqapark+delfinshow), + 2x80 Euro delfinúszás + 80 Euró a képek CD-n (1 főre 50m 2 főre 80). De azért kérdezzetek rá a külön fotózkodásra! Étterem. A kis bazárban van egy... Einstein... meg fogjátok találni, és a tulajdonost (Einstein) is meg fogjátok ismerni. Tuti. Mi a KIPA-ban ettünk, meg egyszer a városban. Csak a város kicsit drága. És az étteremben nem álltunk neki alkudozni. Őszintén szólva nem igazán találtunk egy jó éttermet a környéken. Sajnos. Ezért volt jó, hogy befizettünk vacsorára. Alkudozás: Az árak kb. az itthoniakhoz hasonlóak. Bolt, ill. eladó függő mennyit lehet alkudni. Természetesen nem fogsz egy bőrkabátot 3 euróért megkapni.... de ahol lehet próbálkozni kell, persze nem esve túlzásba. Vacsora: ha jól emlékszem 7 euró /fő/alkalom. A reggeli meg 3. Tehát kb. ugyanaz, mintha itthon befizetsz félpanziót.
Szőlősi-Papp Orsolya Dátum: 2013-07-03 11:18:37
Kedves Fórumozók és Grand Judit! Ha Mykonos szigetére szeretnénk menni komppal akkor annak mennyi az ára? Valaki kompozott át? mik a tapasztalatok? :) csodásan néz ki ez a kis sziget is. köszönöm a választ!