Kedves Orsolya!
2 aquaparkja van Kusadasinak. Én csak az Adalandba voltam. Én 35 eurót fizettem ki, mert a delfinshowra is elmentem. Külön csak az aquapark rész azt hiszem 18 euro/fő. Az aquaparkban már nem kellett külön fizetni semmiért, sem a csúszdákért, sem a medencékért, tehát semmiért. A delfinshow miatt karszalagot kaptam. Én mindent bevittem magammal, vizet, nasit, kamerát, fotogépet és nem szóltak semmiért sem. Az öltöző ingyenes, de érdemes kivenni széfet arra az egy napra, ami viszont nem tudom mennyibe kerül. 2 órakkor kezdődött a delfinshow, addig kicsúszkáltam magam, nagyon elfáradtam, reggelre kisebb izomlázam volt és a lábaim is remegtek még :-D
Reggel 9:30kor az apartman előtti buszmegállóban vett fel az Adalandos busz, amire már nem kellett külön fizetni, benne van a jegyben csak fel kellett mutatni a jegyet felszálláskor.
Ja, és lehet olyan fotót csináltatni amin rajta van a kis család és előtte fekszik a delfinke :-) Szuper és felejthetetlen élmény!!! A delfinshow előtt van egy foka show, de nagyon-nagyon cukik azok is!!! Érdemes tényleg elmenni és megnézni. 2 óra a show, de utána is vissza lehet menni még az aquaparkba. A busz 5 órakkor visz vissza az apartmanhoz, addig lehet csúszdázni, pihenni, enni-inni, aludni, amit csaka szeretnétek!!!
Ha tudok esetleg még segteni bármiben, nyugodtan kérdezzetek.
Kedve Diána! Azt szeretném kérdezni, hogy ez az az aquapark, ahol úszni is lehet a delfinekkel, vagy itt csak fotózás van?
Köszönöm a választ: Csilla