(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Gréti+Jani Dátum: 2013-07-01 21:10:33
Kedves Kusadasi felé utazók! Június 15-22 között voltunk a Yonca apartmanban. Íme néhány infó: Pénz: Több Eurót vittünk és egy kevés lírát. Több helyen elfogadták az eurót is , DE nem mindenhol (pl SOK kisbolt) Jobb lett volna, ha lírát viszünk inkább, mert az mindenhol jó volt. 1 eurót 2 líráért váltottak, egyes helyeken 2,3-2,4 lírát adtak érte. A fizetéskor megkérdik (mondani kell), milyen pénznemben akarunk fizetni. Aztán mehet az alkudozás :) Étkezés: Félpanzióra fizettünk be. A vacsora finom volt és bőséges., bár nem annyira változatos. A reggelit jobb lett volna kihagyni. Egyébként a helyszínen is be lehetett fizetni reggelire és/vagy vacsorára. És a környéken nem találtunk egy rendes éttermet, nem nagy a választék. A KIPA-ban (10-15 perc) van több gyorsétterem. Delfinúszás: Az Adalandban van rá lehetőség. Mi az aquapark-ban voltunk mi. az úszásra fizettünk be. ( a delfinshow-t nem néztük meg. Az úszásra a bejáratnál lehetett befizetni, 80 Euró/fő. 1db kép előhívása 10 Euró, de lehet kérni CD-n is az összes képet 50 Euróért. 52 hoztunk el a CD. Több fő esetén az úszás árából nincs kedvezmény, csak a CD olcsóbb (100 helyett 80Euró 2 főre). És a kísérő is bemehet megnézni az úszást, sőt lehet fényképezni, meg videózni is. Hivatalos videó nem készül. Az úszás hatalmas élmény. Feltétlenül ki kell próbálni a tevegelést. A parton egy idősebb úr vezetget egy tevét, azon lehet tevegelni. 15 lírát fizettünk érte, kb 15 percig tartott, és csinálhattunk egy csomó fényképet is különböző beállításokkal. Nekünk összességében tetszett Törökország. Európával nem lehet összehasonlítani. Ez egy más világ/ más kontinens. Biztos visszamegyünk még. Ha kérdés van válaszolunk szívesen.
Krisztina Dátum: 2013-07-01 13:51:45
Mit érdemesebb váltani: eurót vagy lírát? :) Melyikkel lehet jobban eligazodni?
Bende Éva Dátum: 2013-07-01 09:06:30
Sziasztoki Szeptember végén megyünk Kusadasiba Asena hotelben leszünk.Szeretnék friss idei információt a fakultativ kirándulásokról,a hotelről stb..A Pammukáléba szervezett kirándulásra a hotel közeléből van lehetőség indulni,vagy csak a Yonca appartmann elől indul az idegenvezetővel busz?A térképről itélve elég messze van a kettő egymástól.Előre is köszönöm a választ!
Liska Csilla Dátum: 2013-07-01 08:35:18
Domonkos Diána írta ekkor: 2013-05-28 15:51:45
Kedves Orsolya! 2 aquaparkja van Kusadasinak. Én csak az Adalandba voltam. Én 35 eurót fizettem ki, mert a delfinshowra is elmentem. Külön csak az aquapark rész azt hiszem 18 euro/fő. Az aquaparkban már nem kellett külön fizetni semmiért, sem a csúszdákért, sem a medencékért, tehát semmiért. A delfinshow miatt karszalagot kaptam. Én mindent bevittem magammal, vizet, nasit, kamerát, fotogépet és nem szóltak semmiért sem. Az öltöző ingyenes, de érdemes kivenni széfet arra az egy napra, ami viszont nem tudom mennyibe kerül. 2 órakkor kezdődött a delfinshow, addig kicsúszkáltam magam, nagyon elfáradtam, reggelre kisebb izomlázam volt és a lábaim is remegtek még :-D Reggel 9:30kor az apartman előtti buszmegállóban vett fel az Adalandos busz, amire már nem kellett külön fizetni, benne van a jegyben csak fel kellett mutatni a jegyet felszálláskor. Ja, és lehet olyan fotót csináltatni amin rajta van a kis család és előtte fekszik a delfinke :-) Szuper és felejthetetlen élmény!!! A delfinshow előtt van egy foka show, de nagyon-nagyon cukik azok is!!! Érdemes tényleg elmenni és megnézni. 2 óra a show, de utána is vissza lehet menni még az aquaparkba. A busz 5 órakkor visz vissza az apartmanhoz, addig lehet csúszdázni, pihenni, enni-inni, aludni, amit csaka szeretnétek!!! Ha tudok esetleg még segteni bármiben, nyugodtan kérdezzetek.
Kedve Diána! Azt szeretném kérdezni, hogy ez az az aquapark, ahol úszni is lehet a delfinekkel, vagy itt csak fotózás van? Köszönöm a választ: Csilla
András Krisztián Dátum: 2013-06-30 21:39:44
Farkas Róbertné írta ekkor: 2013-06-28 14:29:29
Kedves András Krisztián! Ha a fórumban vissza megy januárig,akkor ott talál tőlem két hosszú leírást Kusadasiról és a hotelról.Üdvözlettel:Kriszti Ui.:A szobák akkor néznek a tenger felé ha kéri,de ezért felárat kell fizetni.
Köszönöm Kriszti! Megtaláltam, elolvastam, jónak tűnik... De mégis bizonytalankodunk az úti célban .. smile Üdv, Krisztián