Kedves Gréti+Jani! nekem nagyon sok kérdésem van. A yonca apartman milyen úgy összeségében? MEdence szobák kilátás? én azt olvastam eddig hogy a vacsi nagyon jó és bőséges mi még nem fizettük be de nagyon gondolkodunk rajta. Reggelit semmiképp nem kérünk. Az aquaprkról azt szeretném kérdezni hogy a parknak van egy olyan része ahol lehet búvárkodni vannak ráják és cápák erről nem tudsz vmit hogy oda mennyi a belépő, vagy hogy van e kombinált ha én csúszdázni is szeretnék meg búvárkodni is :) Ha a delfinnel én csak fotózkodni szeretnék akkor is bemehetek a delfinparkba? Voltatok Pumukkalében, van lehetőség a Cleopatra fürdőben megmártózni vagy arra már nem jut idő a program keretében? Voltatok dolmussal vagy bérelt autóval a környező partokon? ajánlod valamelyikat? Nagyon izgatott vagyok nagyon sok helyen jártam már de még törökországba soha és mindent szeretnék megnézni amire elég lesz egy hét :):) nagyon hálás vagyok a válaszokért előre is . köszönettel: Orsi
Kedves Orsi!
A Yonca apartman összességében rendben volt, de azért mosogatószer, szivacs, törlőkendő hasznos lehet. a szobák elég tágasak, az ágy kissé puha, az erkély is megfelelően nagy. És van ruhaszárító az erkélyen. Meg a klíma is ingyenes. Wifi a hallban megfelelő, a szobában gyenge, de mindenhol ingyenes. Vacsit a helyszínen is be lehetett fizetni. Valóban bőséges, sokféle saláta, finom leves, meg a "főétel" sem volt rossz (csirke, hal, gomba, tészta, párolt zöldségek és ezek variációi. De egy jó török kebabot sehol nem ettünk. :(
Aquapark:A csúszdás rész szuper, csak sokat kellet lépcsőzni. Létezik ez a búvárkodós rész "Seepark" néven . Mi itt nem voltunk. Az árakról szerintem a honlapjukon találsz infót. Szerintem van kombi belépő (hisz aquapark és delfinpark kombi jegy is van) de konkrétumot erről nem tudok.
Delfin: fotózkodás csak az úszással együtt volt, elvileg hirdették külön is, de én nem láttam külön fotózást. A delfinparkba, vagy az úszásra, vagy a delfinshow-ra (vagy mindkettőre) tudsz bemenni.
Pamukkale-ben nem voltunk. 32 óra utazás után nem akartunk újabb 200km-t utazni. Állítólag valamelyik hotelben volt lehetőség úszkálni. Autót nem béreltünk (ahogy a törökök vezetnek...). Dolmus 1 euró/fő/utazás (vagy 2,25 líra) az apartman és a városközpont között.
Más parton (strandolni) nem voltunk, a Long Beach-re mentünk le párszor. Így utólag kereshettünk volna másikat is. Ahogy már írták a LB-n nem sok hely volt, ha nem akartunk napágyat béreli. Napágy viszont van rengeteg.
Állítólag a Ladies Beach szép. Oda a 6-os vagy 7-es dolmussal, + a központból az 5-el juthattok el. Dolmusnak csak útvonala van se megálló, se menetrend (Vagyis van, de bárhol leállíthatod, be-, vagy kiszálláshoz)
Ephesus-ba sem jutottunk el sajnos, ezt egy kicsit bánjuk is. Oda szívesebben mentünk volna.
a hajókázást ajánlom 25 Euróért ebéddel, itallal, nyílt vízi úszkálással...Azt hiszem sikerült mindenre válaszolni. Jó pihenést!